Tapetování a dekorace interiérů


Potrpíte si na originalitu? Chcete se v interiéru cítit dobře? Zapomeňte na jednobarevné stěny bez nápadu a nechte si je moderně, stylově a osobitě vyzdobit.

Tapetování je hra s barvami a vzory, je to způsob dekorace interiérů, který nestárne a neztrácí ani po čase své kouzlo. Vyberte si tapety podle svého vkusu a my vám pomůžeme vytvořit design přesně podle vašich představ. Tapety dokáží prostor zcela proměnit, pomáhají stěny opticky zvětšit nebo naopak zmenšit, současně navozují jedinečnou atmosféru a skvěle dotvářejí celkový dojem z místnosti. Tapetování je v dnešní době módním trendem a my jsme přesvědčeni, že jím ještě dlouho zůstane.

Vytapetujeme vám byt, dům, kanceláře i obchodní prostory. Tapety se hodí všude. Pokud již máte tapety vybrané, objednejte si naše odborné služby a přikročte s námi k tapetování. Neváhejte a prohlédněte si ukázky našich realizací, abyste se na vlastní oči přesvědčili, že naši tapetáři jsou skutečnými odborníky a jejich práce je zárukou kvality.

Poskytujeme služby tapetování a dekorace interiérů v regionu Praha nebo v blízkém okolí. Na naši práci se můžete vždy spolehnout. Vedle tapetování se zabýváme také malbou. Můžete si u nás objednat originální malby na zeď nebo vám vytvoříme obraz na základě předlohy, kterou si sami vyberete. Bez potíží zvládneme také překreslit loga, reklamní nápisy nebo jiné výtvarné motivy na fasádu domu i na stěny uvnitř interiéru. Malujeme na všechny druhy podkladů.

Zajímavého efektu lze dosáhnout spojením malby na zeď a vhodně zvolených tapet. Díky použití neobvyklých barevných kombinací, neotřelých povrchových struktur a materiálů dokážeme vytvořit luxusní umělecké dílo, které vás bude těšit a na které se budete rádi dívat.

Nezávaznou poptávku nám můžete odeslat zde.