Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čištění koberců Kladno, Praha, čištění sedaček a čalounění Kladno, Praha,

čištění interiérů aut, mytí oken a výloh Kladno, Praha, úklid společných prostor bytových domů Kladno, Praha


Čištění sedaček a koberců Praha Kladno608 147 779

"Spokojenost zákazníka pro nás není jen frází, ale hlavním smyslem naší práce."

 

Rádi bychom Vám nabídli naše služby. Provádíme čištění koberců, čištění sedaček a čalouněného nábytku, čištění interiérů aut, mytí oken a mytí výloh, pravidelný úklid společných prostor bytových a panelových domů.  Úklid provádíme v domácnostech, v objektech firem i státních organizací na území měst Kladno, Praha, Slaný, Rakovník, Beroun a v celém Středočeském kraji od roku 1998.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Čištění koberců Praha, Kladno. Čistíme koberce v domácnostech i v kancelářích.

ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ PRAHA, KLADNO

DOMÁCNOSTI ⇒ cena od 30,-Kč/m2 

KANCELÁŘE ⇒ cena od 35,-Kč/m2

Více informací....►

K čištění koberců používáme výkonné profesionální stroje, které zaručují dokonalé a rychlé vyčištění. Rádi Vám poskytneme množstevní slevu při objednávce dalších služeb - čištění sedaček, mytí oken nebo čištění Vašeho vozu.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Mytí oken Kladno, Praha

MYTÍ OKEN PRAHA, KLADNO ⇒

cena od 25,-Kč/m2

(mytí oken v bytě 3+1 včetně mytí žaluzií cca 1.000,-Kč)

MYTÍ VÝLOH PRAHA, KLADNO ⇒

cena 15,- až 20,-Kč/m2

         Více informací....►

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Čištění sedaček Praha, Kladno. Čištěním odstraníme ze sedací soupravy nečistoty,pachy i roztoče

 

ČIŠTĚNÍ SEDAČEK

PRAHA, KLADNO ⇒

250,-Kč/ 1 sedací místo

čištění sedačky 5 míst = cena  1.250,-Kč

Více informací....►

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Úklid společných prostor bytových domů Praha, Kladno. Pravidelný úklid panelových a bytových domů přizpůsobíme Vašim požadavkům.

ÚKLID SPOLEČNÝCH PROSTOR BYTOVÝCH DOMŮ
PRAHA, KLADNO ⇒ 

cena úklidu od 1.500,-Kč/ měsíc

 Pro SVJ a bytové domy zajišťujeme kvalitní pravidelný úklid společných prostor včetně mytí oken a dalších služeb dle objednávky. Rádi Vám vypracujeme nezávaznou cenovou nabídku.              _______________________________________________________________________________________________________________________________

ČIŠTĚNÍ INTERÉRŮ AUT            11092014375.jpg

PRAHA, KLADNO ⇒

 od 1.000,-Kč 

Potřebujete vyčistit interiér Vašeho vozu?

Provádíme profesionální čištění přímo u zákazníka.

 Více informací....►          ________________________________________________________________________________________________________________________

K čištění koberců, sedaček a mytí oken používáme nejmodernější úklidové technologie, používáme výkonné profesionální extraktory a pouze atestované úklidové prostředky.

Naším cílem je poskytovat kvalitní úklidové služby za přijatelné ceny,
viz. ceník úklidových prací.

 Může Vám pomoci při výběru:

  • čištěním koberců, sedacích souprav, mytím oken a úklidem společných prostor bytových domů se zabýváme již 23 let
  • snažíme se ke všem zakázkám přistupovat profesionálně a vždy hledat co nejlepší řešení tak, aby byl zákazník s výsledkem práce co nejvíce spokojen
  • je možné se domluvit na množstevní slevě při větším rozsahu čištění koberců, čištění sedaček, mytí oken i úklidu společných prostor
  • ceny jsou konečné - nejsme plátci DPH
  • snažíme se odvádět poctivou práci
  • neúčtujeme ŽÁDNÉ skryté poplatky
  • pokud nebudete s naší prací spokojeni, nebudete platit žádnou částku

 

ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ PRAHA, KLADNO, SLANÝ, RAKOVNÍK, BEROUN

 _____________________________________________________                


    Ukázka čištění koberců v základní škole Kladno. Pro školky a školy se snažíme zajistit čištění koberců za co nejnižší ceny. Doporučujeme čištění koberců ve školkách a školách jednou ročně.

              

K čištění koberců používáme výkonné profesionální stroje, které zaručují vysoký sací výkon potřebný pro odstranění nečistot. Výhodou čištění, které provádíme je kromě kvalitního čištěníoživení barev i krátká doba schnutí.

Čištění koberců provádíme extrakční metodou. To znamená, že voda se saponátem je pod tlakem vstřikována do vláken koberce, kde se chemicky rozloží všechny nečistoty a následně je voda i s nečistotami ihned odsávána. Při vyšším znečištění se tento postup několikrát opakuje. Extrakční čištění koberců je šetrné k vláknům koberce, kromě vyčištění koberce dochází současně k oživení barev, odstranění pachů a roztočů. Chemie, kterou používáme zanechá po čištění koberců neobtěžující vůni. Stroj, který používáme k čištění koberců má vysoký sací výkon, koberce jsou po vyčištění vlhké, ne mokré a díky tomu je kratší doba schnutí. Součástí čištění koberců je i suché vysávání, za tuto činnost Vám nebude účtován žádný poplatek.

Provádíme čištění koberců v domácnostech, kancelářích, školách a školkách, restauracích, obchodech, hotelech a podobně.

 

Čištění koberců domácnosti:

⇒ od 30,- Kč/m2

______________________________________________________________________________________________________

Čištění koberců kanceláře:

⇒ od 35,-Kč/m2 (dle znečištění a množství)

______________________________________________________________________________________________________

ČIŠTĚNÍ SEDAČEK PRAHA, KLADNO, SLANÝ, RAKOVNÍK, BEROUN

_____________________________________________________

Čištění sedaček provádíme stejným způsobem, jako čištění koberců. Používáme stejný stroj, s dostatečným výkonem pro kvalitní vyčištění a odsátí maximálního možného množství vody z čištěného materiálu sedačky ( až 90%). Pro čištění sedacích souprav se používá oproti čištění koberců speciální hubice, která umožňuje vyčistit čalounění sedací soupravy na všech místech. Provádíme čištění pouze sedaček s textilním ( látkovým ) potahovým materiálem. 

Při čištění sedacích souprav dochází stejně jako u čištění koberců k odstranění nečistot, roztočů a pachů, k oživení barev, použitá chemie zanechává příjemnou vůni.

Doba schnutí sedací soupravy závisí na stupni znečištění a druhu potahového materiálu. Většinou je sedací souprava úplně suchá do 3 až 6 hodin od vyčištění.

Čištění sedací soupravy:

⇒  250,-Kč/1 sedací místo

⇒ 300,-Kč/křeslo

_____________________________________________________________________________________________________

Čištění čalouněné židle:

                                                              40,-Kč/ks

_____________________________________________________________________________________________________

Čištění matrací:

⇒ 80,-Kč/m2

_____________________________________________________________________________________________________

Čištění kancelářského křesla:

⇒ 60,-Kč/ks

_______________________________________________________________________________________________________

Používáme kvalitní chemii, která odstraňuje nečistoty a pachy.Oživení barev u sedaček je jedním z výsledků čištění.

09022016634.jpgimg_20190618_100322.jpg

img_20190904_134047.jpgimg_20190913_142054.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Při čištění sedaček dochází k hloubkovému čištění. Vyčistíme nejenom povrchový materiál sedačky, ale částečně i spodní vrstvu pod čalouněním. Odstraníme tak i nečistoty, které nejsou na první pohled na sedačce vidět, stejně tak zbavíme sedačku i pachů a roztočů. Z toho důvodu je i poněkud delší doba schnutí po čištění sedačky oproti čištění koberců. Stejně jako u čištění koberců je i u čištění sedaček součástí suché vysávání a je již započítáno v ceně.

Při čištění koberců a čištění sedacích souprav se vždy snažíme, aby jak koberce tak i sedací soupravy byly jako nové. Bohužel i přes veškerou snahu, nejdokonalejší techniku a chemii se to ne vždycky musí podařit. Jako většina materiálů, i koberce a potahové látky sedaček podléhají mechanickému i jinému opotřebení, na stálost barev mají vliv i sluneční paprsky. Snažíme se vždy zákazníka předem seznámit se stavem materiálů sedačky a odhadnout, jaký bude výsledek po vyčištění.
Pokud chcete zjistit podrobnější informace o ceně úklidu, neváhejte nás kontaktovat na e-mailové adrese nebo telefonicky, rád Vám sdělím co nejpřesnější cenu (u čištění koberců, čištění sedacích souprav a mytí oken v domácnostech), případně vypracuji cenovou nabídku (u čištění koberců a mytí oken v kancelářích a větších prostorech).

Poděkování stálým zákazníkům...

Chtěl bych upřímně poděkovat všem stálým zákazníkům, kteří se na mě opakovaně obracejí.

Děkuji za Vaši důvěru. Vážím si toho, protože vím, že důvěra patří k tomu nejcennějšímu, co nám může někdo projevit.

Budu se snažit, aby i s mými přibývajícími roky byly výsledky mojí práce důvodem k Vaší spokojenosti. Budu se snažit Vaši důvěru i nadále nezklamat.

S mnohými z Vás jsme vzájemně prožívali a prožíváme radosti i strasti našich životů. Dny a roky někdy plynou rychleji, než bychom si přáli a někdy není dost času nebo správná chvíle, říct to, co cítíme.

Proto mi, prosím, dovolte, abych Vám poděkoval.

Děkuji a vážím si Vaší důvěry. Důvěry nejenom v moji práci...

Děkuji a jsem vděčný za to, že důvěra přerostla v něco víc... Že se mi svěřujete se svými problémy, starostmi i trápeními. Že se dělíte o svou radost. Děkuji všem, kteří i mě dokázali naslouchat, pochopit a nabídli svou pomoc, když bylo potřeba.

To je pro mě ta největší pocta.

 

Aleš Zeman