Plavky přes internet - jak vybrat ty pravé?

Jestliže už dál nechcete nakupovat své plavky v přeplněných a stísněných obchodech, přesně pro Vás je tu možnost nákupu plavek přes Internet. Nakupovat takto můžete klidně z pohodlí Vašeho domova, bude Vám zaručena absolutní diskrétnost a navíc tím i něco málo ušetříte. Neváhejte tedy a vyberte si plavky z našich nejnovějších kolekcí.

Plavky jsou bez pochyby jednou z nejdůležitějších částí každého šatníku. Při slunění na pláži, koupalištích nebo zahradách jsou totiž takřka nepostradatelné, takže se bez nich v letních měsících nejspíš neobejdete. Pro spoustu lidí je správný výběr plavek velice důležitý, a proto jich dnes existuje již celá řada. Vybrat si tedy můžete nejen rozdílné barvy, ale také střihy, typy nebo materiál. Ať už si ale vyberete z naší nabídky jakékoliv plavky, rozhodně budete v létě vypadat neodolatelně.

 

Dámské plavky

Dámské plavky jsou nedílnou součástí šatníku snad každé moderní ženy. Údajně se dámské plavky dělí na plavky jednodílné a tzv. bikiny. Není to však úplně pravda, nejrůznějších modelů plavek je totiž mnohem a mnohem více.

Nejoblíbenějším typem plavek, jsou u žen nejspíš klasické dvojdílné plavky. Nedá se s nimi totiž nikdy nic pokazit, vypadají překrásně a navíc jsou velice pohodlné. V posledních letech jsou však oblíbené i plavky, které kombinují tradiční vršek se sukní nejrůznější délky nebo s tzv. kraťásky, které ocení především mladší ženy. Na sport jsou pak nejvhodnějšími dámskými plavkami plavky v celku neboli jiným označením jednodílné plavky. Přesto, že si možná myslíte, že jsou tyto plavky nezajímavé, vyrábějí se v nejrůznějších stylech a barvách, takže i v nich můžete vypadat naprosto kouzelně.

Pokud váháte nad barvou svých dámských plavek a stále se nemůžete rozhodnout, doporučujeme Vám volit spíše barvy jednodušší. Nepůsobí to totiž tak lacině a okázale, ale naopak elegantně a sexy. Chcete-li tedy v létě vypadat opravdu k nakousnutí, vyberte si nějaké dámské plavky z naší rozšířené nabídky. Rozhodně s nimi potěšíte nejen sebe, ale i své okolí.

 

 

Pánské plavky

Pánské plavky mají svůj sortiment sice o něco užší než plavky dámské, ale i tak si pánové mohou své plavky vybírat z docela široké nabídky nejrůznějších střihů a barev.

Mezi jedny z nejoblíbenějších druhů pánských plavek patří klasické slipové plavky, které z trhu snad nikdy nevymizí. Hodí se zejména pro muže, kteří sportovně plavou nebo pro plavání v krytém bazénu, kde nejsou volnější plavky povoleny. Dalším velice oblíbeným typem pánských plavek jsou tzv. boxerky. Ty jsou pro mnohé muže daleko přijatelnější než klasické slipové plavky a navíc podle většiny i lépe vypadají. Navíc jsou k dostání s velice originálními potisky, takže si každý muž může vybrat takové, které se mu líbí nejvíce. Zapomínat ale nesmíme ani na pánské plavky, které končí délkou až těsně nad koleny a nechybí na nich například moderní proužek nebo stylové květinové vzory. Tyto plavky jsou však na většině koupališť v České republice zakázány. Pro extravagantní muže pak módní návrháři každoročně vyrábějí i plavkové tanga. Ty si na sebe však vezmou opravdu jen ti nejodvážnější.

Ať už se Vám líbí jakýkoliv styl pánských plavek, vždy si je vybírejte tak, aby Vám souměrně ladily s Vaší postavou. Právě díky plavkám se z Vás totiž může i v létě stát opravdový elegán. Pokud toužíte po nových a doposud neokoukaných plavkách, vyberte si nějaké z naší široké nabídky pánských plavek, ve kterých budete zajisté vždy vypadat znamenitě.

 

Jednodílné plavky

Jednodílné plavky neboli také jiným názvem plavky v celku, jsou mezi mnohými ženami po celém světě oblíbené již dlouhou řadu let. Přednost jim dávají především ženy, které profesionálně provozují vodní sporty nebo ženy, které se jimi snaží zakrýt nedostatky své postavy.

Kvalitní jednodílné plavky jsou v dnešní době vyráběny převážně ze speciálních směsí materiálů, jejichž základem je polyuretan. Díky těmto umělým vláknům pak plavky přilnou k tělu a jsou pevné, odolné a navíc se jen tak nevytahají. Možná si myslíte, že dnes jednodílné plavky vypadají poněkud klasicky a nemoderně. To je však veliký omyl. Jednodílné plavky se dnes totiž pomocí nejrůznějších vzorů a barev snaží opticky rozdělit svou velkou plochu hned na několik částí. Navíc je zdobí nejrůznější průstřihy v oblasti zas a bříška, takže tyto plavky vzbuzují v kolemjdoucích exotický a vkusný dojem. Vylepšit je pak mohou i speciální pásky nebo ozdoby, se kterými i klasické plavky vypadají velice elegantně.

Pokud tedy toužíte po kapce neotřelé klasiky smíchané s dnešními moderními trendy, vyberte si nějaké z naší nabídky jednodílných plavek a přesvědčte své okolí, že umíte i v těchto plavkách vypadat neodolatelně.

 

Dvoudílné plavky

Dvoudílné plavky jsou v dnešní době nejoblíbenějším a nejvyhledávanějším typem dámských plavek na světě. Oblíbenými se dvoudílné plavky staly zejména díky své dlouholeté tradici a střihu, který svůdně odkrývá ženské křivky.

Nejoblíbenějším typem dvoudílných plavek jsou tzv. bikiny. Ty se mezi ženami rozšířily především díky šňůrkovému zavazování za krkem a kolem boků, které vypadá velice svůdně a přitom je nesmírně pohodlné. Bikiny byly až do 50. let v mnoha zemích přísně zakazovány, protože muže až moc sváděly a pobuřovaly. Právě toho ale v dnešní době mnohé ženy využívají a vybírají si pro sebe co nejsvůdnější plavky, aby v nich své okolí jak se patří, zaujaly.

Jednotlivé dvojdílné plavky se od sebe liší nejen různými barvami, materiály a vzory, ale také střihy a typy. Ke klasickému vršku si totiž dámy mohou klidně pořídit i elegantní kraťásky, miniaturní sukničky, krátké nohavičky nebo svůdná a sexy tanga. Záleží tedy zcela na výběru ženy. Jen ona totiž ví, na který model těchto plavek si zrovna troufne.

 

Luxusní plavky

Jako luxusní plavky bývají pochopitelně označovány především plavky vyráběné kvalitními světovými značkami, které jsou vyráběny pouze z těch nejlepších materiálů, vypadají úchvatně, ale bohužel mají i vyšší cenu. Někdy se však připlatit za kvalitu a pohodlí opravdu vyplácí.

Pokud si koupíte luxusní plavky, na rozdíl od jiných běžných plavek, nemusíte mít obavu, že by Vám na horkém letním slunci vybledly nebo se vytahaly ve slané mořské vodě. Navíc luxusní plavky schnou na těle o něco rychleji, takže již nebudete po koupání trávit celé hodiny v mokrých a studených plavkách. Kromě krásného vzhledu jsou pak i nesmírně pohodlné a umí perfektně vytvarovat a zpevnit Vaše ňadra i zadeček.

Luxusní plavky jsou vyráběny nejčastěji z lycry, polyamidu a dalších přípravků, které u plavek zaručují 100% pevnost, elasticitu, odolnost a již zmiňovanou rychleschnoucí schopnost. Na rozdíl od ostatních plavek se pak luxusní plavky mohou chlubit také vysoce elegantním zpracováním, originálními střihy a překrásnými barvami.

Jestliže tedy toužíte po krásných a kvalitních plavkách s osobitým stylem, které Vám vydrží déle než jen jednu sezónu, investujte a vyberte si jedny z naší nabídky unikátních luxusních plavek.

 

Bikiny

Bikiny jsou označením pro dvoudílné dámské plavky, které v uvozovkách na ženě zakrývají jen to nejnutnější. Poprvé tyto plavky spatřily světlo světa v roce 1946, kdy se objevily na nějaké neznámé striptýzové tanečnici. Francouzský návrhář Luis Réard o těchto bikinách poté prohlásil, že jsou to menší než nejmenší plavky na světě a že správné bikiny musejí jít vždy provléknout snubním prstenem. Od té doby si tyto plavky ušly již velice dlouhou cestu a dnes patří mezi jedny z ženami nejoblíbenějších a nejvyhledávanějších plavek na světě.

Pro výrobu bikin se v současné době používají nejčastěji materiály z umělých vláken. I přesto jsou však bikiny nejen krásné, ale také pohodlné. Jejich sortiment je navíc tak široký, že si mezi nimi každá žena může vybrat nejen svou velikost, ale i barvu a tvar.

Bikiny jsou určeny především pro ženy, které se chtějí ve svých plavkách cítit sexy a přitahovat na sebe pohledy všech mužů v okolí. Pokud tedy zvažujete, že si také jedny pořídíte, neváhejte a vyberte si nějaké z naší unikátní nabídky. Uvidíte, že s bikinami nebudete spokojená jen Vy, ale také celé Vaše okolí.

 

Plavky pro plnoštíhlé

Pokud chcete s rodinou či přáteli vyrazit na dovolenou nebo společné prázdniny a zrovna máte nějaké to kilo navíc, nezoufejte. Vybrat si totiž můžete některý z modelů plavek určených speciálně pro plnoštíhlé ženy.

Plavky pro plnoštíhlé se poznají především podle vyšších kalhotek, které elegantně maskují bříško a speciálně upravené podprsenky, která zakryje i větší poprsí. Výběr plavek však vždy záleží jen a jen na Vás, takže si samozřejmě můžete vybrat z nejrůznějších střihů kalhotek i podprsenek. Velikost podprsenky si u plavek navíc můžete zvolit zvlášť, takže vždy budete mít jistotu, že Vám perfektně padne. Nezapomínejte ani na to, že jen protože si kupujete plavky pro plnoštíhlé, nemusejí tak i vypadat. Plavky pro plnoštíhlé jsou dnes totiž k dostání v nejrůznějších barvách i vzorech, takže i Vy můžete být v létě svůdná.

Toužíte po plavkách, ve kterých byste vypadala skvěle i s nějakým tím kilem navíc? V tom případě si vyberte nějaké z naší unikátní nabídky plavek pro plnoštíhlé.

 

Dětské plavky

Hledáte pro své dítě na léto nové plavky a chcete, aby na něm nejen hezky vypadaly, ale zároveň byly i odolné a praktické? V tom případě jste na této stránce zcela správně. Najdete zde totiž nejen opravdu široký výběr plavek všech velikostí, střihů, barev a vzorů, ale také velice výhodné ceny.

Když vybíráte plavky sami pro sebe, nejspíš Vás zajímá především jejich vzhled, kvalita a tvar. Ne jinak je tomu samozřejmě také u dětských plavek, měli byste se zde však pozorněji zaměřit na jejich tvar. Chlapecké plavky se dělí na klasické slipové plavky a velice oblíbené boxerky. Někomu se možná může zdát, že slipové plavky jsou již dávno pasé, jsou však velice výhodné, a to zejména pro závodní plavání nebo plavání v krytém bazénu, kde jsou volnější plavky z hygienických důvodů zakázány. Naopak již zmiňované boxerky, jsou podle mnohých mužů daleko pohodlnějšími, a tak by se v nich měl zajisté cítit dobře i Váš syn. Navíc jsou tyto plavky dnes vyráběny s nejrůznějšími vzory a potisky, takže si mezi nimi vybere opravdu každý. Dívčí plavky se pak dělí standardně na plavky jednodílné a dvojdílné. Dvojdílných plavek v dnešní době najdete již nepřeberné množství, a to nejen s kraťásky, ale také se sukničkou, volánkem nebo jiným vylepšením, aby se v nich Vaše holčička cítila vždy co nejlépe. Jednodílné plavky jsou pak zaměřeny spíše na praktičnost, ale i mezi nimi si lze vybírat ze skutečně široké nabídky.

Ať už tedy pro své dítě hledáte jakýkoliv typ nebo tvar plavek, vždy je vybírejte tak, aby se Vám nejen líbil jejich vzhled, ale aby odpovídaly nadcházejícím aktivitám a byly zároveň i souměrné s postavou Vašeho dítěte. Pokud chcete, abyste v létě vypadali u moře, jezera či bazénu co nejlépe nejen Vy, ale i Vaše ratolest, potěšte ji a vyberte jedny z naší nabídky nejnovějších plavek.

 

Dívčí plavky

Je samozřejmostí a také jakýmsi nepsaným pravidlem, že každá mladá slečna chce vždy vypadat co nejlépe. Není tedy divu, že musí dobře vypadat i v plavkách. A právě pro takové malé dámy je připravena naše nabídka plavek těch nejrůznějších barev, tvarů i střihů.

Základním parametrem pro výběr dívčích plavek, je nepochybně jejich tvar. Standardně se plavky dělí na jednodílné a dvojdílné.  Jednodílné plavky ocení slečny především při sportovním plavání nebo plavání na krytém bazénu např. při školních kurzech. Tyto plavky jsou mnohdy zbytečně odsuzovány. Jsou sice klasické, ale také nesmírně pohodlné a praktické. Navíc jsou dnes k dostání již v nejrůznějších barvách a provedeních, takže se i mezi nimi dá vybírat z opravdu velkého množství. Druhým typem plavek jsou pak již zmiňované dvoudílné plavky. Ty jsou mezi děvčaty o poznání oblíbenější, a to nejen proto, že se podobají plavkám maminek, ale také proto, že je jejich spodní díl k dostání nejen v typickém kalhotkovém stylu, ale také jako kraťásky nebo suknička. Zdobené jsou pak dvoudílné plavky nejrůznějšími šňůrkami, mašličkami, volánky nebo dokonce třpytivými kamínky, aby v nich každá malá slečna vypadala jako skutečná princezna.

Pokud se jako starostlivý rodič obáváte o kvalitu takovýchto plavek, Vaše obavy jsou zcela zbytečné. Plavky jsou dnes totiž dostatečně odolné, takže odolají nejen mořské soli, ale také zákeřným slunečním paprskům či drsnému písku.

Chcete-li tedy pro svou dceru, vnučku, neteř, či kamarádku vybrat nové plavky, ve kterých bude nejen vypadat naprosto úchvatně, ale také budou praktické a i po pár letech stále použitelné, vyberte jí jedny z naší nabídky dívčích plavek.

 

Výprodej plavek

Málo kdo dnes ví, že se plavky dají na internetu pořídit také za výhodnější a někdy dokonce i za více než o polovinu levnější ceny. Taková akce se na internetu označuje za tzv. výprodej plavek. Během této výprodeje jsou pro zákazníky připraveny speciální nabídky, ve kterých najdete většinou loňské modely plavek, které ale mají oproti původní ceně, cenu o mnoho nižší. Pokud Vám tedy nezáleží na tom, jestli tyhle plavky někdo v katalogu viděl již před rokem, rozhodně neváhejte a jedny takové si pořiďte. Nejenom že v nich budete i přes to vypadat skvěle, ale navíc tím rozhodně ušetříte.