Pokrývačské práce Praha a střední Čechy

Reference

Firma Luboš Lucius nabízí v regionu Praha a střední Čechy následující služby: pokrývačské práce, klempířské práce, montáž střešních oken Velux, izolace střech, zateplení střechy a rekonstrukce střechy. Pokrývačské práce od naší firmy zahrnují dodání a pokládku materiálů. Pokrývačské práce jsou realizovány s použitím následujících materiálů: pálené a betonové skládané střešní krytiny, bitumenové šindele, plastové šindele, plechové krytiny apod. Pro pokrývačské práce používáme kvalitní krytiny značek Tondach, Bramac, KM Beta, Walther, Iko, Tegola a Eureko.

Klempířské práce Praha

Pro střechy nabízíme nejen pokrývačské práce, ale i klempířské práce ve městě Praha. Klempířské práce zahrnují výrobu a montáž klempířských prvků pro odvodnění střech i realizace střech. Pro klempířské práce využíváme všech běžných dostupných materiálů na trhu značek Lindab, Ruukki, Prefa, Satjam apod.

Izolace střech Praha

Izolace střech, které provádíme ve městě Praha, zahrnují realizace plochých střech, teras a balkónů. Izolace střech zhotovujeme z bitumenových, polyolefinových (FPO) a PVC krytin včetně realizace skladeb pro zatravnění plochých střech. Pro izolace střech zajistíme dodávku a montáž kompletních systémů vč. příslušenství.

Zateplení střechy Praha

Mezi naše služby patří i zateplení střechy. Během zateplení střechy dodáme i položíme různé typy mezikrokevní a nadkrokevní tepelné izolace plochých i šikmých střech z PUR a PIR. Realizujeme i zateplení střechy pro ploché střechy a zateplení teras. Vlastníme certifikát pro zateplení střechy v rámci programu "Zelená úsporám".

Rekonstrukce střechy Praha

Naše firma zajišťuje také rekonstrukce střechy. Pro rekonstrukce střechy zajistíme střešní krytiny včetně klempířských prvků. Kromě toho se zaměřujeme i na realizace novostaveb a rekonstrukce objektů šikmých i plochých střech. Rekonstrukce střechy zahrnuje také tepelné a hydrizolace střech. Pro rekonstrukce střechy zajistíme kompletní dodávky materiálu, opravy i kompletní realizace. Kromě rekonstrukce střechy, izolace střech a dalších služeb provádíme v lokalitě Praha a okolí i montáž střešních oken Velux.

Montáž střešních oken Velux

Pro montáž střešních oken Velux, která jsou jedněmi z nejkvalitnějších na trhu, zajistíme kompletní práce včetně dodávky potřebných materiálů. Jaké výhody přináší montáž střešních oken Velux? K většímu komfortu bydlení přispívá montáž střešních oken Velux tím, že zajistí lepší tepelnou izolaci - montáž střešních oken tedy zabraňuje přebytečným úbytkům tepla. Navíc je montáž střešních oken Velux časově méně náročná než renovace starého okna.