Topení, voda, plyn – topenářské a instalatérské práce Pardubice

Roman Pozdník a Petr Horák v regionu Pardubice, Chrudim, Hradec Králové a v širokém okolí nabízejí veškeré topenářské a instalatérské práce. V oblasti topení, voda a plyn vám v regionu Pardubice uděláme cokoliv.

Nejčastěji děláme zejména dodávky a montáže technických zařízení budov rodinných domů, především plynových kotelen, topných systémů, domovních plynovodů a ohřevu TUV - včetně potřebné elektroinstalace a regulace. Ve městě Pardubice a okolí děláme veškeré topenářské a instalatérské práce (voda, plyn, topení Pardubice).

Jako součást dodávky v regionu Pardubice a okolí po dohodě zajistíme rovněž projektovou dokumentaci na vše z oboru voda, plyn, topení.

Ve městě Pardubice a okolí se zabýváme i komplexními instalačními pracemi – děláme rozvody vody, rozvody plynu a rozvody kanalizace.

Topenář - Topení Pardubice

V oblasti topení v regionu Pardubice a okolí děláme veškeré topenářské práce. Mezi naše činnosti ve městě Pardubice a okolí patří rozvody topení, montujeme stěnové topení a podlahové topení. Zajišťujeme dodávku materiálů pro práce v oboru „topení“ i montáž. V regionu Pardubice děláme také montáž kotlů (topení Pardubice) – uděláme zkrátka vše, co v oblasti topení potřebujete. Máte zájem o naše služby v oblasti topení? Kontaktujte nás.

Instalatér - Voda Pardubice

Působíme v regionu Pardubice, kde děláme i veškeré instalatérské práce – vše v oblasti „voda“, např. rozvody vody, práce související s rekonstrukcemi koupelen, včetně dodávky a montáže zařizovacích předmětů. V regionu Pardubice a okolí vám tedy skutečně uděláme vše v oblasti „voda“ – od instalace trubek až např. po dodávku a montáž umyvadla, vany, instalaci pračky, atd. (voda Pardubice). V oblasti „voda“ zajišťujeme i projektovou dokumentaci.

Plynař - Plyn Pardubice

V oblasti „plyn“ v regionu Pardubice a okolí nabízíme komplexní služby – v oblasti „plyn“ uděláme vše. Plyn rozvádíme (trubky), děláme i montáž a servis spotřebičů. Montujeme např. plynové sporáky, plynové kotle atd. Plynové spotřebiče a materiály odebíráme od kvalitních dodavatelů. Ve městě Pardubice a okolí zajišťujeme i projektové dokumentace na „plyn“ v domech, bytech i komerčních prostorách. Jsme specialisté na oblasti plyn, voda a topení.

Servis v oblasti topení, voda, plyn – instalatér a topenář Pardubice

Po ukončení montáže děláme všechny potřebné revize a zkoušky, dále v regionu Pardubice a okolí u zákazníků zajišťujeme záruční i pozáruční servis. Každá montáž, kterou v regionu Pardubice děláme, zahrnuje i dodávku materiálů a spotřebičů - včetně zařizovacích předmětů. Naše služby v oblasti plyn, voda a topení jsou profesionální, zaručujeme kvalitu, příznivé ceny a dodržení domluvených termínů.

Topení, voda, plyn Pardubice – topenářské a instalatérské práce

Služby v oblasti voda, plyn, topení poskytujeme včetně dodávek produktů (radiátory, vodovodní baterie, kotle, ohřívače, vany, čerpadla, podlahové vytápění, armatury, atd.), garantujeme profesionální montáž. V oblasti plyn, voda a topení jsme již realizovali velké množství zakázek, výběr z nich přinášíme v rubrice Reference.