header image

STAVEBNÍ POUZDRA JAP

Vítejte na stránkách STAVEBNÍ POUZDRA JAP.cz

Naleznete zde potřebné informace a rady o stavebních pouzdrech JAP, zejména o rozměrech stavebních otvorů, typech pouzder a jejich rozdělení, ale i pomoc s výběrem dveří a zárubní. Doprava stavebních pouzder JAP je po celé České republice zdarma!

Dveřní systémy.cz

Stavební pouzdro JAP zvládne zabudovat i každý domácí kutil, na našich stránkách naleznete k dispozici montážní video a také obrázkové montážní návody.

Mnoho možností a variant si detailně prohlédnete v naší hlavní nabídce stavebních pouzder, případně Vám na naší infolince rádi odborně poradíme s výběrem!

Naše firma má pevné firemní a obchodní zázemí, a proto nefungujeme pouze jen jako internetový prodejce! Specializujeme se na dodávku a montáž interiérových dveří a zárubní, montážníky máme vyučené truhláře a tak si umíme poradit i s dodatečnými úpravami dveří na míru.

Stavební pouzdra JAP i dveře SAPELI si můžete prohlédnout u nás v reprezentativní vzorkové prodejně, kde se Vám budeme ochotně věnovat a pomůžeme Vám s výběrem posuvných i otočných dveří v kombinaci se dřevěnou nebo laminátovou podlahou.

Akce Sapeli

Akce Porta doors

Akční komplety Porta doors

Prohlédněte si bezobložková stavební pouzdra v našem showroomu, vystaveno máme stavební pouzdro AKTIVE a EMOTIVE Line včetně celoskleněných posuvných dveří. Kompletní nabídku bezobložkových stavebních pouzder naleznete ZDE

Nově jsme pro Vás připravili nabídku půdní stahovací schody JAP, které jsou určené do stropu i do stěny v zatepleném, ale i protipožárním provedení. Více informací naleznete ZDE

Nový katalog SAPELI pro dům a byt je nyní možné stáhnout ve formátu pdf v kategorii KE STAŽENÍ. V nabídce SAPELI pro letošní rok naleznete mnoho nových modelů dveří, otočné i posuvné dveře do stavebního pouzdra JAP. Rádi Vám sdělíme více informací, případně Vám vypracujeme cenovou nabídku na dodávku a montáž dveří a zárubní naší firmou.

PROČ STAVEBNÍ POUZDRO JAP?

  • Jednoznačná úspora místa - posuvné dveře schováte do příčky a oproti dveřím otočným ušetříte až 2m2 místa.
  • Stavební pouzdra jsou bezbariérová, bezprahová, posuvné dveře jsou zavěšené na kolejnici s tichými pojezdy
  • Stavební pouzdro jednoduše rozdělí velkou místnost, vstupní halu, ale i koupelnové jádro v panelákovém bytě
  • Design otočných i posuvných dveří můžete sjednotit v celém interiéru
  • Dveřní pouzdro JAP Vám přinese praktický a moderní prvek do Vašeho domova...
stin
telefonní kontakt
napište nám
jsme certifikovan prodejce sapeli Ceník stavebních pouzder JAP

novinky

Akční nabídka SAPELI - získejte nadstandardní výbavu dveří zcela zdarma, například bezpolodrážkové dveře za cenu polodrážkových! Akce je časově omezena.
Modelová řada dveří Porta KONCEPT nyní se slevou až 25%. Neváhejte, akce je časově omezena do konce června 2014.
Pro zobrazení aktuálního ceníku stavebních pouzder, bezobložkových pouzder a posuvných systémů klikněte zde.
Prohlédněte si nabídku dveřních systémů pro kompeltní sjednocení Vašeho interiéru. Více informací naleznete na webu DVEŘNÍ SYSTÉMY.cz.
Firma JAP představuje tichý doraz JAP ke stavebnímu pouzdru, který zajisti plynulé a tiché dovření dveří bez bouchnutí ! Více informací naleznete ZDE.
Většinu stavebních pouzder držíme skladem k okamžitému odběru, kontaktujte nás na naší infolince pro více informací !
Spustili jsme KONFIGURÁTOR posuvných dveří SAPELI pro stavební pouzdra JAP. Naleznete zde nabídku plných i prosklených typů dveří a zárubní.
VZORKOVNA: Ptácká ul. 294, Mladá Boleslav - 293 01, telefon: 326 701 075 | Facebook | YouTube

Dodáme a odborně namontujeme interiérové dveře Sapeli, které dodají Vašemu interiéru moderní design a styl.  :   Na půdu rychle a bezpečně, objednejte u nás Stahovací schody JAP, v nabídce máme půdní shody protipožární i zateplené.  :   Dodáme Vám kvalitní stavební pouzdra JAP s dopravou zdarma až do domu, objednávat můžete telefonicky nebo přes náš e-shop.  :   Nabízíme Vám spolehlivá stavební pouzdra JAP, objednávat můžete po telefonu nebo přes náš e-shop, doprava je po celé České republice zdarma!  :  Prodejní centrum SAPELI pro regiony Praha, Mladá Boleslav, Česká Lípa, Jičín, Liberec. Navštivte náš showroom.  :  Skleněné stěny jako moderní prvek do vašeho domova. Celoskleněné stěny a dveře vyrobíme i ze supermoderního Grafoskla.  :  Nabídka dveřních systémů pro sjednocení designu vašeho interiéru. Vyberte si u nás dveřní systémy firem JAP, SAPELI, PORTA DOORS nebo M&T Technology.