UA-136937488-1

- Trend Plus

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Drtiče pro domácnosti:
Zbytky jídel vhazujete přímo do dřezu a nadrcený odpad je odplavován do kanalizace. Během drcení je nutné používat studenou vodu, která způsobuje ztuhnutí tuku a jejich následné nabalení na ostatní nadrcené částečky, čímž se zabrání usazování mastnoty v odpadním potrubí.
 
M56
M66
M100 evolution
M200 evolution
  
Co je to drtič kuchyňského odpadu?

Je to vestavěný kuchyňský spotřebič, který je vhodnou součástí každé moderní domácnosti či hromadného stravovacího provozu. Pomocí  drtiče kuchyňského odpadu se rychle a bezpečně zbavíte zbytků při  přípravě jídel a odpadnou Vám tak nepříjemné a časté výpravy k  popelnicím. Zbytky  jídel vhazujete přímo do dřezu a nadrcený odpad je odplavován do  kanalizace. Během drcení je nutné používat studenou vodu, která  způsobuje ztuhnutí tuku a jejich následné nabalení na ostatní nadrcené  částečky, čímž se zabrání usazování mastnoty v odpadním potrubí.
Vyberte si drtič, který Vám nejvíce vyhovuje v našem SROVNÁVACÍM TESTU

Základní výhody kuchyně vybavené drtičem kuchyňských odpadků:

  • Drtič jednoduše a rychle zbaví Vaší kuchyni všech potravinových zbytků přímo v dřezu. Odpadají časté nepříjemné cesty s odpadky do popelnice.
  • Drtič pomáhá udržet Vaší kuchyň čistou a bez nepříjemných zápachů Nepříjemné zápachy z neodstraněných zbytků lákají hmyz a hlodavce a šíří bakterie.
  • Drtič rozdrtí téměř veškeré potravinové zbytky, které se vodou spláchnou do kanalizace.
  • Drtič je samočistící a nepotřebuje žádnou údržbu.
  • Drtič je přínosem pro životní prostředí.
  • Drtič pročišťuje odpadní potrubí tím, že tlačí vodu s nadrceným tvrdším materiálem a ten jemně očišťuje vnitřní stranu potrubí.

 
Velkoobchod, maloobchod, záruční i pozáruční autorizovaný servis.
tel/fax. 224-812-937, GSM 604-207-048, info@trendplus.cz. 20 let na trhu.
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky