Teleskopické brány

teleskopické brány

Úvodní stránka

 

 

 

 

 

Nemáte prostor pro klasickou bránu ? Máme pro Vás řešení.

Dvojdílná teleskopická brána

Trojdílná teleskopická brána

Kontaktujte nás

Reference

Naši partneři

 

 

 
 
 
 
 
a
teleskopicke brany
Teleskopické brány jsou v dnešní době výstavby na malých prostorách velmi žádané. Pomáhají řešit problémy s nedostatkem prostoru na úzkých pozemcích, kde by byla instalace klasické brány problematická. teleskopické brány
Zde je několik výhod. Díky použití ověřeného pohonu je provoz brány plynulý a komponenty jsou minimálně namáhány. Tím se prodlužuje životnost propojení křídel. Použitím kvalitních komponent od renomovaných dodavatelů odpadá potřeba údržby. Protože se teleskopická brána skládá ze dvou, případně tří křídel, potřebuje brána o 46 - 60% menší boční prostor. Výhodou je i to, že si můžete navrhnout vlastní design brány, žáleží pouze na Vás, jestli bude Vaše nová brána bez výplně, s dřevěnou výplní svisle, vodorovně nebo jinak orientovanou, s výplní kovovou z profilů, tahokovu nebo jiného kovového materiálu, nebo jestli máte zájem o jiný typ výplně.
  V případě, že Vás teleskopické brány zaujali a máte zájem o cenovou nabídku, stačí poslat potřebné podklady jako: šířka průjezdu, šířka bočního prostoru, požadovaná výška, předpokládaná výplň (z důvodu stanovení pohonu s vhodnou sílou) a případně používáte-li nějaké stávající dálkové ovládání, třeba od garáže, uvést značku ovládání nebo jen na tuto skutečnost poukázat. Dálkové ovládání je možné sjednotit a tak můžete použivat pro garáž i vjezdovou bránu stejný ovladač.
 
 
  Kvalitní teleskopické brány - ideální řešení Vašeho vjezdu.
  Copyright © teleskopicke-brany.cz.