Návrhy, výpočty a dodávky osvětlení.
Školení DIALux.

Vítejte na stránkách společnosti Top osvětlení s.r.o. Společně dokážeme více.

POMŮŽEME


VÁM

VÍTÁME VÁS

Společnost Top osvětlení s.r.o. působí na trhu s osvětlením již 8 let. Za tuto dobu jsme navázali spolupráci s velice významnými společnostmi v oboru osvětlování. Provádíme jako jediní, akreditované školení softwaru DIALux a DIALux evo, dále pak výpočty všech druhů osvětlení a proslunění. Pomáháme řadě firem s výběrem toho správného dodavatele svítidel. Specialitou jsou výpočty veřejného osvětlení a přisvětlení přechodů pro chodce.
Výpočty osvětlení

Výpočty osvětlení

Školení DIALux

Školení DIALux

Měření osvětlení

Měření osvětlení

ZAVOLEJTE NEBO NAPIŠTE NÁM

POTŘEBUJETE POMOCT ?

Neváhejte nás kontaktovat, pokud potřebujete poradit.

 

+420 775 937 532

  pt@top-osvetleni.cz
  • Návrhy osvětlení by měly být kreativní a funkční zároveň. To znamená, že by měly být navrženy tak, aby vytvořily atmosféru a zároveň splňovaly svůj účel. Například v obývacím pokoji by mělo být osvětlení příjemné a teplé, zatímco v kuchyni by mělo být dostatečně jasné pro práci.
  • Je důležité vybrat správný typ světla pro daný prostor a jeho účel. Například pro úspory energie se doporučuje používat LED světla, zatímco pro pracovní plochy se doporučuje používat světla s vysokým kontrastem.
  • Měření osvětlení zahrnuje posouzení intenzity světla a rovnoměrnosti rozptýlení světla v prostoru. Intenzita světla se měří v luxech a rovnoměrnost rozptýlení světla se měří pomocí koeficientu rovnoměrnosti. Je důležité provádět měření v různých časech a situacích, aby bylo zajištěno, že osvětlení splňuje požadavky a normy.
  • Normy pro osvětlení se liší podle typu prostoru a účelu. Například pro pracovní plochy se doporučuje intenzita světla alespoň 300 luxů, zatímco pro osvětlení venkovních prostor se doporučuje intenzita světla alespoň 5 luxů.
  • Pro kvalitní design osvětlení je důležité zvážit mnoho faktorů, jako je tvar a velikost prostoru, barva stěn, umístění okna a další. Je důležité vytvořit harmonický celek, ve kterém bude osvětlení přirozeně zapadat do interiéru a zároveň splňovat svůj účel.
  • Použití různých typů světel, jako jsou nástěnné světla, stropní světla, stojací světla nebo bodová světla, může pomoci vytvořit různé efekty a atmosféru v prostoru. Například bodová světla mohou být použita k vyzdvihnutí konkrétních prvků v interiéru, zatímco stropní světla poskytují rovnoměrné osvětlení celého prostoru.
  • Dalším důležitým prvkem designu osvětlení je volba barev světla. Barevná teplota světla ovlivňuje atmosféru v prostoru a může ovlivnit náladu a pohodu uživatelů. Například teplé bílé světlo je vhodné pro relaxaci, zatímco studené bílé světlo je vhodné pro práci.
  • Kvalitní design osvětlení by měl být také snadno ovladatelný a flexibilní. Například pomocí dotykových ovladačů, dálkových ovladačů nebo aplikací pro chytré telefony by mělo být možné snadno regulovat intenzitu světla nebo měnit barevnou teplotu světla.
  • V závěru je důležité zdůraznit, že design osvětlení je komplexní proces, který vyžaduje pečlivou úvahu a plánování. Měl by být vytvořen tak, aby splňoval potřeby uživatelů, byl energeticky účinný a esteticky atraktivní.

POMŮŽEME VÁM!

PROČ ZVOLIT TOP OSVĚTLENÍ

Naše společnost již pomohla řadě jednotlivcům a firem s dodávkou či výpočtem osvětlení. Snažíme se pružně reagovat na změny na trhu a hledáme nejlepší možné řešení, které je jak energeticky úsporné tak světelně výkonné.

NÍZKÉ CENY

PROFESIONÁLNÍ PODPORA

TÝM EXPERTŮ

NÍZKÁ SPOTŘEBA

RYCHLÉ DORUČENÍ

JEDNODUCHÉ PLATBY

Světelná technika je poměrně specifický technický obor, který se stále dynamicky rozvíjí a návrh osvětlení vyžaduje široký přehled a orientaci v mnoha oborech i velmi dobrou znalost technických prostředků (světelných zdrojů, svítidel atd.).
Pro simulace výpočtů využíváme profesionální velice rychlé výpočetní stroje ve spojení se softwarem DIALUX, který dokáže zaručit velice přesné a detailní výstupy i pro ty nejnáročnější klienty. Není problém vytvořit renderované obrázky nového světelného systému či dokonce video z prostor kde svítidla navrhujeme.
Svítidla, která dodáváme ve spolupráci s našimi partnery, jsou námi testována a měřena. 
Není pro nás problém navrhnout světelnou soustavu s plným řízením pomocí protokolu DALI. Dodání systému, naprogramování, uvedení do provozu či zaškolení pracovníků.
Do průmyslových prostor navrhujeme robustní a vysoce výkonná svítidla s požadovaným krytím, která jsou osazena LED čipy nejvyšší kvality a proudovými zdroji značky MEANWELL. Tato kombinace zaručuje vysoký výkon a dlouhou životnost světelné soustavy. Svítidla dodáváme jak jednotlivě tak jako kompletní instalaci na klíč.

SPOKOJENÍ KLIENTI

Za sebou máme celou řadu spokojených klientů