Pavel Luňáček

Střechy Ústí nad Labem a Teplice

Realizace střechy na klíč, rekonstrukce a opravy střech

Naše firma se střechami zabývá již více než 20 let a nabízíme pro naše zákazníky veškeré práce,
týkající se střech nových i stávajících k rekonstrukci.
Jsme specialisté na pokrývačské, klempířské a tesařské práce.

Pavel Luňáček

Střechy na klíč

Zařídíme vše potřebné pro vaši novou střechu. Specializujeme se na stavbu kvalitních šikmých i plochých střech. Dodáme Vám střechu přesně podle vašich přání, a pokud si nevíte rady, poradíme nejvhodnější řešení.

Rekonstrukce střech

Specializujeme se nejen na výstavbu střech nových, ale také na opravy a rekonstrukce střech stávajících. Pokud již nejste se svou starou střechou spokojeni, neotálejte a vyměňte Vaši starou střechu za novou nebo si jí nechte opravit.

Izolace střech

Profesionální izolace střech zabraňuje únikům tepla do okolí v zimních obdobích a naopak v letních měsících zpomaluje prostup tepla od slunečního záření z vnějšího prostředí dovnitř objektu.

Střechy Luňáček

Zkušenost a profesionalita

Střechy na klíč

Novostavby a kompletní rekonstrukce

Specializujeme se nejen na opravy a rekonstrukce střech, ale také na stavbu kvalitních sedlových a plochých střech na klíč. Dodáme Vám střechu přesně podle vašich přání, a pokud si nevíte rady, poradíme nejvhodnější řešení. Provádíme montáž většiny dostupných střešních krytin včetně příslušenství. Současně provádíme klempířské, tesařské a pokrývačské práce, které se servisem střech souvisí.

Střechy na klíč - Pavel Luňáček
Izolace střech - Pavel Luňáček

Izolace

Rekonstrukce a drobnější opravy

Konstrukce střech je trvale vystavena účinkům povětrnostních vlivů (větru, zimy a jiným). Profesionální izolace střech zabraňuje únikům tepla do okolí v zimních obdobích a naopak v letních měsících zpomaluje prostup tepla od slunečního záření z vnějšího prostředí dovnitř objektu. Teplo uniká vzhůru střechou nebo nevytápěnými půdními prostory. Z toho důvodu je izolace střechy velmi důležitá, pokud chcete ušetřit za vytápění.

Když prší, sněží, padají kroupy,
je lépe býti pod střechou.

Pavel Luňáček

Střechy Luňáček

Naší prioritou je komplexnost dodávek a poskytování služeb s profesionálním přístupem k zákazníkům.

O nás

Firma Střechy Luňáček realizuje své zakázky na rodinných domech, firemních a obecních budovách již od roku 1999 a máme v oblasti výstavby střech značné zkušenosti. Jsme tým řemeslníků (tesařů, klempířů, pokrývačů) z Ústeckého kraje, připraven Vám s vaší střechou pomoci.

Naší specializací jsou řemeslné práce spojené se střešní krytinou a touto činností. Provádíme kvalitní tesařské, klempířské a pokrývačské práce - realizace střechy na klíč, opravy a rekonstrukce střech, včetně tepelné izolace. Dále provádíme oplechování střešních konstrukcí, pokládky krytiny (klasické pálené tašky, betonové tašky či plechové krytiny) a další práce spojené s realizací střechy.

Naším cílem je zadanou zakázku provést v nejvyšší kvalitě a k plné spokojenosti zákazníka. Na základě našich zkušeností nabízíme pro naše zákazníky odbornost, profesionalitu a navrhování těch nejlepších a nejekonomičtějších řešení zakázky.

Působíme v rámci celého Ústeckého kraje - Ústí nad Labem, Teplice, Most, Chomutov, Děčín a okolí.

6 důvodů proč
Střechu na klíč od nás

  1. Máme bohaté zkušenosti
  2. Garance kvalitně odvedené práce
  3. Nová střecha, oprava nebo rekonstrukce střechy za rozumné ceny
  4. Rekonstrukce a oprava střechy na klíč
  5. Dodržení termínů a ceny
  6. Jedna střecha - jedna firma - jedna záruka

Máte-li rádi profesionální práci, svěřte se do rukou profesionálů
a my Vám pomůžeme vybrat to nejvhodnější řešení pro Vaši střechu.

+420 777 800 181

Kontakty

Pavel Luňáček

Tovární 335/76c
417 02 Dubí - Bystřice

IČ: 705 86 934
DIČ: CZ7705262521
Datová schránka: fzmbw32

Spojení

+420 777 800 181 Pavel Luňáček
+420 773 100 103 Stavbyvedoucí

info@strechy-lunacek.cz

Střechy Luňáček - Realizujeme zakázky na rodinných domech, firemních a obecních budovách již od roku 1999 a máme v oblasti výstavby střech značné zkušenosti. Jsme tým řemeslníků (tesařů, klempířů, pokrývačů) z Ústeckého kraje, připraven Vám s vaší střechou pomoci.

Partneři

Partner - Bydlení OK