Upravit stránku

Tree of Life ****S

Tree of Life ****

Spa resort Tree of Life je moderní čtyřhvězdičkový wellness & medical resort v městečku Lázně Bělohrad. Dopřejte si zde zážitek plynoucí ze spojení bohaté léčebné tradice, čisté přírody, alternativní i klasické medicíny a výborných služeb. Tree of Life používá vodu z vlastního zdroje, těží svou léčebnou slatinu z ložiska nedaleko lázní a stojí v oblasti s minimálním znečištěním vzduchu a prostředí. To z něj činí ideální místo k regeneraci těla i mysli.

JARNÍ detoxikace

Náš jarní detoxikační pobyt nabízí osvěžující a revitalizující zážitek pro vaše tělo i mysl. Zanechte za sebou zimu a přivítejte jaro s novým pocitem lehkosti.

Cena od 11 049 Kč
3 noci| polopenze | 4 procedury | ajurvédský bylinný nápoj 


Více informací

Májový odpočinek

Užijte si dokonalý odpočinek v rámci našeho pobytu Májový odpočinek. Přichystané jsou i procedury určené pro ženy i muže. Nechte se hýčkat a dopřejte si relaxaci, kterou si zasloužíte.

Cena od 7 429 Kč
2 noci | polopenze | 3 procedury


Více informací

LUXUSNÍ DÁREK PRO ŽENY

Vyberte si dárek, ze kterého budete mít opravdový požitek. Pro vaše tělo namícháme koktejl pečlivě vybraných procedur, které vám přinesou nejen pocit uspokojení, ale i viditelnou změnu. Osvěžení, omlazení a odpočinek. To vše vám nabízí Tree of Life.

Cena od 10 960 Kč
2 noci | plná penze | 5 procedur

Více informací

Odpoledne plné odpočinku
Tematické večeře

Tematické večeře

Nemusíte za gastronomií cestovat po celém světě. V restauraci Vernissage vás přeneseme do různých koutů světa, abychom vám přiblížili chutě a vůně typické pro daný region. Objednejte si tento nezapomenutelný zážitek online.

Více informací

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti