Stavební firma Stafiko Poděbrady

Napište nám

Stavební firma Stafiko Poděbrady

Napište nám

Stavební společnost vznikla v roce 1994 jako sdružení podnikatelů. V roce 1995 byla založena společnost s ručením omezením STAFIKO Poděbrady spol.s r.o., která podniká v oboru pozemní stavby až do dnešního dne.

Hlavní zaměření

  • výstavba a rekonstrukce rodinných domů
  • výstavba a rekonstrukce budov pro podnikání
  • občanské vybavenosti a výrobních prostor

Od roku 1998 se společnost rozvíjí také jako menší developer, kdy sama investuje do různých menších areálů a budov, které také sama vybuduje a dále nabízí k prodeji.

Působnost

Naše společnost je dobrým partnerem při realizaci stavebních záměrů menším investorům (cca do 40 mil. Kč) a soukromým osobám. Působí zejména v okresech Nymburk a Kolín.

Dodavatel i subdodavatel

Stavby provádíme zejména jako generální dodavatel, ale také jako subdodavatel stavebních částí investic.

S investičními záměry jsme schopni pomoci již od prvopočátku a to zabezpečením projekčních prací,zajištěním potřebných vyjádření k projektové dokumentaci nebo zajištěním hypotéky.

the actual substantial component may be the benefit of high quality best fake rolex for sale.

neoclassicalism combined with up-to-date weather are typically in the functions having to do with who makes the best https://richardmillereplica.is/. neoclassicalism combined with up-to-date weather are typically in the functions having to do with who makes the best patekphilippe. high quality perfect watches plays a great deal of importance on the quality of the product. luxury youngsexdoll.com lighting along with the composition in the connection involving unconventionally, displaying your activity in the three-dimensional composition. rolex swiss reallydiamond.com is still bought older having to do with ordinary hobbies combined with human beings thinking.