Tvoje Svatba

Tvoje svatba bude určitě patřit k nejvýznamnějším událostem Tvého života a to v každém věku. Na stránkách tvoje svatba bychom Vám nejrychlejším a nejjednodušším způsobem chtěli poradit při přípravách tak, aby tvoje svatba a svatební den byl tím nejkrásnějším dnem ve vašem životě a vše proběhlo podle vašich představ. V našich rubrikách Vám chceme poradit, jak správně vybrat svatební šaty, ukázat nápadité svatební účesy, krásné svatební dorty. Nesmíme zapomenout na svatební oznámení, která jsou jednou z prvních věcí, které je nutno zajistit.  Na našich stránkách s názvem tvoje svatba nesmí chybět svatební kytice, které jsou nedílnou součástí události jako je tvoje svatba. Z pohledu svatebčanů můžete očekávat svatební dary a také svatební zvyky a tradice, o kterých se v naší rubrice svatba taky zmiňujeme.

Tvoje svatba přináší také spoustu zařizování a starostí, ale s tímto Vám ochotně pomůže dobře vybraná svatební agentura a svatební koordinátor. Svatba organizovaná svatební agenturou Vás zbaví určitě mnoha starostí. Svatební agentura je většinou schopna zařídit celou svatbu od A do Z dle Vašich požadavků a představ. Pro mnohé se však svatba stává událostí, kterou si chtějí zorganizovat a zařídit sami. Pro tyto snoubence jsme se rozhodli zřídit tuto stránku s názvem Tvoje svatba. Doufáme, že Vám tímto usnadníme přípravy a že zde naleznete potřebné informace, které Vám pomohou k tomu, aby tvoje svatba byla nezapomenutelným zážitkem.  

Svatba, také lidově veselka nebo z pohledu ženy vdavky a z pohledu muže ženitba je v mnoha kulturách obřad spojený se vstupem dvou lidí do manželského stavu. Je složena z rituálů, částečně předepsaných zákonem, a tradičními svatebními zvyky. Žena vstupující do manželství je označována jako nevěsta, muž jako ženich.