Úklidové služby pro Vaši Domácnost
Úklidové služby pro Vaše kanceláře
Hodinový manžel
Úklidové služby pro společné prostory
služby pro Vaši zahradu

Úklidová firma MEKRSERVIS – O nás

Firma Mekrservis – úklidová firma Olomouc - zajišťuje kompletní služby pro domácnost, firmu a zahradu. Rádi Vám pomůžeme se vším, co Vám usnadní život. Zabýváme se kompletním úklidem domácností, ale také firem. Dále se rádi postaráme o Vaši zahradu a v neposlední řadě veškeré drobné práce v oblasti údržby tzv. hodinový manžel. V rámci služby „hodinový manžel“ Vám nabízíme komplexní údržbu Vaší domácnosti, zahrady, ale také základní servis a drobné opravy Vašeho vozu.

Firma Mekrservis se již od roku 2009 zabývá službami pro domácnost - úklid, údržba, hodinový manžel, stěhování, autodoprava -nejen v Olomouci, ale i v Přerově, Prostějově, Uničově, Mohelnici, Zábřehu, Šumperku, Ostravě, Opavě, Kroměříži, Jeseníku, Brně, Vyškově, Bruntálu, Rýmařově, Šternberku ..., zkrátka po celé ČR.

Naše úklidová firma se zabývá jak úklidem domácností, tak i kanceláří, obchodních center, společných prostor v domech

Výběr z našich služeb:

Úklid domácností

Nabízíme vám pravidelný nebo jednorázový úklid Vaší domácnosti. Vysajeme a vyčistíme koberce, zameteme a uklidíme, podlahy, umyjeme okna. Postaráme se o Váš dům či byt. O úklidových službách pro vaši domácnost, ať už dům či byt se dozvíte v sekci Služby pro Vaši domácnost.

Úklid firem kanceláří, administrativních a komerčních budov

Jedná se o pravidelný úklid kanceláří. Zajistíme vám vše od setření prachu, vynesení odpadků, vysátí či vytření podlahových krytin, samozřejmě i ošetření zeleně a vše co Vám může zpříjemnit pracovní dny. Důraz při úklidu klademe na kuchyňku a sociální zařízení Vaší kanceláře z důvodů zvýšených požadavků na hygienu. O úklidu firem a kanceláří se dočtete v sekci Služby pro Vaše kanceláře.

Úklid společných prostorů

Naše úklidová firma se stará o úklid společných prostor v panelových domech, obchodních centrech, ale i v dalších objektech. Více informací o úklidu společných prostor najdete v sekci Služby pro Vaše společné prostory.

Služby pro zahradu

Postaráme se o Vaši zahradu. Dokážeme vám pomoci se sečením trávy, úklidem listí, zastřiháváním živých plotů a spoustou dalších užitečných služeb pro Vaši zahradu, které představujeme v sekci Služby pro Vaši zahradu.

Hodinový Manžel

Hodinový manžel Vám pomůže se spoustou prací kolem domu, bytu či firmy. Manžel Vám sestaví nábytek, navrtá police. Spoustu dalších činností, které hodinový manžel ovládá, můžete objevit v sekci nazvané, jak jinak, než Hodinový manžel.

V případě zájmu o Naše úklidové služby či o službu hodinového manžela nás neváhejte kontaktovat.
 © 2012 úklid - Mekrservis Všechna práva vyhrazena; design: Catosoft.cz