Springfree

Modré logo Springfree trampolín
10 let Záruka
Celosvětově oceněno
Zábava pro všechny

Nejbezpečnější trampolína v Česku

Springfree Trampolíny nabízí nejbezpečnější trampolíny a vůbec ten nejkvalitnější sortiment trampolín a příslušenství v České republice.

Náš inovativní a jedinečný design zapříčinil revoluci v oblasti trampolín nejen v Česku, ale i po celém světě. Díky bezpružinové konstrukci, pružné síti a skrytému rámu je trampolína Springfree skutečně nejbezpečnější trampolínou v Česku, která umožňuje dětem být dětmi a otestovat své limity při bezpečné hře venku.
Power reviews logo
Google logo

Oceněno za to, na čem záleží. Inovace. Bezpečnost. Kvalita.

Ocenění Springfree trampolín

Ukázalo se, že je to jediná bezpečná možnost

Trampolíny Springfree se těší velké oblibě a věrnosti rodin po celém světě, a to z několika důvodů. Zaprvé, jejich závazek k bezpečnosti je bezkonkurenční a poskytuje rodičům klid, který potřebují pro hru svých dětí. Díky tomuto závazku si společnost Springfree získala důvěru nespočtu rodin a stala se oblíbenou volbou pro zábavu na zahradě.

10 let záruka na trampolíny Springfree

Navrženo pro dlouhou životnost

Velikosti trampolín Springfree

3 tvary, 6 velikostí

Prohlédněte si Springfree na vaší zahradě pomocí rozšířené reality

Společnost Springfree Trampolíny nabízí řadu nástrojů, které vám pomohou při nákupu trampolíny pro vaši rodinu. Například náš nástroj pro rozšířenou realitu vám při výběru může hodně pomoct. Můžete se také obrátit na náš zákaznický servis, který vám pomůže s vhodným místem pro vaši trampolínu a pomůže vám vybrat ten nejlepší model trampolíny přímo pro vás.
Přejít nahoru