TECHNOBAL
TECHNOBAL s.r.o. - Česky TECHNOBAL s.r.o. - English TECHNOBAL s.r.o. - Deutsch TECHNOBAL s.r.o. - Pусский TECHNOBAL s.r.o. - Français TECHNOBAL s.r.o. - Espanol TECHNOBAL s.r.o. - Italiano TECHNOBAL s.r.o. - Slovensky TECHNOBAL s.r.o. - Polski
 


TECHNOBAL s. r. o. | Efektivní balení a páskování zboží

Společnost TECHNOBAL je moderní technologická společnost poskytující komplexní služby v oblasti vázání a balení zboží. Nabízíme širokou nabídku produktů v oblasti balení zboží včetně poradenství, dopravy na místo určení, vhodného financování, samozřejmostí je záruční a pozáruční servis.

Naší prioritou je individuální přístup k řešení požadavků našich zákazníků, nalezení nejefektivnějšího řešení jejich potřeb, a to s ohledem na kvalitu, cenu a způsob použití.

Společnost TECHNOBAL disponuje kvalitním obchodně-technickým a administrativním zázemím včetně skladových prostor, které svou velikostí umožňují zajistit optimální množství skladových zásob pro pružnou reakci na objednávky našich zákazníků.

Tým vyškolených pracovníků obchodního oddělení Vám rád poradí ve všech oblastech široké nabídky našeho sortimentu:

Náhradní plnění

Technobal s.r.o. zprostředkuje svým zákazníkům možnost uplatnění náhradního plnění ve smyslu zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti.

TECHNOBAL
© 2008 TECHNOBAL s. r. o., všechna práva vyhrazena | realizace Jiří Hron | Odkazy | Mapa stránek