Garážová vrata
Číst dále
Rolety
Číst dále
Pohony pro brány, vrata a okna
Číst dále
Ocelové a hliníkové brány
Číst dále
Automatické závory a příslušenství
Číst dále
Kování pro brány a vrata
Číst dále
Rolovací mříže
Číst dále
Výsuvné sloupy
Číst dále
Můstky, rampy a límce
Číst dále

TECHNOPARK aktuality

Nevíte si rady, řídicí jednotka se chová záhadně, nevíte, kdo, co a jak nastavil před Vámi?   Určitě, než pošlete řídicí jednotku k nám na servis, vyzkoušejte tovární RESET. Jednotka se uvede do stejného stavu, v jakém byla od výrobce po vybalení z krabice. 1) Vypnout ŘJ od napájení. 2) Zmáčknout krajní tlačítka “OPEN“ a […]

Nová spodní konzola v sekčních průmyslových vratech Alutech Informujeme vás o změně kompletace sekčních průmyslových vrat, kdy od ledna 2024 bude jako spodní vratová užívána konzola nového typu RBI-45.100L a RBI-45.100R.   Spodní konzola RBI-45.100L Nový typ poskytuje ochranu proti spadnutí dveřního křídla při přetržení lanka a také umožňuje upravit napnutí lanek při instalaci vrat. […]

Koruna nám v tichosti a bez pozornosti médií oslabuje. Jenomže téměř všechno, co nabízíme, nakupujeme v eurech a to i produkty vyrobené v ČR (včetně našich výrobků, kdy komponenty opět nakupujeme v eurech), takže nám nezbývá, než se vydat za ní a provést korekce. Do konce měsíce se tyto změny postupně odrazí v obou platformách […]

PF 2024

Děkuji Vám za Vaši přízeň v letošním roce.  Přeji Vám pevné zdraví. Stejně tak Vašim blízkým a kolegům. Přeji Vám dostatek pracovních příležitostí, které Vás povedou k prosperitě a přeji Vám co nejvíce možností si užít volný čas s rodinou a kamarády. Těším se na spolupráci v roce 2024   Stanislav Ryšánek  

ON-LINE KONFIGURÁTOR

PŘEJÍT NA WWW.MOTORIUS.CZ

Rozcestník služeb

KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ

Společnost Technopark nabízí ucelená řešení, která Vám zjednoduší život.

VÍCE INFORMACÍ
SERVIS

Nedílnou součástí naší práce jsou opravy starších nebo pokažených zařízení.

VÍCE INFORMACÍ
ŠKOLENÍ

Pro své zákazníky připravujeme individuální školení, pro zvýšení jejich profesionality.

VÍCE INFORMACÍ

Od návrhu po realizaci

Pokud montujete zařízení pořízené u naší společnosti a nevíte si rady, rádi vám poradíme. Zavolejte naše servisní oddělení a poraďte se jak na to.  Rady k zapojení poskytujeme pouze k zařízením, která jsme na trh uvedli do prodeje, s vyloučením  IT problematiky systému Keeper pro jednotky JEDAC a kamery.

Ještě před tím se ubezpečte se, že máte náš český manuál, který jste pečlivě nastudovali. Pokud manuál nemáte, nevolejte!
Zapojení mohou provádět jen technici s „padesátkou“. Nerozumíte-li termínům ukostření, proklemování, apod. nevolejte, potřebujete odborný servis.

Pokud si nevíte rady s návrhem vrat, brány nebo parkování, můžete využít našich zkušeností a nechat to na nás. Promyslíme to a zdarma vám uděláme cenovou nabídku. V případě realizace pro vás připravíme technickou dokumentaci pro umístění i montáž zařízení.

Před zahájením montáže od nás obdržíte technické podklady, díky kterým si můžete připravit vše potřebné pro instalaci zařízení.

Pokud si přejete abychom Vám vše  zařídili, zajistíme Vám montáž vlastními prostředky nebo se smluvním partnerem ve Vašem regionu. V takovém případě se příprava před montáží řídí našimi pokyny.

Celý proces od přípravy stavby až po finální montáž zařízení někdy trvá i několik týdnů a je potřeba určité pečlivosti.

Před samotnou montáží je nutno zkontrolovat zdali příprava proběhla v pořádku. Naplánuje se termín montáže a na cestu vyrazí montážní tým. Montáž vrat, brány nebo automatické závory většinou trvá jeden až dva dny. Pokud je předmětem montáže více zařízení, plánuje se montáž na více dní dle možností zákazníka. Po ukončení montáže je zařízení předáno zákazníkovi předávacím protokolem.

Před uvedením do provozu testujeme všechna zařízení.

Vlastní výrobky a výrobky nových dodatelů jsou před zahájením prodeje podrobeny testovacímu programu o délce 6 a ž 12 měsíců na pracovišti Technoparku.

Pokud je výrobek předmětem montáže, je jeho funkčnost a soulad s bezpečnostními normami EU testována před s uvedením do provozu u zákazníka.

  • Na výrobky Meccanica Fadini je možné získat záruku 5 let od data montáže, kdy její podmínkou je každoroční servisní prohlídka autorizovaným servisním technikem.
  • Na pohony garážových vrat SPIN montované s garážovými vraty Alutech poskytujeme záruku 5 let od data montáže. Podrobnosti o této záruce naleznete v montážním manuálu k pohonům  Spin.
  • Na garážová vrata Alutech poskytujeme 10 letou záruku od data montáže, za splnění záručních podmínek. Tím je každoroční servisní prohlídka autorizovaným servisním technikem, dodržení garančních podmínek výrobce a provedení montáže díla autorizovaným technikem nebo technikem dovozce.
  • Na ostatní výrobky poskytujeme standardní záruku 24 měsíců od data montáže.

Vybrané reference

Sekční vrata pro PRIVAT
VÍCE
Sekční vrata pro PRŮMYSL
VÍCE
Rolovací vrata Troll
VÍCE
Brány
VÍCE
Pohony pro garážová vrata
VÍCE
Automatické závory
VÍCE
Hliníkové rolovací mříže AEG
VÍCE
Markýzy
VÍCE
Předokenní rolety
VÍCE
Sloupy
VÍCE

Technopark je jediné autorizované servisní středisko pro ČR

Obsah těchto webových stránek, jakož i jejich jednotlivé části , především texty, obrázky, videa i jejich vzájemné uspořádání, jsou chráněny právem duševního vlastnictví, a proto se na ně použijí právní předpisy České republiky upravující zejména autorské právo a ochranné známky. Jejich kopírování nebo jiné užití je možné pouze po předchozím písemném souhlasu společnosti TECHNOPARK CZ s.r.o.