Kvalitní okna a dveře

Montujeme kvalitní okna a dveře

á úsporám
Zelená úsporám
 
Hliníková okna a dveře
Hliníková
okna a dveře
Plastová okna a dveře
Plastová
okna a dveře
Dřevěná okna a dveře
Dřevěná
okna a dveře
Servis a montáž
Servis a montáž
nabízeného servisu

Plastová okna a dveře od Terno Firek s.r.o.

Jsme tradiční česká firma, která se specializuje zejména na výrobu a prodej kvalitních dřevěných, hliníkových a zejména plastových oken a dveří. Spoléháme především na systém VEKA. Jde o značku prověřenou časem protože na trhu úspěšně působí již 30 let. Má veškeré požadované atesty a certifikáty a její obliba stále roste. Spokojených klientů jsou již tisíce a další přibývají.

Chceme našim zákazníkům maximálně vyhovět, a proto velmi dbáme na to, aby naše plastová okna patřila ke špičkovým produktům prémiové kvality. Náročné testy potvrdily jejich odolnost vůči nepříznivým atmosférickým vlivům a přirozenému stárnutí. Samozřejmostí je, že nabízíme okna s potřebnou certifikací.

A nejen to. Kromě kvalitních oken a dveří se postaráme i o jejich servis a údržbu. K dobrému prodeji patří i potřebné poradenství. Naše zkušenosti jsou bohaté, neboť podnikáme již od roku 2004. Za tu dobu jsme získali pestré portfolio zákazníků. Naše okna a dveře najdete ve školkách a školách, bytových domech, administrativních budovách, ale i ve velkých obchodních domech, zdravotnických zařízeních nebo výrobních halách a firmách.

Proč plastová okna od nás?

  1. Expertní znalosti o dotačních programech pro každého

Zajistíme vám maximalizaci finanční podpory prostřednictvím dotačních programů, jako je například Nová zelená úsporám. Samozřejmostí je zajištění kompletního papírování a vy tak nebudete ztrácet čas ani peníze při hledání a vyplňování formulářů. Naši odborníci s mnohaletými zkušenostmi vše zařídí za vás.

Pozor – zajišťujeme podporu také pro nový dotační program - Nová Zelená Úspora Light (NZÚ Light) -speciálně navržený program pro starobní důchodce, plné invalidní důchodce nebo rodiny pobírající příspěvky na děti či na bydlení.

NZÚ Light umožňuje získat dotace na energetickou úspornost a rekonstrukci domova s minimálními náklady. Tento program je revoluční v tom, že umožňuje i těm s omezenými finančními prostředky investovat do modernizace svého bydlení a zlepšit tak kvalitu svého života. I malá změna může přinést velké úspory. S NZÚ light lze čerpat dotace na výměnu oken, vchodových dveří, zateplení fasády, střechy, stropu, podlahy či na solární systémy pro ohřev vody. Již příští zimu může s NZÚ light výrazně ušetřit za energie úplně každý.

  1. Kompletní dodávka a montáž plastových oken

Společnost Terno firek s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej kvalitních dřevěných, hliníkových a zejména plastových oken a dveří. Svým zákazníkům dodáváme pouze ty nejkvalitnější produkty, prověřené časem (např. systém VEKA). Naše plastová okna a další výrobky mají všechny požadované atesty a certifikáty - zkrátka vždy vyhovíme vašim estetickým i funkčním požadavkům. Kromě nových oken a vchodových dveří jsme schopni zajistit také například zateplení budovy.

Náš tým zkušených montérů se postará o bezproblémovou instalaci, aby vaše nová okna vydržela dlouhá léta a přinášela vám úspory na energiích. S jejich pečlivostí a odbornými znalostmi si můžete být jisti optimálním výsledkem.

  1. Následná kolaudace a schválení dotací

Rekonstrukce je s námi zcela bezstarostný proces -  společnost Termo firek s.r.o. zajistí veškeré administrativní záležitosti spojené s kolaudací a schválením dotací. Postaráme se o to, aby vše proběhlo hladce a rychle.

Neotálejte a začněte šetřit ještě dnes s našimi moderními okny – stačí nás kontaktovat a vše vyřídíme za vás.

Plastová okna - investice do budoucnosti vašeho domova

Řešíte rekonstrukci domu po babičce? Nebo hledáte způsob, jak snížit energetickou náročnost vašeho bydlení? Jsme tady pro vás – tradiční česká firma Terno firek s.r.o. – se zkušenostmi již od roku 2004.

Nová plastová okna vám přinesou nejen tolik potřebnou energetickou úsporu a snížení nákladů za vytápění, ale také výrazně vylepšují celkový vzhled domova. S moderním designem a širokou škálou barev a stylů dokážou plastová okna okamžitě zdokonalit estetiku vašeho domu.

Rádi se staneme vaším partnerem při rekonstrukci a zároveň zajistíme vše potřebné v souvislosti s aktuálními dotačními programy.

Kvalitní plastová okna a dveře

 

Spolupracujeme

Proč si vybrat nás?

castle
Tradiční česká firma
od roku 2004
book
Montážníci s
dlouholetými zkušenostmi
a pravidelným školením
mann
"Za naši práci ručím svým
jménem!"
vytisk
Můžu jen doporučit
Jan Výtisk, obránce HC Vítkovice
person
Individuální
přístup
fotogalerie1
fotogalerie2
fotogalerie3
fotogalerie4
fotogalerie5
fotogalerie6
fotogalerie7
fotogalerie8
×

TOP