https://www.traditionrolex.com/29

logo.png (20 KB)

Vše pro vodáky

www.sportbp.cz

https://www.traditionrolex.com/29

PŮJČOVNA LYŽÍ A SNOWBOARDŮ, PRODEJNA , SERVIS - MÁME OTEVŘENO DO 28. 3. 2024
VÝPŮJČKY MŮŽETE VRACET 8. 4., 15. 4., 22. 4. a 29. 4. 2024 od 9:00 do 11:30 hod.
PŮJČOVNA LODÍ PROVOZ NEPŘERUŠEN


Firma Sport BP se sídlem na Sokolském ostrově v Českých Budějovicích již dlouhá léta provozuje nejen prodejnu sportovního vybavení a potřeb, ale také půjčovnu lodí, raftů, lyží a snowboardů včetně doplňků a dalšího vybavení.

 

Půjčovna lodí a raftů nabízí

Při výběru vybavení nutného pro Vaši letní dovolenou Vám s radostí budeme nápomocni.


Naše půjčovna lodí a raftů nabízí:

  • Kanoe za 300,- Kč/den
  • Raft 6-ti místný Colorado za 800,- Kč/den
  • Rafty Robfin pro 7 osob za 950,- Kč/den
  • Rafty Robfin pro 9 osob za 1.400,- Kč/den
  • Vodácké potřeby (pádla, plovací vesty různých velikostí, dětské plovací vesty, plastové barely)

Podrobný ceník naleznete na podstránce "Půjčovna lodí a raftů".

 

Půjčovna lodí a raftů zajistí

Díky naší dlouholeté existenci a zkušenostem s plánováním letní dovolené na lodích Vám můžeme v mnohém pomoci.


Zajistíme pro Vás:

  • Dopravu lodí o osob do místa startu a z cíle Vaší plavby
  • Služby vodáckého instruktora
  • Pomoc při plánování trasy
  • Pomoc se zařizováním skupinových a školních akcí

 

Půjčovna lodí Vtava

Nechte se zlákat vodácky nejúspěšnější řekou a potěšte se krajinou z pohledu vodáka. Řeka Vltava protéká rozmanitou přírodou. Zavede vás mezi zalesněné kopce Šumavy nebo ukonejší klidnými meandry v okolí Lenory. Zanese vás do Českého Krumlova, města plného kultury a mnoha možností občerstvení a přenocování pro vodáky. Dále po proudu se můžete zastavit v jihočeské metropoli . Českých Budějovicích nebo navštívit perlu Jižních Čech Zámek Hlubokou.

Naše půjčovna nabízí lodě, rafty, vesty, pádla a další příslušenství pro splouvání řeky Vltavy. Řeka Vltava se nejčastěji splouvá v úseku Vyšší Brod . Český Krumlov . Zlatá Koruna . Boršov nad Vltavou . Hněvkovice. Lze splouvat i tzv. Soumarský potok.
Samozřejmostí je i doprava vypůjčených věcí na místo startu a vyzvednutí si věcí v místě cíle vaší vodácké výpravy.

Půjčovna lodí Lužnice

Pokud je vaším cílem klidná dovolená bez tlačenic v kempech, řeka Lužnice vás jistě přiláká. Řeka Lužnice pramení v sousedním Rakousku a charakter jejího toku je převážně klidný meandrující. Většina toku řeky Lužnice je obklopena romantickým, civilizací nenarušeným okolím. Lužnice protéká i v blízkosti větších měst Veselí nad Lužnicí a Tábor, tomu odpovídá znečištění vody a ztrácí se zde i krásné přírodní břehy.

V naší půjčovně vám rádi zapůjčíme a přivezeme na smluvené místo kanoe, rafty a další vybavení potřebné pro splouvání řeky Lužnice.

Půjčovna lodí Otava

Otava je rychleji tekoucí řekou, proto je splouvání jejího horního toku Čeňkova pila . Sušice vhodné spíše pro zkušenější vodáky. V úseku Sušice . Horažďovice . Strakonice . Písek . Zvíkov se řeka zklidňuje a rozšiřuje. Při nízkém stavu vody, čekají však i zde mnohé nástrahy.

Půjčovna lodí a raftů nabízí i další nutné vybavení pro bezpečné splouvání řek. Vámi zapůjčený materiál dovezeme na smluvené místo a po dokončení Vaší výpravy ho opět vyzvedneme.

Půjčovna lodí Sázava

Vítejte na celoročně sjízdné řece Sázavě. Tento tok nabízí vyžití pro zkušené vodáky, především v úseku Smrčná . Stvořidla i pro začátečníky v úseku Stvořidla . Týnec nad Sázavou.

Rozhodnete-li se splouvat tuto okouzlující řeku, jsme připraveni Vám nabídnout veškeré vodácké vybavení a servis, který budete potřebovat. Nabízíme kanoe, rafty, záchranné vesty a další vybavení. Samozřejmostí je o odvoz i svoz zapůjčeného materiálů na místo vyplutí a z místa cíle.

Půjčovna lodí Berounka

Vydejte se na řeku milovanou a obdivovanou Otou Pavlem. Spatřete přírodu, o které jste četli. Berounka je bezesporu romantická řeka, tekoucí nejen překrásnou přírodou, ale i chatovými osadami. Berounka je v celém toku klidná řeka s množstvím trvale nesjízdných jezů.

I ke splouvání řek Berounky Vám rádi zajistíme veškeré vybavení. Půjčujeme kanoe, rafty, záchranné vesty, pádla a další. Zajišťujeme mnoho služeb, pro Vaše pohodlí. Domluvte si s námi dopravu zapůjčeného materiálu nebo služby vodáckého instruktora.


https://www.traditionrolex.com/29
Copyright © 2024 SPORT BP s.r.o. | Prodej, servis a půjčovna sportovního vybavení | www.sportbp.cz