Společnost Growth Point připravuje a realizuje své služby – trénink, koučink, poradenství
– pro manažery, obchodníky, kouče.
... více o Growth Point
KALEIDOSKOP SPIRÁLNÍ DYNAMIKY
Praha 17.-19. září 2020


Vážení přátelé,
jsme optimisté a proto i letos vypisujeme podzimní termín pro Kaleidoskop.
Pojďte společně s námi prozkoumat svět hodnot a hodnotových systémů! Zjistit, proč je znalost toho, jak hodnoty fungují, klíčová pro leadership, jaký vliv mají hodnoty na naše myšlení, motivaci, komunikaci a spolupráci s druhými.
Přijďte si pro zdroje, které vám umožní efektivněji vést lidi, přinesou vám konkurenční výhodu pro práci v obchodě a marketingu, umožní vám efektivněji koučovat a mentorovat druhé.

Těšíme se na vás!

Interaktivním seminářem vás provede trenérská dvojice Petra a Láďa Uhlíkovi

Podrobné informace k této akci zde:

Přihláška a organizační informace zde: více...
PŘIPRAVÍME VÁM ONLINE PROGRAMY NA MÍRU

Stejně jako většina společností, pohybujících se v oblastí vzdělávání a rozvoje, pracujeme i my v tomto období také v online režimu - pro své klienty realizujeme (nejčastěji prostřednictvím aplikací Teams a Zoom) rozvojové aktivity například v těchto oblastech:
- individuální koučink (manažerský rozvoj a dilemata v krizovém období, life koučink jako podpora v těžkých situacích, témata businessu a prodeje v aktuálních podmínkách),
- interaktivní semináře a tréninky dovedností (řízení obchodních vztahů v období krize, jak neztratit tržní podíl, trénink prodejní komunikace po telefonu)
- workshopy o tom, jak efektivně pracovat v home office režimu a jak vést na dálku své kolegy,
- workshopy o lidských hodnotách, self-leadershipu, autenticitě leadera jako pevné půdě pod nohama, o aktivním přístupu k strachu a panice - jak nás zasáhly a jak je zvládnout u sebe, svých lidí i obchodních partnerů,
- tréninky a výcvik koučovacích dovedností,
a k mnoha dalším tématům.
Cítíte potřebu pracovat na sobě a se svými lidmi, i když nyní fungujete především v online režimu?
Ozvěte se nám, rádi vám pomůžeme připravit a realizovat nejefektivnější způsob pro dosažení vašich aktuálních rozvojových potřeb.
Petra a Láďa Uhlíkovi více...
Také je pro vás home office novou zkušeností, na kterou si postupně zvykáte? Pak pro vás mohou být užitečné typy, které jsme pro vás připravili.
Odpovědi na dilemata, která karanténní home office přináší, jsme shrnuli do následujících 10 bodů: více...
Vážení klienti, milí přátelé,
v časech, kdy to, co platilo před hodinou je nyní jinak, kdy nás každodenně překvapuje, co se děje kolem, můžeme mít potřebu prohodit s někým naslouchajícím pár slov, popovídat si, utřídit si myšlenky. Pokud tento pocit máte, ozvěte se nám. Jsme tu pro vás. A vzhledem k tomu, že naše plánované skupinové rozvojové programy jsou vládním nařízením (zcela logicky a pochopitelně) aktuálně pozastaveny, věnujeme nyní svůj čas telefonickým konzultacím, koučování, Petra i terapeutickým rozhovorům. Pokud se s námi chcete na 30-60 minut slyšet, pošlete, prosím, předem e-mail nebo sms - dohodneme se na konkrétním čase, kdy vám budeme k dispozici.
Přejeme vám všem pevné zdraví a těšíme se, že se s vámi uslyšíme.
Petra a Láďa Uhlíkovi, Growth Point více...
Další intenzivní seminář o lidských hodnotách a hodnotových systémech bude v Praze v únoru 2020
KALEIDOSKOP SPIRÁLNÍ DYNAMIKY
Praha 20.-22.2.2020


Další ze seminářů o hodnotách - o tom, jak lidské hodnoty fungují, jaký vliv mají na naše myšlení, motivaci, komunikaci a spolupráci s druhými. Poznáte a pochopíte svět hodnot a hodnotových systémů, koncept vycházející z přístupů Clara Gravese, Dona Becka a Chrise Cowana. Zjistíte, proč si s některými lidmi skvěle rozumíte a s jinými méně. V jakém světě se vám dobře funguje a ve kterém naopak nejste šťastní ani spokojení.
Přijďte si pro informace, které vám umožní efektivněji vést lidi, profesionálněji pracovat v obchodě a marketingu, kvalitněji koučovat sebe i druhé.

Interaktivním seminářem vás provedou Petra a Láďa Uhlíkovi

Bližší informace o tomto semináři ke stažení zde

Přihláška na Kaleidoskop SD ke stažení zde
Bratislavský Kaleidoskop spirální dynamiky
KALEIDOSKOP SPIRÁLNÍ DYNAMIKY
Bratislava 15.-17.11.2019


Pro ty, kdo by rádi již nyní na podzim absolvovali náš Kaleidoskop - třídenní akci o hodnotách a hodnotových systémech: rádi se s vámi setkáme 15.-17.11.2019 v centru Bratislavy, kde bude tento workshop součástí dluhodobého programu Nový príbeh.
Pro více informací kontaktujte, prosím, Petru Uhlíkovou na info@growthpoint.cz nebo telefonicky na +420604281704.
VÝCVIK MANAŽERSKÉHO KOUČOVÁNÍ
18.9.-21.11.2019


Sedmidenní tréninkový program, připravený na podzim 2019, přináší ucelený výcvik v koučovacích dovednostech - tentokrát výhradně pro manažery. Více informací najdete zde, v případě zájmu o podrobnější nás, prosím, kontaktujte - rádi odpovíme na vše, na co se zeptáte:-) více...
Intenzivní OPEN seminář o lidských hodnotách
KALEIDOSKOP SPIRÁLNÍ DYNAMIKY
Praha 28.-30.3.2019


Pojďte poznat a pochopit svět hodnot a hodnotových systémů - jak lidské hodnoty fungují, jaký vliv mají na naše myšlení, motivaci, komunikaci a spolupráci s druhými. Zjistit, proč si s některými lidmi skvěle rozumíte a s jinými méně. V jakém světě se vám dobře funguje a ve kterém naopak nejste šťastní ani spokojení.
Přijďte si pro zdroje, které vám umožní efektivněji vést lidi, profesionálněji pracovat v obchodě a marketingu, kvalitněji koučovat sebe i druhé.

Interaktivním seminářem vás provede trenérská dvojice Petra a Láďa Uhlíkovi

Podrobné informace k této akci zde:

Přihláška a organizační informace zde:
 

Představivost je důležitější než znalosti. Znalosti jsou omezené, ale představivost obklopuje celý svět.Albert Einstein

  
Tipy
Aktualizované vydání bestselleru, knihy autorů Kena Blancharda a Spancera Johnsona "Nový One Minute Manager", z vydavatelství Portál.
Tuto drobnou knížku přečtěte za pár hodin, inspirovat vás však může po několik měsíců.

Growth Point s.r.o.
Na Ovčinách 440/2
170 00 Praha 7