Zdravím všechny návštěvníky těchto stránek

 

Tento web má dlouhou tradici. Vznikl již v roce 2010 a původně byl určený zejména studentům 1. LF UK v orientaci při studiu na této VŠ. Tato funkce stránkám stále zůstala (složka Studium na 1. LF UK), ale postupem času se hlavním účelem stránek stalo jednoduché, a přitom dostatečně odborné a důvěryhodné informování o nemocech, chorobných příznacích, diagnostice, terapeutických postupech a dalších aspektech lidského zdraví. Právě tato problematika je obsažena ve velmi rozsáhlé složce Medicína. U všech textů v této části se snažím o maximální přesnost a vycházím v nich z moderních poznatků medicíny založené na důkazech.

Postupem času se na webu objevila neméně rozsáhlá složka Seznam léků, která obsahuje srozumitelné informace o více než 3500 používaných lécích.

Pokud hledáte nějaký konkrétní pojem ze kterékoliv výše zmíněné oblasti, pak vám doporučuji službu "vyhledávání".

Doufám, že se Vám stránky Stefajir.cz budou líbit a přinesou Vám zábavu i poučení. V závěru bych rád poděkoval za odbornou technickou pomoc kamarádovi Mgr. Martinu Fajmonovi, který umožnil vznik tohoto webu v roce 2010, a Janu Polzerovi, který web významným způsobem zmodernizoval v roce 2021.

 

 

MUDr. Jiří Štefánek
 

 

 


Pomohl vám můj web? Zvažte prosím jeho pravidelnou, nebo jednorázovou finanční podporu.
 

  autor: MUDr. Jiří Štefánek
  zdroje: základní zdroje textů