JSEM

Tomáš
Gažůr

Webdeveloper pro vaše webové stránky
Tomáš Gažůr
O mně

Ostřílený tvůrce webů se specializací na WordPress

Tvořím kompletní webové stránky na míru již více jak 15 let. Specializuji se na moderní redakční systém WordPress, ve kterém mám bohaté zkušenosti. Pomůžu vám tak nejen vytvořit web, ale i navrhnout unikátní šablonu nebo implementovat plugin pro nové funkce. Zkrátka cokoliv ve WordPressu přesně podle vašich představ.

Pojďme se potkat osobně v Ústeckém, Karlovarském či Plzeňském kraji a probrat možnosti nad dobrou kávou. Případně se můžeme spojit online.

  • Kompletní tvorba

    Kompletní web
    a e-shop na míru

    Vytvořím vám kompletní webové stránky postavené na moderním redakčním systému WordPress. Zabezpečení, rychlé načítání, unikátní grafické zpracování i přizpůsobení pro mobilní zařízení je samozřejmostí.

  • WordPress

    WordPress
    a vše kolem něj

    Hledáte specialistu na WordPress šablonu, plugin na míru nebo úpravy již stávající prezentace? Jsem Váš člověk! Stačí mě kontaktovat a probereme možnosti. Vždy se snažím najít cestu, aby byly spokojeny obě strany.

  • Konzultace a školení

    Konzultace
    a školení

    Potřebujete konzultovat váš současný web a zjistit, co by šlo udělat lépe? Chcete profesionální školení ohledně tvorby webových stránek na systému WordPress? I s tím vám rád pomůžu.

Portfolio
Výběr webů, které jsem vytvořil
Reference
Co o mojí práci říkají klienti?
Blog
Přečtěte si některý z mých článků
Jak mít WordPress bezpečný?

Jak mít WordPress bezpečný?

WordPress je jedním z nejpoužívanějších platforem pro vytváření webových stránek. S růstem počtu webů na WordPressu se však také zvyšuje…

Číst celé
Zavirovaný WordPress a co teď?

Zavirovaný WordPress a co teď?

Zavirování WordPressu je velký problém. Na webové stránce se začnou zobrazovat články odkazující na pochybné weby, přestanou vám chodit e-maily…

Číst celé
Nahoru