Zapomeňte na výši splátky. Důležité je především RPSN

Červen 26th, 2017 in Nebankovní půjčka by admin

Nízké měsíční splátky. Nulové poplatky. Levné půjčky. To jsou slova, na která Češi slyší. Poskytovatelé půjček lákají nové zákazníky na líbivá hesla, která slibují hodně peněz na ruku a žádné starosti. Ačkoliv si čeští spotřebitelé myslí, že se nenechají snadno zmanipulovat, mnoho z nich skončí v nekončícím kolotoči splácení “výhodné” půjčky. Přitom by stačilo sledovat správné parametry.

 

Čelý článek »


Online půjčky a jejich srovnání

Červen 20th, 2016 in Nebankovní půjčka by admin

Rychlá půjčka se jinými slovy nazývá mikropůjčka a dovoluje žadateli získat finanční prostředky s krátkodobou splatností. Většina firem udává splatnost 30 dní. Pojďme se společně podívat jak takovou půjčku získat, jak ji spatit a třeba i nezaplatit ani o korunu více.

Jak získat půjčku?

Mikropůjčku získáte snadným vyplněním formuláře na webu společnosti poskytující půjčky. Může se jednat například o půjčku Provident, půjčku Home Credit nebo jiné nebankovní instituce nabízející peníze.

Čelý článek »


Aukce půjček vám umožní půjčit si peníze výhodněji než v bance

Červen 6th, 2016 in Nebankovní půjčka by admin

Potřebujete si půjčit peníze, ale banka vám z nějakého důvodu odmítá půjčit? Můžete to vyzkoušet za mnohem výhodnějších podmínek než v bance. Jak? Za pomoci online aukce půjček nebo také tzv. Peer to peer půjček, tedy půjček od lidí. V našich podmínkách se tento typ půjček teprve zabydluje, nicméně jsou velmi výhodné a proto jejich obliba stoupá. Půjčit si můžete částky do 10 000 Kč nebo naopak až do 1 milionu korun, pokud se máte čím za půjčku zaručit.


Čelý článek »


I pro motocykl musíte mít zřízeny povinné ručení

Květen 26th, 2016 in Povinné ručení by admin

Stejně jako pro automobily, i pro motocykly je v ČR povinnost uzavírat povinné ručení. Povinné ručení na motorku se od pojištění pro automobily mírně liší. Princip pojištění je prakticky stejný – chrání osoby, kterým svou motorkou způsobíte škody na majetku a na zdraví provozem motorky do výše pojistného limitu.

Čelý článek »


Krátkodobé nebankovní půjčky online

Duben 19th, 2016 in Nebankovní půjčka by admin

Ne vždy je nejvýhodnější pořídit si tradiční půjčku a splácet pak měsíce či roky. Možná očekáváte v nejbližší době větší částku peněz, máte na cestě jednorázový příjem, jenže výdaje jaksi dorazily dřív. Situaci můžete v tomto případě elegantně vyřešit krátkodobou nebankovní půjčkou. Půjčené peníze vrátíte v řádu dní s předem stanoveným poplatkem a nezatížíte tak zbytečně svůj rodinný rozpočet.

Čelý článek »