Ultrazvuková čistička

Umožňuje pohodlné čištění šperků, brýlí nebo i automobilových dílů díky jemným vibracím tekutiny, do které se čištěné předměty ponořují. Fyzikálním principem čištění je takzvaná kavitace, kdy se v tekutině vytváří miliony drobných okem téměř nepostřehnutelných bublinek, které při svém zániku způsobují odstranění nečistot z povrchu čištěného předmětu. Díky těmto vlastnostem dokáží ultrazvukové čističky šetrně vyčistit i zašlou špínu v záhybech například na špercích nebo nedostupných místech součástek. Ultrazvuková čistička je velmi oblíbená především u majitelů brýlí, kontaktních čoček a zlatníků, kteří díky našim ultrazvukovým čističkám mohou klientům čistit šperky prakticky bez námahy a dalších provozních nákladů. Velice často se také využívá v elektrotechnice k čištění desek plošných spojů při výrobě a v průmyslu obecně. Jak ultrazvuková čistička vypadá se můžete podívat na videu.

Další informace o čističcce z videa »

Ultrazvuková čistička VGT-800 0,6l 35W

Ultrazvuková čistička VGT 800 35w - základní model pro domácí použití

Základní model ultrazvukové čističky pro čištění drobných předmětů jako jsou šperky nebo drobné součástky. Díky příznivé ceně si můžete tuto čističku pořídit i do domácnosti Velikost vaničky je 155x95x52mm, časový spínač je nastavený na 3min, ultrazvukový výkon 35W a pracovní frekvence 42kHz. Celkové rozměry zařízení jsou 200x140x125mm. Tato ultrazvuková čistička váží 1,1kg.

Koupit na www.puhy.cz »

Čistička s objemem nádrže 3 litry

Ultrazvuková čistička - profi - objem nádrže 6l

Profesionální ultrazvuková čistička s možností vypouštění vany přes výpustný ventil a hadici. Oproti čističkám pro domácí použití má výpustný ventil, ventilátor a odzvdušňování. V balení je také košík pro vkládání předmětů do čističky. Tato čistička je velmi pěkně provedena a hodí se do laboratoří a provozů pro častější používání.

Koupit na www.puhy.cz »

Profesionální ultrazvuková čistička

Ultrazvuková čistička - profi - objem nádrže 6lŠpičkový model ultrazvukové čističky s objemem nádrže 6 litrů - vyčistí vše od povrchových nečistot a to jen pomocí vody a vibrací, které vytváří ultrazvuk. Vysokofrekvenčními vibracemi jsou uvnitř kapaliny vytvářeny miliony vzduchových bublinek, které následně vyvolávají čisticí efekt. Brýle, prstýnky, řetízky, hodinky… Stačí jen vložit do nádržky, nalít vodu a přístroj již vše zařídí za vás. Tichý provoz, nízká spotřeba elektrické energie. Nastavitelný výkon i čas.

Koupit na www.puhy.cz »

Čistička na kontaktní čočky

Ultrazvuková čistička na kontaktní čočky

Majitelé kontaktních čoček jistě ocení ultrazvukovou čističku určenou přímo na kontaktní čočky. Díky této čističce budete mít jasný obraz :-)

Koupit čističku na kontaktní čočky na puhy.cz »

Průmyslové a celonerezové čističky

Ultrazvuková čistička na kontaktní čočky

Nabízíme také průmyslové čističky v celonerezovém provedení. Typickým použitím jsou pro tyto odolné přístroje mechanické dílny nebo autoservisy - obvykle se používají k čištění vstřikovacích ventilů nebo tlakových odlitků. Menší celokovové čističky se uplatní i v zubních laboratořích (čištění zubních protéz nebo rovnátek).

Podívat se na průmyslovou ulrazvukovou čističku »

Další ultrazvukové čističky

V internetovém obchodě Půhy.cz naleznete řadu ultrazvukových van a čističek. V tomto obchodě můžete zakoupit různé druhy ultrazvukových čističek - od malých modelů až po průmyslové čističky. Kvalita služeb je na vysoké úrovni a prodáváme zásadně čističky prověřené a s nízkou poruchovostí.

Přejít do kategorie ultrazvukové čističky »