Rezervace

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vítejte na webu rodinného hotýlku Hotýlek u Hraběte Harracha

Spa & Relax

Náš rodinný hotýlek se nachází ve slunné a klidné části Harrachova zvané "Klondajk",
odkud se za cca. 5 minut pěšky, dostanete do centra města a k sedačkové lanovce na Čertovu horu.        

Kousek od nás začíná Harrachova cesta po které se dostanete k Mumlavským vodopádům.

Hotýlek poskytuje 9 pokojů s kapacitou max.34 lůžek a na sousedním Penzionu Markéta - www.marketapenzion.cz                                                                              9 pokojů a 1 Apartmán s kapacitou max.34 lůžek.

Celkem tedy 18 pokojů a 1 Apartmán s kapacitou 68 lůžek 

Náš hotýlek je zcela nekuřácký.  

Nepřehlédněte nabídku pokojů

Prohlédněte si naše komfortní a prostorné pokoje,

ve kterých můžete prožít Vaší klidnou dovolenou.

Pokoje
 

Naše nejnovější novinky

Novinky

Od 1.2.24 pro Vás otevřeme zcela nově zrekonstruovaný penzion, kde najdete 9 pokojů a 1 Apartmán, každý s vlastní koupelnou / wc včetně dalšího vybavení a kde Vám připravíme skvělou snídani spolu s využitím restaurace v hotýlku u hraběte Harracha včetně slev na které jste zvyklí.

Tímto Vám můžeme nabídnout celkem 18 pokojů a 1 Apartmán a poskytnout tím služby pro větší skupiny nebo firemní akce.

Připravujeme také nové webové stránky penzionu - www.marketapenzion.cz ,kde budete moci zjistit vše o penzionu a pokud najdete na stránkách Hotýlku, že je zcela obsazeno, neváhejte nám napsat na info@uharracha.cz a my Vám rádi pošleme nabídku na pokoje v penzionu, pokud ve Vámi požadovaném termínu bude volno nebo nabídneme jiný termín.

Zobrazit více

Hledáme do našeho týmu posilu na pozici kuchaře nebo pomocného kuchaře, dobré platové podmínky, ubytování, práce v pěkném a dobře vybaveném prostředí, v mladém kolektivu,volno dle dohody, na HPP celoroční provoz.

Zobrazit více

Můžeme Vám nabídnout Dárkové poukazy pro obdarování vašich blízkých nebo známých.

Zobrazit více

Platební podmínky Rezervace ubytování je podmíněna zaplacením zálohy ve výši 30% z celkové ceny za ubytování (složenkou nebo převodem na bankovní účet), do 10 dnů od uskutečněné rezervace, nejpozději však 10 dní před nástupem na pobyt. V případě nezaplacení zálohy je rezervace automaticky zrušena 20. den od uskutečnění rezervace. Před tímto termínem hostům přijde e-mail s upozorněním o ukončení termínu rezervace.

Zobrazit více

Nenechte si ujít!

Naše nejnovější balíčky