STOFI KOUPELNY

Zabýváme se komplexním řešením koupelen a sanitárních prostor od doporučení výrobků přes grafický návrh až po možnost dílčí nebo kompletní realizace na klíč.

NEVÁHEJTE NAVŠTÍVIT NAŠE KOUPELNOVÉ STUDIO A STAŇTE SE NAŠIM VÁŽENÝM ZÁKAZNÍKEM.

Rok 1991 byl našim začátkem. Nyní je to již více než dvacet let, co se věnujeme koupelnovému vybavení a interiérům. Máme své zkušenosti, protože dvacet let je dlouhá doba. Ke každé zakázce přistupujeme, jako bychom ji řešili sami pro sebe. Respektujeme potřeby a přání klienta, ale přinášíme i své názory a vkus. Rádi spolupracujeme s těmi, kteří nám důvěřují. Důvěru klientů získáváme buď na základě našich referencí, doporučení či návštěvy našeho studia.

Roman a Eva Dvořákovi

NAŠE SLUŽBY

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠI KOUPELNU A INTERIÉR

ANALÝZA POTŘEB

Zjistíme vaše potřeby a požadavky, vyžádáme si stavební dokumentaci. Zaměříme a prohlédneme stavbu.

NÁVRH ŘEŠENÍ

 Navrhneme varianty možného vybavení koupelny. Ukážeme vám navrhované řešení v našem studiu.

VIZUALIZACE

Můžeme zpracovat dispoziční řešení spolu s grafickou vizualizací místnosti.

CENOVÁ NABÍDKA

Předložíme vám individuální cenovou nabídku dle předchozího výběru a konzultace.

PODKLADY

K uzavřeným objednávkám připravíme technické podklady. Nabízíme také odbornou konzultaci na stavbě.

DOPRAVA

Zboží vám dovezeme na místo určení a v čase, který vám bude vyhovovat.

REALIZACE

Zajišťujeme realizaci koupelen na klíč. Máme zkušenosti a zrealizováno množství projektů.

SERVIS

Poskytujeme záruční i pozáruční servis, dodáváme náhradní díly.

STOFI KOUPELNY – KVALITA OVĚŘENÁ ČASEM!

NABÍDKA SORTIMENTU

Výrobky, které zařazujeme do naší nabídky pečlivě vyhodnocujeme. Hlediskem výběru není pouze cena, ale především kvalita, funkčnost, design a možnost následného servisu.

SPRCHOVÉ KOUTY A ZÁSTĚNY

SANITÁRNÍ KERAMIKA

NÁBYTEK A ZRCADLA

VODOVODNÍ BATERIE A SYSTÉMY

OBKLADY A DLAŽBY

VANY A VANIČKY

RADIÁTORY

DOPLŇKY

1991

Na trhu od roku

490

m2 prodejní plochy

3650

Zpracovaných vizualizací

17659

Spokojených klientů

NAŠE REALIZACE

Jde o pracovní fotky pořizované v průběhu kompletace koupelen montážním technikem.

Realizace koupelny 1/24
Realizace koupelny 2/24
Realizace koupelny 3/24
Realizace koupelny 4/24
Realizace koupelny 5/24
Realizace koupelny 6/24
Realizace koupelny 7/24
Realizace koupelny 8/24
Realizace koupelny 9/24
Realizace koupelny 10/24
Realizace koupelny 11/24
Realizace koupelny 12/24

VIZUALIZACE

Vizualizace koupelny 1/16
Vizualizace koupelny 2/16
Vizualizace koupelny 3/16
Vizualizace koupelny 4/16
Vizualizace koupelny 5/16
Vizualizace koupelny 6/16
Vizualizace koupelny 7/16
Vizualizace koupelny 8/16
Vizualizace koupelny 9/16
Vizualizace koupelny 10/16
Vizualizace koupelny 11/16
Vizualizace koupelny 12/16
Vizualizace koupelny 13/16
Vizualizace koupelny 14/16
Vizualizace koupelny 15/16
Vizualizace koupelny 16/16

Spokojení zákazníci

Více než 17.659 spokojených klientů!

A. Šimčíková

Odvedení kvalitní práce

2017

Firmu STOFI musím jen pochválit. Jsou znát jejich dlouhodobé zkušenosti nejen s prodejem koupelnového vybavení, ale také s realizací. Běžný prodejce ve velkoobchodech nebo v řetězcích většinou pracuje v oboru chvíli a nemá takovou praxi. Jednu koupelnu jsem již bohužel přes velkoobchodního prodejce řešila. Byla jsem pod tlakem instalatéra a s koupelnou nejsme úplně spokojeni, především s výběrem sprchového žlabu a koutu.  Naštěstí jsem se již poučila. S firmou STOFI dopadla koupelna báječně. Celá rodina jsme moc nadšení.

A. Šimčíková
Pavel Kopsa

Realizace koupelny

duben - červenec 2017

Mnohokrát děkuji. Spolupráce s Vámi byla opravdu nadstandardní. Já i moje přítelkyně jsme s Vámi byli velice spokojeni, jak s přístupem, tak i se zpracovaným návrhem. Moc se nám navržená koupelna líbí. Nyní, když jsem koupelnu viděl zrealizovanou, tak musím říct, že je fakt moc krásná. Musím Vás znovu pochválit za celý projekt, moc se vše povedlo. Jak výběr obkladů a dalšího vybavení, tak především uspořádání koupelny v relativně malém prostoru jaký máme k dispozici.

Pavel Kopsa
Ing. R. Krusselin

Poděkování za kvalitní práci

leden 2015

 Ve firmě STOFI, spol. s r. o. jsme se setkali se vstřícností a trpělivostí při výběru vybavení koupelen. Při následném zpracování  vizualizace byly zohledněny veškeré naše představy a požadavky. Oceňujeme také zodpovědný a korektní přístup, vč. profesionálního technického poradenství.  Při samotné realizaci vše probíhalo podle plánu. Déle jsme čekali jen na dodávku sprchového koutu, neboť tento se zaměřoval až po provedení všech obkladačských prací a jeho dodávka byla prodloužena vlivem vánočních svátků. S koupelnami jsme maximálně spokojeni, a firmu STOFI, spol. s r. o. bych určitě doporučila všem, kteří plánují novou koupelnu.

Ing. R. Krusselin
Kratochvílová Lenka, Holešov

Rekonstrukce koupelny

říjen 2014

Rekonstruovali jsem stávající nemovitost včetně dvou koupelen. Na základě doporučení architekta jsme se obrátili na firmu STOFI, spol. s r. o. ve Zlíně. Pomohli nám s výběrem kompletního vybavení pro obě koupelny. Oceňujeme pečlivou přípravu technických podkladů pro provedení hrubých stavebních prací. Dále chválíme precizní montáž sanitárního vybavení montážním technikem firmy STOFI. V domě máme ještě třetí podkrovní koupelnu, kterou budeme také rekonstruovat. Určitě se obrátíme na stejného partnera a firmu STOFI, spol. s r. o. můžeme všem doporučit.

Kratochvílová Lenka, Holešov
manželé Prokopovi, Zlín

REKONTRUKCE KOUPELNY V RODINNÉM DOMĚ

srpen 2014

 Koordinace prací a průběh samotné rekonstrukce koupelny byl nad očekávání plynulý. Termín prací byl předem naplánovaný, pracovníci provádějící rekonstrukci nastoupili ve stanovený den a pracovali přesně podle harmonogramu. Jednotlivé profese se plynule střídaly, nedocházelo k časovým prodlevám. S kvalitou provedených prací jsme nadmíru spokojeni. Rekonstrukce byly provedena na profesionální úrovni. V průběhu rekonstrukce opouštěli pracovníci prostor vždy uklizený a na závěr odevzdali koupelnu umytou a naleštěnou, připravenou k užívání. Určitě bychom STOFI, spol. s r. o. doporučili všem, kteří plánují novou koupelnu a chtějí mít jistotu slušného a spolehlivého jednání, vysoce profesionální práce bez zbytečných časových prodlev a navíc komunikovat s příjemnými a ochotnými lidmi.

manželé Prokopovi, Zlín
Jaroslav Rudolf

Vybavení nové koupelny

prosinec 2013

Vážený pane Dvořák, už jsme se zabydleli a v domě ladíme poslední detaily, ale již si skvěle užíváme komfortu, který nám nabízejí sprchové kouty a masážní vana. Děkuji Vám za rady a nápady a za výborný výběr komponentů! Denně si užívám ve sprše a to je věc, která mě dovede hned ráno maximálně osvěžit a příjemně naladit na celý den!

Jaroslav Rudolf

TRADICE OD ROKU 1991

Kontaktní informace