Hledat Kontakt Úvodní strana
UNI-TOP České Budějovice

Tepelná čerpadla, plynové kotle, solární kolektory

Profil firmy UNI-TOP

Vážení zákazníci,
vítáme Vás na našich stránkách. Naše firma poskytuje několik let komplexní služby v oblasti technického zařízení budov (topné systémy, vodoinstalace, sanita, plynoinstalace, zdroje tepla a další…)Veškeré zboží v naší nabídce splňuje nejpřísnější kritéria pro použití jak v domácnostech, tak ve ztížených pracovních podmínkách.

Hlavní specializace firmy se však postupně ubírá směrem k obnovitelným zdrojům energie, a to hlavně k využití této energie pro ohřev vody, vytápění a pro výrobu elektrické energie.

Zajišťujeme kompletní zakázky pro rodinné domy, rekreační objekty, průmyslové stavby, komerční objekty, školy. Zpracujeme Vám návrh, zajistíme projekt, zrealizujeme zakázku a postaráme se o záruční a pozáruční servis.

Množství spokojených zákazníků oceňuje nejen kvalitní a rychlé služby montáže, ale i náš pozitivní přístup k moderním technologiím a jejich rychlé zavádění do běžné praxe. Dokážeme najít pro naše zákazníky optimální řešení jak z hlediska fungování, tak i z hlediska pořizovacích a provozních nákladů.

Služby

Chtěli bychom Vám představit a nabídnout služby z oblasti topenářství, vodoinstalace, plynoinstalace a další TZB. Naší specializací jsou topné systémy, solární systémy, tepelná čerpadla a různé kombinace zdrojů tepla.

Prodej, montáž, servis a poradenství:



NEJLEVNĚJŠÍ ENERGIE JE TA, KTEROU NESPOTŘEBUJETE

Naše firma nabízí poradenství, prodej a montáže tepelných čerpadel a plynových kotlů s vysokou kvalitou a životností. UNI-TOP České Budějovice.

        CZIN.eu Citysearch.cz Ind UNI_TOP eng. Evropský katalog         TOPlist Najdu vše na jednom místě - Najduvse.cz JAHHO.cz