Najdete zde omalovánky, omalovánky ke stažení a omalovánky online, které si zde můžete jak vytisknout, tak i vybarvit přímo ve vašem prohlížeči. U nás najdete jen ty nejlepší a nejhezčí omalovánky pro děti třiděné do mnoha kategorií, tutíž nemusíte složitě hledat, která omalovánka se vám bude líbít, ale pouze si vyberete z mnoha naších kategorií.

Omalovánky jsou obrázky pouze s černými obrysy osob, zvířat a věcí. Každý si tedy může nevybarvené části vybarvit jak chce, vše záleží pouze na jeho fantazii. Omalovánky jsou určeny především pro děti, ale i dospělí si někdy rádi vybarví omalovánku. Omalovánky jsou tady tedy pro všechny milovníky malování. Vyberte si tedy u nás přesně tu omalovánku, kterou chcete a to zcela zdarma 🙂

Omalovánky k vytistknutí si můžete vytisknout a vybarvit čím chcete. Ať už jste zastánce pastelek, nebo fixů, omalovánky k vytisknutí si můžete vybarvit úplně podle vašeho přání. Zde na stránkách máme omalovánky k vytisknutí řazeny do několika kategorií, takže si vždy vyberete co potřebujete. Vybrali jsme pro vás pouze ty nejlepší omalovánky, doufáme že vám tímto uděláme radost 🙂

Omalovánky pro děti

Kdo by neměl rád omalovánky? Každé dítě si rádo něco vybarví, popřípadě i nakreslí. Rozvíjejte umělecké schopnosti vašich dětí a stáhněte jim naše omalovánky pro děti. Místo kupování drahých časopisů si jednoduše vyberte omalovánky z naší galerie, ukažte je dětem a pokud se jím bude omalovánka líbit, vytiskněte je. Každé dítě si tak může vybrat omalovánku, kterou bude rád vykreslovat. K vymalování omalovánky doporučujeme využít dětské pastelky (fix občas papír propíjí). Přejeme mnoho zábavy při omalování!

Omalovánky k vytištění

Všechny naše omalovánky si samozřejmě můžete zdarma vytisknout a dát dětem k omalování. Jednoduše si vyberte obrázek z naší galerie a vytiskněte si ho na tiskárně. Doporučujeme využít formátu A4 a použít kvalitnější papír.

 

Adiboo

Aladin

Asterix a Obelix

Bambi

Barbie

Batman

Bořek stavitel

Bugs Bunny

Disney

Doba ledová

Dopravní prostředky

Ferda mravenec

Hledá se Nemo

Lví král

Madagaskar

Malá mořská víla

Medvídek Pů

Mikulášské

Pinocchio

Vánoční

Zima

Průměrné hodnocení 0 / 5. Hlasovalo: 0


Líbí se vám to? Sdílejte tento příspěvek se svými přáteli!