Tv stěny Kuchyňské linky Nábytek

Zakázkové truhlářství Hradec Králové

Nabízíme vypracování grafických návrhů jak vlastních, tak ve spolupráci s bytovými architekty. Výběr ze širokého sortimentu, materiálů a barev. Provádíme i stavební úpravy a zapojení veškerých spotřebičů.

Zakázkové Truhlářství Louda Hradec Králové působí na trhu již od roku 2002. Hlavní činností truhlářství je zakázková výroba nábytku. Vyrábíme kuchyně na míru, interiérový nábytek, pergoly, ale i atypické interiéry, vybavení komerčních prostor a zajišťujeme i drobné tesařské práce. Naše truhlářství prodává i krbové a palivové dřevo. Působíme hlavně  Hradec Králové a okolí, Pardubice a okolí, Jaroměř, ale jsme schopni vaše zakázky uskutečnit po celém Královehradeckém kraji a Pardubickém kraji a i v dalších částech České republiky.
Provozovnu Truhlářství Louda najdete ve Skalici 10 km od Hradce Králové, okres Hradec Králové (kontakt).

 


Pro zkvalitnění služeb nabízíme: vše  vlastnímy silamy

  • kompletní realizace přestaveb elektro-instalace např. při kompletaci kuchyňské linky
  • zednické úpravy
  • pochozí plochy podlahy
  • sádrokartonové stropy, stěny
  • dodávky světel, židlý, kuchyňských spotřebičů
  • úpravy vody a odpadu
  • architektonické poradenství

JDE O REALIZACE NA KLÍČ - ZÁRUKA OD JEDNÉ FIRMY- NÁVAZNOSTI ŘEMESEL- KVALITA  A  RYCHLOST

Více na     WWW.STAVBY-LOUDA.CZ

Nebo na  http://WWW.DEKOR-LOUDA.CZ  propojení nábytku a dokanalých povrchů stěn a podlah


-POSLEDNÍ REALIZACE       3D VIZUALIZACE

Kompletní dodávka podia - katedry- stolků přísedících- Universita Hradec Králové - AULA - fotogalerie

 


  Kuchyně na míru

Truhlářství Louda vyrábí kuchyně na přání každého zákazníka např. kuchyně z   vysokého lesku, modrení kuchyně včetně všech vychytávek, ale i levné kuchyně.  Vytvoříme vám vlastní návrh či návrh ve spolupráci s bytovými architekty.V případě zájmu zajistíme i spotřebiče a to včetně montáže. Montáž kuchyně je standartem naší nabídky. Každý zákazník si může vybrat z mnoha typů materiálů,  barev, kování značek Blum, Hettich atd.  Samozřejmostí jsou vzorkovníky lamina, dvířek, úchytek a dalších potřebných doplňků. Pro více fotografií námi realizovaných kuchyní přejděte na stránku fotogalerie kuchyně.

Navštivte kuchyňské linky

Interiérový nábytek

Výroba interiérového nábytku patří mezi nejčastější požadavky na naše truhlářství. Vyrábíme dětské pokoje, obývací stěny, stoly a stolky, policové systémy či šatní a vestavěné skříně. Zajistíme  ložnice včetně postelí s rošty a matracemi, ale i patrové postele a mezonety. Zhotovíme i koupelnový nábytek a nábytek do vchodů. Zajistíme i montáž plovoucích podlah, vyrobíme a namontujeme dveřní zárubně a dveře. Naše truhlářství je připraveno vyrobit, ale i veškerý další atypický nábytek na míru.    S navrhováním atypického nábytku máme dlouholeté zkušenosti a rádi poradíme i Vám. Pro více fotografií námi vyrobených interérů přejděte na stránku

Navštivte   fotogalerie interiéry

 

 

Sklo v interiéruSklo v interiéru

Začali jsme se také zabývat  využitím skla v interiéru.  Můžete použít  sklo tvrzené v různých barevných odstínech, mezi ně se řadí planibel, sklo s potiskem atd.. Nebo sklo klasické - jako je sklo ornamentální, lakobel, zrcadla atd. Využití špičkového kování DORMA pro využití ve stavebnictví zaručuje dokonalou funkčnost a design.  Využití skla v interiéru je opravdu široké - skleněné dveře, posuvné skleněné stěny, ale i pevné skleněné stěny, skleněné stoly a stolky, skleněné vitrýny, skleněné výplňě schodišťového zábradlí,  výplně kuchyňských dvířek, pochozí skleněné podlahy a schodiště, skleněný obklady  za kuchyňské linky, sklo jako výplně u vestavěných skříní a mnoho dalších. . Pro více fotografií z realizací přejděte na stránku

Navštivte    sklo v interiéru

                     skleněný mezonet

Exteriéry 

K pohodě na rozkvetlé zahrádce patří i příjemné zahradní sezení. Vyrobíme dřevěné lavice, židle i stoly. Máme dlouholeté zkušenosti s venkovními stavbami. Výrábíme a montujeme  zahradní domky, pergoly, stání pro auta a veškeré zahradní doplňky. Zkvalitníme vaše terasy, mola i pavlače. Pro děti zhotovíme houpačky a prolézačky, pro čtyřnohé miláčky psí boudy. Pro milovníky dobových doplňků dodáme i studny s rumpály a to plně funkčními. Pro více fotografií námi realizovaných dřevěných exterirérů přejděte na stránku fotogalerie exteriréry.

REALIZACE DŘEVOSTAVEB VE SPOLUPRÁCI S  GEBAS ATELIER

 

Novinky