top of page
Country Style Home

STAVBA DOMU MÔŽE BYŤ VZRUŠUJÚCA, AK ZA VÁS PROBLÉMY RIEŠI NIEKTO INÝ.

Či rozmýšľate nad vašim prvým bývaním, zvažujete rekonštrukciu alebo chcete postaviť dom na investíciu, rozhodnutie s kým budete stavať je dôležitý krok. Chybné rozhodnutie vás môže stáť nielen tisíce Eur navyše ale aj nervy! S AntaraBau sa nemusíte obávať naťahovačiek s dodávateľmi ani prekročenia rozpočtu.

Preberieme na seba všetku agendu týkajúcu sa stavby, vrátane zodpovednosti za dodržanie rozpočtu. A vďaka nášmu systému sprevádzania zákazníka procesom stavby budete o všetkom informovaný presne do tej miery, aká je potrebná na splnenie vašich predstáv o budúcom dome!

Domov: About Us
e-book-cover-mockup-template-over-transp

12 VECÍ, KTORÉ MUSÍTE UROBIŤ PRED KÚPOU STAVEBNÉHO POZEMKU

Aj vy ste práve vo fáze, keď hľadáte pozemok pre váš budúci dom? Potom určite viete, že výber je limitovaný  a nájsť ten pravý nie je vôbec jednoduché. Na to vsádza aj množstvo predávajúcich, ktorí sa snažia predať aj pole kukurice za cenu "perspektívnej" stavebnej parcely. 

Nenechajte sa obabrať a pripraviť o nervy a rozpočet ešte skôr, ako získate stavebné povolenie.

 

Stiahnite si ZDARMA našu príručku a získate množstvo overených rád z praxe,  odhalíte riziká, ktoré na vás číhajú pri kúpe pozemku a zistíte, kde a ako si rýchlo overiť tvrdenia predávajúceho!

STAVIAME DOMY TAK,

ABY SME SA NEMUSELI CHVÁLIŤ SAMI

Vieme, čo trápi každého, kto sa chystá na stavbu domu. Či ho firma, ktorú si vyberie, neoklame! Budem k vám úprimný. Za viac ako 15 rokov praxe som už videl toľko ľudí, ktorým stavbári doslova zmenili život na peklo, že sa ani nečudujem tým, čo otáľajú. Ale existujú spôsoby, ako minimalizovať riziko problémov, viacnákladov i prasknutých nervov. Prvým a najdôležitejším je dôsledné preverenie firmy, ktorej stavbu (alebo jej časť) zveríte.


My si za svojou prácou stojíme a preto sa nehanbíme predstaviť vám našich klientov a ukázať realizované stavby.

121053040_10216578671809429_887315623353

Monika Bieliková

Dakujem za profesionálny prístup. Od začiatku sme boli veľmi spokojní s komunikáciou aj s celkovou realizáciu projektu. Môžem len odporúčať.

NAŠA PONUKA SLUŽIEB

White Wooden House
Modern House
Renovations in Progress

VÁŠ PRVÝ DOM BEZ STAROSTÍ

Stavba domu môže byť vzrušujúcim projektom, na konci ktorého bude vysnívané bývanie pre vašu rodinu. Ale len ak staviate so spoľahlivým partnerom a nemusíte denne riešiť problémy na stavbe!

Vďaka skúsenostiam s lokálnymi dodávateľmi, úradmi a znalosti realitného trhu vám vieme poradiť už vo fáze, keď nad stavbou len uvažujete. Vieme, na čo si dať pozor a ako z vášho rozpočtu vyťažiť  maximum.  
Pomôžeme vám, keď si nebudete vedieť vybrať medzi rôznymi riešeniami, odpovieme na otázky, ktoré by vás ani nenapadli položiť ale nebudeme vás zaťažovať problémami a dennou operatívou. A na konci našej spolupráce bude stáť váš krásny nový dom!

INVESTUJTE DO NEHNUTEĽNOSTI A ZARÁBAJTE BEZ PRÁCE

Vedeli ste, že môžete zarobiť na predaji domu, aj keď žiaden nevlastníte? Práve teraz je čas presunúť peniaze z bánk do toho, na čom skutočne získate! 

Aj keď ste ešte nikdy neinvestovali do nehnuteľnosti, nevadí! Pomôžeme vám stať sa "developerom" a využiť rast cien nehnuteľností vo váš prospech! Poradíme vám, ako minimalizovať riziká, váš čas a energiu vloženú do projektu a maximalizovať zisk. Prevedieme  vás celým procesom, od výberu vhodného pozemku a projektu, cez financovanie a stavbu domu do štandardu, na ktorom ako investor zarobíte najviac, až po kolaudáciu a predaj domu.

JE VÁŠ DOM STARÝ, MALÝ ALEBO NEMODERNÝ? ROZUMNÁ REKONŠTRUKCIA TO VYRIEŠI!

Prerábka staršieho domu môže byť veľkou výzvou a častokrát si vyžaduje omnoho dôslednejšie plánovanie, ako stavba nového domu. Vieme, ako na to.

Či potrebujete opraviť strechu, zväčšiť metráž alebo chcete kúpený dom upraviť podľa vašich predstáv - prerábky majú v porovnaní so stavbou nového domu množstvo špecifík.
S čím všetkým treba počítať pri rozsiahlej rekonštrukcii, kedy sa oplatí opravovať a kedy už nie?
Dohodnite si zdarma nezáväzné stretnutie, na ktorom si prejdeme vaše predstavy a dáme vám naše odporúčanie ohľadne ďalšieho postupu.

Buying a House

DOMY NA KĽÚČ S GARANCIOU CENY

Bez starostí od projektu až po kolaudáciu

Stavba domu by mala byť vzrušujúcim projektom, avšak pre väčšinu budúcich majiteľov domu je to krok do neznáma, ktorý sa bez správneho partnera môže zmeniť na čas, nervy a financie drancujúcu záležitosť.

Preto sme v ANTARA BAU stavili na to, čo je pri stavbe domu najdôležitejšie – na otvorenú a zrozumiteľnú komunikáciu so zákazníkom, ktorá nenechá žiaden detail a aspekt stavby na náhodu, či na aktuálnu náladu majstra. Vďaka tomu budete vždy vopred vedieť, čo a kedy na stavbe očakávať a tiež, čo presne za vaše peniaze dostanete - od prípravy projektu, až po kolaudáciu!
Navyše, naši klienti získajú garanciu dodržania rozpočtu - a to vám v stavbárine neponúke každý.

ZÁHRADNÉ KANCELÁRIE & DOMČEKY

Dostupnú a štýlovú kanceláriu môžete mať aj vo vlastnej záhrade

Či chcete tráviť viac času na záhrade alebo potrebujete rýchlo vytvoriť miesto, kde budete môcť nerušene pracovať, či kde sa budú môcť vaše deti v kľude učiť a v dome už na to nemáte priestor? Máme pre vás riešenie!

  • Malé záhradné stavby, ktoré  sú zateplené a obývateľné celoročne už od 5990 Eur bez DPH!

  • Domček či kanceláriu si môžete užívať už o pár týždňov od zakúpenia.

  • Zmontujeme vám ho komplet aj s dohodnutým vybavením.

  • Zabezpečíme dopravu.

  • Pomôžeme vám aj pri vybavení stavebného povolenia (ak bude potrebné).

Home Deck
Ecologic House

MONTOVANÉ DOMY NIELEN PRE ŠETRNÝCH

Ušetríte viac ako si myslíte - času i peňazí

Montované drevodomy sa tešia stále väčšej obľube, pretože sú skvelou alternatívou pre tých, ktorí by chceli dom podľa svojich predstáv ale tlačí ich čas i financie.

Kompaktný montovaný domček  môžete mať postavený aj za 3 mesiace a ceny začínajú okolo 39 000 Eur bez DPH vrátane základovej dosky. Navyše, sledovať výstavbu drevodomu je naozaj úžasné - dom vám z hodiny na hodinu doslova rastie pred očami.

P.S.: "Dôkazom toho, že som fanúšik drevodomov je aj fakt, že som drevodom postavil pre mojich rodičov a v ďalšom bývam ja. Preto dobre poznám ich špecifiká - nielen ako stavbár ale aj ako ich užívateľ!"  (Roman Lalák, konateľ Antara Bau)

KOMPLETNÉ REKONŠTRUKCIE

Prerábka si vyžaduje dôsledné plánovanie, perfektnú organizáciu a obrovskú dávku flexibility!

Vyšiel už váš byt z módy? Potrebujete v dome viac miesta alebo chcete zmeniť dispozíciu priestorov? Kúpili ste starší dom a chcete ho upraviť podľa svojich predstáv? 

 

 Rozsiahle rekonštrukcie domov a bytov sú neraz organizačne i remeselne náročnejšie ako výstavba nového domu. Mnoho krát totiž ani samotný majiteľ nevie, aké materiály boli použité a v akom sú aktuálne stave. Špecifické sú aj pracovné podmienky (napr. v už obývanom dome), majiteľov zväčša tlačí čas a cenový odhad sa robí omnoho zložitejšie ako pri novostavbe. Práve preto je pri rekonštukcii mimoriadne dôležité nepodceniť dôslednú prípravu, konzultácie s odborníkmi a  výber stavebnej firmy. 

Dohodnite si nezáväzné stretnutie, kde si spoločne prejdeme všetky dôležité informácie a poradíme vám, ako k rekonštrukcii pristúpiť, aby výsledok splnil vaše očakávania.

Warm Interior
Home Renovation

MENŠIE STAVEBNÉ PRÁCE

Objednať si môžete aj čiastkové služby, napríklad hrubú stavbu, holodom, základovovú dosku, strechu či drevenú terasu alebo schodisko do domu.

Keďže sa venujeme kompletným stavbám, máme v tíme širokú škálu majstrov a vieme vám pomôcť prakticky s akoukoľvek čiastkovou zakázkou  - ak práve máme voľné časové okno. 
Ozvite sa nám a my s vami radi preberieme vaše požiadavky.

Domov: Our Products

CHCETE NA ROZDIEL OD VAŠICH ZNÁMYCH STAVAŤ BEZ STRESU A OBÁV? OZVITE SA NÁM!

Či sa chystáte na stavbu po prvý krát alebo už máte nejaké skúsenosti za sebou, určite máte množstvo otázok, ktoré sa týkajú procesu výstavby, referencií, rozpočtu či garancií. Radi vám ich zodpovieme telefonicky alebo na osobnom (či online) stretnutí a to aj keď o stavbe iba uažujete a zatiaľ neriešite výber dodávateľa. 

Na rok 2021 ešte máme voľné kapacity a pri podpise zmluvy vám vieme garantovať aktuálne ceny stavebných materiálov až na 6 mesiacov vopred. Nemusíte sa preto obávať rýchleho zdražovania a inflácie, ktorá sa na nás rúti.

Ak vám to ponáhľa, volajte na číslo 0951 006 931

Za krátko vás budeme kontaktovať!

bottom of page