Aktuální tv program - běží online
05:59
74
09:00
Studio 6
Zpravodajský náskok do nového dne. Ranní infoservis ČT
Následuje
09:00
Zdravotní škola III
Mladé dívky a chlapci usilují stát se zdravotníky a pomáhat druhým v poválečném Dánsku. Romantický seriál nominovaný na řadu ocenění (2020). Hrají: M. Blixt Egelindová, A. Støvelbæková, J. Spottag, K. Greis-Rosenthalová, M. Hilgart a další. Režie Morten Boesdal Halvorsen
05:59
88
08:30
Dobré ráno
Startovací dávka energie! Ranní show České televize
Následuje
08:30
Divoké světy
Aby vše fungovalo v harmonii, potřebuje svět přírody rozlehlé prostory, chráněné ekosystémy a různorodé zdroje. Jaký je stav a budoucnost? Francouzský dokumentární cyklus
05:55
89
08:30
Snídaně
Ranní dávka zpravodajství, informací a zábavy.
Následuje
08:30
Ulice (4684) AD
Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy. Původní český seriál (2024).
08:10
10
08:40
M*A*S*H
Personál polní vojenské chirurgické nemocnice se s válkou vyrovnává po svém. Ani v Koreji jim nechybí humor a odvaha, vlastnosti, bez kterých by situaci jen stěží přežili... Americký válečný seriál (1972 – 1982…
Následuje
08:40
M*A*S*H
Personál polní vojenské chirurgické nemocnice se s válkou vyrovnává po svém. Ani v Koreji jim nechybí humor a odvaha, vlastnosti, bez kterých by situaci jen stěží přežili... Americký válečný seriál (1972 – 1982…
07:45
28
09:25
Top Gear
Bolivijský speciál zavede trojici moderátorů do Jižní Ameriky, kde si každý z nich má za 3 500 dolarů koupit ojetý offroad po internetu, aniž by ho předem viděl. Pak už stačí jen s ním projet džungli i nejsušší…
Následuje
09:25
Top Gear
Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod au…
07:50
41
08:45
Námořní vyšetřovací služba
Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy J…
Následuje
08:45
Námořní vyšetřovací služba
Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy J…
07:20
62
08:45
Sestřičky
Premiérový díl nového seriálu z prostředí Modrého kódu. Nové tváře, oblíbení hrdinové a příběhy, jaké známe z vlastních životů. Katka se v dobrém úmyslu dopustí chyby a znovu váhá, jestli má tuhle práci dělat. …
Následuje
08:45
Slunečná
Sylva zjistí, že Karolína nečeká s Vildou dítě, a dojde jí, že udělala pitomost, když Vildu odmítla. Valentýna nakuká Řehákové, že se Frantovi líbí, a Řeháková mu začne nadbíhat. John a Anna mají konflikty. A J…
08:05
13
09:05
Pohotovost pro exotická zvířata
Ve veterinární ordinaci doktorky Susan Kelleherové se léčí výhradně exotická zvířata. Seznamte se s jejími nejzajímavějšími klienty… Americký dokumentární seriál (2016). Pořad je opatřen skrytými titulky (ST)
Následuje
09:05
Normandie: Země bojovníků
Dějiny malého vévodství vyprávěné skrze životní příběhy tří nejvýznamnějších normandských vévodů, kteří se vypracovali až na nejmocnější vládce Evropy. Od Rolla, jeho syna Viléma Dobyvatele až po Richarda Lví s…
07:10
60
08:55
Průměrňákovi IX (20-23)
(Middle, The IX) Frankie a její manžel Mike vychovávají své potomstvo sice v lásce, ale se středozápadní praktičností. Se smyslem pro humor a ironii se snaží naučit disciplíně dospívajícího syna Axla, pod porovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka... Osmá řada amerického sitcomu (2017). Hrají P. Heaton, N. Flynn, Ch. McDermott, E. Sher, A. Shaffer, B. Doyle-Murray, Ch. Kattan a další.
Následuje
08:55
Malý Sheldon V (20-22)
(Young Sheldon V) Pro Sheldona není snadné být největším géniem své doby. Vyniká v matice i ve vědě, ale zatím je trochu naivní a zranitelný, jenže brzy přijde velký třesk! Americký komediální seriá l (2021/2022). Hrají I. Armitage, Z. Perry, L. Barber, M. Jordan, R. Revord, J. Parsons, A. Potts, R. Phuong a další.
07:50
38
08:50
Svět motorů (41)
(Svět motorů) Tým Světa motorů každý týden představí a otestuje nejen novinky na trhu, ale také nekompromisně vyzkouší ojetiny, seznámí vás s mimořádnými stroji, poradí v oblasti práva i dopravy a hlavn ě netradičně pobaví.
Následuje
08:50
Pomozte autům IV (6)
(Car S.O.S. IV) Dva mechanici, Fuzz Townshend a Tim Shaw pomáhají majitelům klasických automobilů s opravou a renovací jejich milovaných vozů, které by jinak zůstaly zapomenuty někde v garáži... Britská reality show (2015)
07:35
69
08:30
Kriminálka Miami IV (17)
(CSI: Miami IV) Uprostřed křižovatky havaruje žena s autem. V kufru vozu je nalezena mrtvola muže a jak se později zjistí, mrtvý byl pasák z jednoho místního hotelu... Americký krimi seriál (2005). Hrají D. Caruso, K. Alexander, E. Procter, A. Rodriguez, S. Milos a další.
Následuje
08:30
Kriminálka Miami IV (19)
(CSI: Miami IV) Přímo do lázeňského zařízení pro ženy vtrhne skupina lupičů a začne klientkám brát cennosti a klíče od jejich drahých aut. Jedna z žen použije na zloděje pepřový sprej, ten ji obratem těžce postřelí a s ostatními zmizí v ukradených vozech... Americký krimi seriál (2005). Hrají D. Caruso, K. Alexander, E. Procter, A. Rodriguez, S. Milos a další.
07:50
32
09:00
MasterChef Česko IV (20)
Boj o titul MasterChef a půl milionu korun pokračuje! Vyhrát v první výzvě je skutečným snem pro každého soutěžícího. Pro všechny ostatní bude druhá výzva loterie - a to tentokrát doslova.
Následuje
09:00
Rizzoli and Isles: Vraždy na pitevně VI (10)
(Rizzoli & Isles VI) Sesterské vztahy Policie vyšetřuje smrt starší ženy Mony, která byla otrávena. V psím žrádle byl nalezen strychnin, pes to zřejmě vycítil a svou paní, která jídlo chtěla ochutnat, měl v úmyslu chrá nit, proto ji napadl. Bližší analýza ukáže, že Mona měla v těle dva druhy stejného jedu, přičemž ten druhý byl toxičtější a smrtelný. Někdo se ji tedy pokusil zabít úmyslně a otráven é psí jídlo měla být jen zástěrka... Šestá řada amerického seriálu (2015). Hrají A. Harmon, S. Alexander, J. Bridges, I. Victor, B. McGill, L. Bracco, M. Irby a další.
05:59
74
09:00
Studio 6
Zpravodajský náskok do nového dne. Ranní infoservis ČT
Následuje
09:00
Studio 6
Zpravodajský náskok do nového dne. Ranní infoservis ČT
08:00
37
08:35
Panorama
Aktuální povětrnostní zpravodajství prostřednictvím panoramatických kamer
Následuje
08:35
BBV po 25 letech
Takové bylo sportovní zpravodajství před čtvrtstoletím...
08:10
30
08:20
Bobo
Malý plch zkoumá okolní svět. Animovaný seriál
Následuje
08:20
Sovička Ollie
Malý park je plný velkých překvapení. Animovaný seriál
06:00
15
20:00
Přestávka ve vysílání
Následuje
20:00
Události v kultuře
Každodenní souhrn nejdůležitějšího a nejzajímavějšího dění v naší i světové kultuře
Aktuální počasí na spustit.cz
pocasie
Zdroj: Meteopress.cz

Online TV

Televize je dnes součástí našich životů. Ne vždy si však můžeme v naší domácí TV dopřát všechny programy, které jsou nejenom na území naší země, ale i na území ostatních států k dispozici. A v tomto případě rozhodně není třeba zoufat, jelikož televizi lze sledovat i prostřednictvím internetu, a to právě prostřednictvím našeho webu. A díky opravdu bohaté a rozsáhlé nabídce je jasné, že si vybere každý.

Prim v daném ohledu jasně hrají tuzemské televizní programy, a tak si můžete snadno naladit jak ty celostátní, tak i regionální televize, které cílí na určitou oblast, a právě z ní přinášejí zajímavosti, nebo informace. Z hlediska nabídky kanálů však lze zabrousit i k našim východním sousedům, a to na Slovensko. I jejich nabízené programy lze shlédnout, a to od těch veřejnoprávních, přes již zmiňované regionální, až po ryze soukromé televizní stanice. A stejně jako u nás, i u slovenských sousedů platí, že výběr je více než velký. Nabídku však doplňují také jiné státy, a tak si můžete naladit i britské stanice, nebo i ty, které jsou k dispozici v USA.

Televize jsou přehledně rozřazeny

Co však zaujme zcela jistě, to je možnost vybrat konkrétní kategorii, která vás zajímá. Můžete si tak vyhledat pouze dětské kanály, zpravodajské televize, nebo třeba ty hudební. A právě díky tomuto snadnému třídění najdete během pár vteřin přesně takový kanál, který potřebujete. A jeho spuštění je otázkou pouze jednoho kliku myší. Následně vám už nic nebrání užívat si kvalitního obrazu a zvuku, a to prostřednictvím vašeho počítače, notebooku, nebo třeba i tabletu. A tak můžete mít díky internetovému připojení svůj oblíbený program kdykoliv při sobě – ideální třeba v případech důležitých sportovních utkání.

A pokud jste ještě náš web nevyzkoušeli, určitě neváhejte. Jenom málokdo vám dá takto ucelenou a rozsáhlou nabídku, která splní požadavky všech generací, a to jakýchkoliv zájmů.

Aktuálně v tv světě
Jsme si před spravedlností všichni rovni? A mohou být k odhalení vraha použity nelegální metody? Právě tyto otázky si ..
17.04.2024
Zajímalo by vás, jak probíhá výcvik prvotřídních špionů? Nahlédněte pod pokličku špičkové nevládní a supertajné ..
15.04.2024
Nedáte dopustit na charismatického francouzského herce Alaina Delona a rádi se podíváte na libovolný snímek, ve kterém si ..
09.04.2024
Máte rádi záhady, náboženskou symboliku, historii a Francii? Nenechte si ujít dobrodružnou výpravu s Robertem Langdonem a ..
07.04.2024

Do České republiky dorazila 2. dubna 2024 nová televizní stanice. Nese název Warner TV, ..

04.04.2024
Od doby, kdy se nechvalně proslulí manželé Stodolovi vydali na vražedné tažení, uplynulo již dvacet let. I po letech ale ..
31.03.2024

Když v roce 2018 skončilo vysílání pořadu Ano, šéfe!, málokdo čekal, že by se Zdeněk ..

27.03.2024

Těšíte se na to, až si v létě projdete křížem krážem Českou republiku a poznáte ..

24.03.2024
Pět obávaných lovců se opět vydává na lov. Máte-li rádi oblíbený vědomostní pořad Na lovu, nenechte si ujít ani ..
20.03.2024
Zajímá vás, jak to chodí v castingové agentuře? Televizní stanice Prima vám již brzy nabídne odpovědi na vše, co vás ..
17.03.2024