Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/179772/virtual/www/domains/stepanekjenejlepsi.cz/plugins/system/maximenuckmobile/maximenuckmobile.php on line 97
VÝŠKOVÉ PRÁCE
E-shop



Prosíme zákazníky o strpení se spuštěním e-shopu. Pokud budete mít o nějaké již zveřejněné zboží zájem, prosím kontaktujte nás na email Děkujeme za pochopení.

Pilíře naší činnosti tvoří především výškové práce, školení na výškové práce a revize OOPP dále pak malířské a natěračské práce. Jsme menší rodinná firma upřednostňující osobní kontakt se zákazníkem. Klišé - vaše spokojenost je náš cíl se striktně snažíme dodržovat. Jde nám předně o kvalitně odvedenou práci a z toho plynoucí dlouhodobou spolupráci!

Zaměřujeme se především na menší a střední zakázky pro občany, soukromníky, bytová družstva, stavební firmy aj. Pole naší působnosti zahrnuje zpravidla Brno a  Jihomoravský kraj, ale jsme schopni dojet prakticky kamkoli.

 

 Provádíme veškeré stavební a řemeslné činnosti pomocí horolezecké techniky a nad volnou hloubkou.

  • Veškeré nátěry plechových střech, omítek, fungicidní ochranu napadených fasád, ochranné nátěry střešních krytin, dřevěných podhledů aj. i metodou airless
  • Zednické práce menších i větších rozměrů, celkové renovace fasád, jako i drobné opravy
  • Klempířské práce, revize a opravy okapů, atik, plechových střech a protisněhových zábran
  • Čištění sil, jímek, komínů a umývání prosklených fasád
  • Kompletní renovace balkónů
  • Nátěry a montáže velkoplošných reklam
  • Demolice komínů, budov či jejich části
  • Montáže zábran proti holubům atd.

Zdarma posoudíme nejvhodnější řešení, vypracujeme cenovou nabídku a v případě realizace i foto či videodokumentaci.

 

 

Malířská činnost

 Provádíme veškeré malířské a natěračské práce.

  • Malování domů, hal, bytů, nebytových objektů...
  • Nátěry střech, konstrukcí, mostů, komínů, fasád, okapů, oken, dveří...

Airless

Airless spraying (bezvzduchové stříkání) neboli nanášení barev za vysokého tlaku, je moderní stříkací technika, která je diametrálně odlišná se zažitými malířskými pumpami, kdy většina stříkaného materiálu skončila na zemi. Jedná se o stříkání za vysokého tlaku (od 60 do 220 atmosfér a výše), kdy molekuly nátěrové hmoty překonají viskozitu a povrchové napětí a jsou přes trysku rozprášeny na natíraný povrch. Volbou správné trysky a tlaku je možné aplikovat veškeré malířské materiály od impregnačních prostředků, přes fasádní barvy až po laky a dvousložkové nátěrové hmoty.

Použití airless stříkání:

Bezvzduchové stříkání je ideální pro větší plochy, při malování skladů, velkých hal, nástřiku ocelových konstrukcí, nátěru střech a podlah. Při malování průmyslových hal a skladů je rychlost nástřiku proti běžným metodám i víc než desetinásobná a velmi výrazně snižuje doby výpadku výroby nebo využití malovaných objektů. Podobně je airless technologie velmi dobře využitelná při nové výstavbě před položením podlah a montáži vestavěného nábytku, kdy je možné vymalovat několik bytových jednotek nebo kanceláří denně. Při ideálních podmínkách jsme schopni denně vymalovat přes 1 000 m2.

 

Pro konkrétní nabídku či pokud máte jen dotaz, nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci právě s Vámi!