Jiří Centner

Střechy a střešní krytiny

Naše firma působí v oblasti střech již od roku 1993. Zabýváme se pokrývkou Vašich rodinných domů, podnikatelských objektů atd. Naše zkušenosti spolu s novými technologiemi a materiály se rok od roku zlepšují a i nadále se vyvíjejí. Nabízíme Vám kvalitu prověřenou roky naší práce.

Střechy na klíč

Provádíme stavbu střechy na klíč. Zajistíme kompletní servis při konstrukci střechy. Střechu na klíč zhotovíme dle Vašich představ. Stavba střechy je náročnou stavební úpravou, jako každá jiná stavba.

Střešní okna a střešní izolace

Nabízíme Vám kvalitu, kterou jsou materiály od výborných dodavatelů. Spojíme-li naše zkušenosti a dovednosti spolu se špičkovými materiály, můžete si být jisti, že pro Vás uděláme jen to nejlepší.

Prodej střešní krytiny

Prodáváme střešní krytiny a zajišťujeme montáže střešních krytin včetně veškerého příslušenství. Naší specializací jsou lehké střešní krytiny vhodné zejména pro realizaci obytných podkroví a půdních vestaveb.

Jiří Centner
Jiří Centner
Jiří Centner
Jiří Centner

Střechy UL - Jiří Centner

I střecha dělá z domu domov ...

Pravidelná kontrola střechy

Při kontrole aktuálního stavu střechy musíme mít na paměti, že se pohybujete ve výškách a tomu by mělo i odpovídat zabezpečení. Pohybovat se pouze po konstrukcích, nevstupovat na šikmé střechy bez dostatečného zajištění a nezapomínat na to, že ne každá střecha je pochozí. Rovněž nevstupovat na střechu mokrou nebo dokonce namrzlou, hrozí zde vysoké riziko pádu ze střechy.

Pravidelná kontrola střechy

Střešní okna

Dodáváme a montujeme střešní okna včetně doplňků, našimi dodavateli jsou DACH STAR, VELUX, Roto

Již více než 60 let pomáhá společnost VELUX lidem na celém světě využít co nejlépe všechny možnosti, které jim nabízí bydlení v podkroví. Ať již přestavujete starý podkrovní byt nebo budujete zbrusu nový, nabízíme vám atraktivní řešení, které představují střešní okna. Díky využití střešních oken prosvětlíte často tmavé půdní prostory tak, aby odpovídaly i těm nejnáročnějším požadavkům moderní bytové architektury.

Střešní izolace

Montujeme a dodáváme střešní izolace pro Váš dům.

Nabízíme Vám kvalitu, kterou jsou materiály od výborných dodavatelů. Spojíme-li naše zkušenosti a dovednosti spolu se špičkovými materiály, můžete si být jisti, že pro Vás uděláme jen to nejlepší.

Materiál pro realizaci nám dodávají:
Pluvitec, Iko, Lsola, Tegola, Katepal, Crc, Onduline, Onduroof, Gutta, Gunnex, Lindab, Rova, Rockwool, Evergreen, Evertile, Satjam, Plastmo, Isover, Cembrit Velux, Roto, Dachstar, Bramac, Tondah, Dorken, Lanit plast, Dolle, Km beta, Rukki, Eurotec, Ergo, Airhawk, Lomanco, Orsil, Marley, Arcelormittal, Roben Alkorplan, Bitumat, Onduclair, Styrotrade.

Oprava střechy, stavba střechy na klíč, klempířské práce, pokrývačské práce, tesařské práce.

Konzultace a poradenství zdarma

Jiří Centner

Střechy UL

Prodej střešní krytiny

Prodáváme střešní krytiny a zajišťujeme montáže střešních krytin včetně veškerého příslušenství. Naší specializací jsou lehké střešní krytiny vhodné zejména pro realizaci obytných podkroví a půdních vestaveb. Lehkými krytinami jsou asfaltové šindele, plechové střechy, plastová krytina, krytina vláknocementová (vlnovky a šablony), dřevěný šindel a břidlice.

Montujeme a prodáváme střešní krytiny pro:

  • Střechy ploché
    provádíme dodávky materiálu a montáž plochých střech z modifikovaných pasů s možností zateplení od dodavatele PLUVITEC
  • Střechy šikmé
    materiál na šikmé střechy nám dodávají KM BETA, ISOLA, IKO, TONDACH
  1. Střechy ploché

    Konstrukční řešení plochých střech je velice jednoduché. V tomto případě se dá jednoduše říct, že jde o střešní konstrukci bez krovu.

    Střechy ploché
  2. Střechy šikmé

    Šikmé střechy patří mezi evergreeny, jejich použití sahá hluboko do minulosti.

    Střechy šikmé

Prodej střešní krytiny zajišťujeme již řadu let k Vaší spokojenosti.

+420 602 441 584

Poruchy plochých střech

Poruchou ploché střechy se rozumí úplná nebo částečná ztráta kterékoliv z jejích funkcí. Poruchy můžeme rozdělit na dvě základní skupiny. Jsou to poruchy se zatékáním a problémy s kondenzací vodních par. Je-li střecha zateplená, připadají v úvahu obě skupiny poruch, v případě nezateplené střechy se vyskytují poruchy většinou pouze se zatékáním.

Poruchy šikmých střech

Za poruchu můžeme označit selhání základní funkce střechy. Poruchy často vznikají nedodržením technických listů výrobce nebo nekázeň při realizaci detailů a někdy je chyba již v samotném návrhu ještě před realizací střechy. Zjistit příčinu, která způsobila poruchu střechy, je většinou obtížné vzhledem k zakrytí důležitých částí konstrukce.

Údržba okapů v zimě

Zimní období prověří okapy na vaší střeše. Při tání sněhu bývají nejvíce zatěžovány a poškozeny právě okapy, které se pod tíhou sněhu deformují. A jak se nejlépe připravit?

Kontakty

Jiří Centner

Skorotická 818/2c
400 01 Ústí nad Labem, Bukov

IČ: 12036081
DIČ: CZ6005101025
Datová schránka:

Provozovna

Petrovická 134
403 40 Ústí nad Labem

+420 602 441 584

centner@strechy-ul.cz

Střechy UL Jiří Centner - Naše firma působí v oblasti střech již od roku 1993. Zabýváme se pokrývkou Vašich rodinných domů, podnikatelských objektů atd. Naše zkušenosti spolu s novými technologiemi a materiály se rok od roku zlepšují a i nadále se vyvíjejí. Nabízíme Vám kvalitu prověřenou roky naší práce.