TEXson - Plachty a technické textilie

Pergoly a přístřešky

Nabízíme Vám několik druhů možných provedení opláštění Vašich pergol, včetně osobního zaměření a montáže za příznivé ceny. Pro sestavení nezávazné cenové nabídky, zašlete rozměry pergoly a fotografii na náš email info@texson.cz.

Altány a prodejní stánky

Jsou vyrobeny z kvalitního polyesteru české výroby s PU zátěrem proti vodě a UV filtrem včetně celokovové konstrukce s práškovou úpravou.

Autoplachty a plachty

Vyrábíme veškeré autoplachty z kvalitního PVC v tuzemském i celním provedení na všechny typy aut včetně celoplošných potisků, grafické návrhy nabízíme zdarma. Nabízíme opravy a úpravy autoplachet a plachet z PVC.

Rolovací stěny, opláštění

Nabízíme rolovací stěny, pojezdy, opláštění, markýzy i rolovací vrata z kvalitního PVC v mechanickém i elektronickém provedení.

Haly a skladové stany

Vyrábíme opláštění hal, skladových stanů a jakýchkoliv přístřešků včetně konstrukcí různých rozměrů do 30 metrů.

Bazény - kryty a vložky

PVC vložky do Vašich bazénů vyrobíme z kvalitního bazénového PVC s protichlórovou úpravou včetně příslušenství. Kryty nebo zastřešení bazénů nabízíme i včetně celokovových konstrukcí.

Eshop-galanterní výrobky

Veškeré galanterní výrobky najdete v našem eshopu, šijeme sedací pytle a vaky, peněženky, batohy, tašky, kabelky, kapsáře, stříšky na zahradní houpačky, sedáky a nabízíme i bytový textil a materiály v metrážích.

 Již 20 let je naší prioritou splnit každé přání zákazníka pro jeho maximální spokojenost, proto se snažíme každému z Vás poradit a doporučit to nejlepší a nejkvalitnější dle Vašich požadavků. Od výběru materiálu, barev a konstrukcí až po výrobu, montáž či uskladnění, se stoprocentně věnujeme všem Vašim přáním. Patříme mezi zkušené výrobce z PVC a technických textilií, proto jsme schopní zaručit Vám maximální úroveň kvality a životnosti. Výhradně zpracováváme polyester a látky české výroby, čímž jsme získali mnoho spokojených zákazníků. Výrazně jsme rozšířili sortiment nejen našich výrobků, ale také služeb, které Vám můžeme poskytnout. Zabýváme sériovou výrobu i zakázkovou výrobu. Vaše opláštění zaměříme i namontujeme.

ZARUČUJEME: kvalitu, dobré ceny, rychlé dodací termíny.