Torex alarm

Torex-alarmy

Zabezpečovací systémy PARADOX, alarmy do domu JABLOTRON

Alarmy a zabezpečovací systémy od kanadské firmy PARADOX SECURITY SYSTEMS patří mezi nejpoužívanější alarmy pro rodinné domy, firmy a rozsáhlé komplexy velkých budov. Nejrozšířenější alarmy a zabezpečovací systémy PARADOX. Tento alarm byl nainstalován již na stovkách bank, vojenských a vládních objektech a dalších budovách, vyžadujících vysokou úroveň zabezpečení.

Zabezpečení rodinného domu

Zabezpečení rodinného domu systémem PARADOX včetně napojení na PCO již od 15.000,–Kč bez DPH.

Zabezpečovací systémy JABLOTRON

Nejmodernější technologie zabezpečení

Alarmy s využitím průlomové technologie GuardWall zajišťuje alarm Digiplex ochranu všech objektů. Plně modulární technologie, zajišťuje maximální přizpůsobení konkrétním požadavkům aplikace a možnost inovace.

PARADOX Security System

Alarm AJAX

web kamery

Dále nabízíme bezdrátový zabezpečovací systém Ajax s možností dohledu přes Pult Centrální Ochrany a za velmi zajímavou cenu. Víte informací najdete na webu www.ajax-alarm.cz

Integrovaný přístupový systém

Plná integrace zabezpečovacího a přístupového systému, umožňuje mnoho dalších funkcí, jako je ovládání zabezpečení přístupovými kartami, monitorování dveří zabezpečovacím systémem, řízení výstupů na základě libovolné události nebo událostí (např. pro řízení osvětlení, klimatizace, topení atd.) a ukládání všech událostí do historie systému pro pozdější vyhledávání.

Bezdrátová nadstavba

Bezdrátová nadstavba zabezpečovacího systému umožňuje připojení bezdrátových detektorů nebo bezdrátové ovládání systému. Systém lze také dálkově ovládat pomocí telefonu s tónovou volbou, kterým můžeme nastavovat a odstavovat jednotlivé skupiny nebo ovládat výstupy, např. garážová vrata. Pro komfortní obsluhu lze systém také ovládat a monitorovat pomocí speciálních programů z PC.

Široký sortiment bezpečnostních a informačních systémů

Divize bezpečnostních a informačních systémů bezpečnostní agentury TOREX SECURITY, spol. s.r.o. je specializovaná da dodávku montáž a nonstop servis zabezpečovacých systémů PRADOX SECURITY SYSTEMS. Nabízíme elektronická signalizační zabezpečení, kamery, kamerové systémy, CCTV, monitorovací zařízení, alarmy a další.

Klademe důraz na osobní a individuální přístup k zákazníkovi

Vypracujeme Vám projekt zabezpečovacího systému na míru, který s Vámi doladíme podle vašich požadavků. V ceně provádíme konzultace a snažíme se navrhnout co nejvhodnější a efektivní způsob montáže zabezpečovacího systémů. Následně provedeme i montáž a poskytneme servis těchto systémů.

TOREX ALARM nabízí tyto systémy

  • Pult centrální ochrany
  • Ústředny PARADOX SECURITY SYSTEMS
  • Komunikace GSM NET RADIO
  • Klávesnice LED LCD GRAFIC
  • Čtečky RFID
  • Detektory vnitřní
  • Detektory venkovní
  • Bezdrátové moduly
  • Automatizace budov
  • Signalizace SIRÉNY LED
  • Software WINLOAD NEVARE IMPERIAL

TOREX SECURITY, s.r.o. je bezpečnostní agenturou, jež nabízí služby v oblasti komerční bezpečnosti a dodávek montáží bezpečnostních informačních systémů. Jsme členy Komory podniků komerční bezpečnosti ČR a členem Hospodářské komory ČR.

Hlídání na PCO zdarma

Při objednání zabezpečovacího systému PARADOX do rodinného domu získáte hlídání na PCO po dobu 6 měsíců zdarma.

O nás

Torex Security, s. r.o. vznikla v roce 1994 a v součastné době zaměstnáváme téměř 250 zaměstnanců s ročním obratem 100 miliónů korun. Jsme největší bezpečnostní agenturou Libereckého kraje a pobočky máme v Praze, Mladé Boleslavi, Turnově, České Lípě a Frýdlantu.

Kvalitní bezpečnostní agentura

Vlastní zázemí, zkušenosti, píle a odbornost našich zaměstnanců pomáhají naší bezpečnostní agentuře poskytovat služby na nejvyšší úrovni, o čemž svědčí několik desítek stálých prestižních zákazníků, řadících se i ve svém oboru mezi ty nejvýznamnější. Bezpečnostní agentura TOREX SECURITY,s. r.o. je v současnosti držitelem všech potřebných certifikátů pro bezpečnostní agentury.

Služby bezpečnostní agentury se zaměřují na tyto segmenty:

Služby bezpečnostní agentury využívají zákazníci působící v oblastech:

  • veřejná správy
  • průmyslového odvětví
  • obchodního odvětví ( obchod i služby)
  • podnikatelské sféry
  • soukromé sféry

Služby divize bezpečnostních a informačních systémů se zaměřují na tyto segmenty: