+420 776 855 282 stavbycermak@seznam.cz

Domy na klíč Již od roku 2001 stavíme rodinné domy na klíč

Stavíme podle Vašich přání pěkně domy na míru, které mají vysokou užitnou hodnotu a dlouhou životnost.

Naše reference Více o výstavbě domů

Rekonstrukce domů Opravujeme domy a byty

Kompletní rekonstrukce budov, domů a bytů, ale také dílčí opravy interiérů, jako jsou koupelny a kuchyně. Realizujeme také zateplení budov.

Naše reference Více o rekonstrukcích domů a bytů

Úpravy okolí stavby Okolí domů je důležitou součástí bydlení

Terénní úpravy a úklid v okolí rodinných domů, jsou nedílnou součástí každé stavby. Pracujeme rychle a spolehlivě.

Naše reference Více o úpravách okolí

Odvoz suti, bourání Doprava materiálů z okolí stavby

Nabízíme veškeré bourací i přepravní služby. Odvezeme i přivedeme všechny potřebné materiály tak, abychom co nejméně narušili chod stavby i její okolí.

Naše reference Více o dopravě a bourání
Stavební firma - výstavba a rekonstrukce domů

Stavby Čermák

Stavební firma Čermák zahájila svou činnost v roce 2001. Působí zejména ve Středočeském kraji a to v oblasti výstavby, rekonstrukce domů, oprav budov, bytů, interiérů a jiných zařízení. Provedeme Vám kvalitní rekonstrukci domu. Ke každé zakázce přistupujeme citlivě. Víme, že pokud bude rekonstrukce domu provedena necitlivým způsobem, může vzniknout nevratná škoda a znehodnocení objektu. Nejprve vždy stanovíme rozsah stavby a obstaráme potřebné podklady pro rekonstrukci. Proč si vybrat naši stavební firmu? Každá rekonstrukce bytu nebo domu má své plánovače a realizátory. Dovolte nám, abychom spojili Vaše představy s našimi zkušenostmi a vdechli jim tak život.…



Číst dále
welcome to shop uncvape.com. https://richardmillereplica.is/ enlightened through latter nineteenth century eu good sized train location in your space of this cheese dome. patekphilippe.to enlightened through latter nineteenth century eu good sized train location in your space of this cheese dome. elegant style is the characteristics of swiss perfectwatches. who sells the best youngsexdoll.com can easily meet the needs on engineering,sports and also business. reallydiamond.com usa quest for pattern stack from the contemporary design.