Šetříme Váš čas i peníze

kalkulačka Ať už jste před prodloužením Vaši stávající smlouvy nebo si budete dělat pojištění nové, určitě zvažte možnost využití srovnání nabídek pojišťoven, které u nás povinné ručení nabízí. Srovnání povinného ručení je zdarma a není závazné. Sami však zjistíte, že výhodnější nabídky jste doposud neviděli. Nejenže ušetříte čas sbíráním informací u jednotlivých pojišťoven, protože Vám sami předložíme jejich nabídky, ale také s námi ušetříte, neboť díky spolupráci se všemi pojišťovny máme možnost nabízet lepší ceny.

Srovnejto.cz nabízí komplexní pojištění vozidel. Pomůžeme Vám ušetřit i tisíce korun ročně. Chcete ušetřit na povinném až tisíce korun ročně? Stačí vyplnit jednoduchý formulář a potvrdit žádost kliknutím na "Vypočítat".

Náš tip! Po dobu opravy Vašeho vozidla máte nárok na náhradní automobil, který hradí povinné ručení viníka. Půjčit si můžete třeba Octavia RS iV v autopůjčovně s krásným názvem Autopůjčovna Praha s.r.o..

Pokud si však chcete půjčit něco většínou, podívejte se na minibus půjčovnu v Praze. Nejnovější modely minibusů od značky Volkswagen za bezkonkurenční ceny! Třeba Volkswagen Caravelle v prodloužené verzi Long.

Věděli jste, že si můžete pronajmout zánovní dodávku pro přepravu objemnějšího materiálu? Půjčovna dodávek - DodavkaPraha.cz poskytuje zánovní dodávky za skvělé ceny. A bez polepu!

Kolik můžete ušetřit

Skoda Fabia Combi  - povinné ručení

Škoda Fabia 1.2HTP

Běžná cena: 4.190 Kč

Naše maximální cena* : 2.090 Kč

Garantovaná úspora: 2.100 Kč

Škoda Octavia - povinné ručení

Škoda Octavia 1.9TDi

Běžná cena: 7.990 Kč

Naše maximální cena* : 4.590 Kč

Garantovaná úspora: 3.400 Kč

Audi Q7  - povinné ručení

Audi Q7 3.0TDi

Běžná cena: 13.690 Kč

Naše maximální cena* : 6.990 Kč

Garantovaná úspora: 6.700 Kč

* Uvedené ceny platí pro řidiče nad 26 let. V případě doložení bonusu bude Vaše cena ještě nižší.

Co ovlivňuje výši povinného ručení?

Tušíte, jak je možné, že váš soused vlastnící stejné auto jako vy, platí mnohem nižší povinné ručení? A jaké faktory ovlivňující cenu povinného ručení lze považovat za klíčové?

Nejvýhodnější vs. nejlevnější

kolecko Ačkoliv Vám srovnáme nabídky a Vy si můžete vybrat opravdu tu nejlevnější, zvažte, zda není výhodnější zaplatit o něco více. V případě, že jste na silnici každý den, bude pravděpodobnost nehody určitě vyšší než v případě, kdy máte automobil pouze jako záložní plán na to jak se dostat do práce když Vám v zimě nepojede autobus. Každá pojišťovna má svou specifickou nabídku a je jen na Vás kterou si vyberete. Nerozhodujte se ihned podle ceny, ale podívejte se na služby, které jsou uvedené v každé nabídce. V praxi pak může příplatek 400 Kč za rok znamenat velkou úlevu.

Jízda bez povinného ručení

pozor Ačkoliv by mělo být více než jasné, že tzv. pojištění odpovědnosti z provozu vozidla je zákonem povinné, řada lidí si ještě dnes dovolí jezdit bez něj. Nezáleží na tom, zda najedete ročně 10km nebo 100 000km. Jízda bez povinného ručení je hazard, protože v případě, že způsobíte nehodu při které dojde ke škodě na majetku či zdraví, budete muset celé odškodné hradit ze své kapsy. V praxi to pak může vypadat tak, že budete muset zaplatit třeba i více než milion korun. Navíc jízdou bez povinného ručení porušujete zákon.