Mláka 71, Třeboň 379 01 +420 384 721 352
Vyberte si z naší nabídky oken, dveří,
garážových vrat a doplňků

  • OKNA
 
 

  • DVEŘE
 
 

  • GARÁŽOVÁ VRATA
 
 

Kdo jsme

DVEŘE OKNA U SVĚTA Třeboň s.r.o.



Plastová okna Jižní Čechy
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

Co děláme

Specializujeme se na kompletní výměny dřevěných oken, plastových oken a hliníkových oken v rodinných domech, bytových domech, úředních a průmyslových budovách, včetně montáží do novostaveb.

Plastová okna, dřevěná okna i hliníková okna vám dodáme přesně podle Vašich představ a požadavků.

Společně vybereme nejvhodnější řešení, aby Vám plastová okna, dřevěná okna nebo hliníková okna sloužila bez problémů dlouhá léta.

Zajistíme kompletní služby včetně dopravy nových oken a dveří, demontáže a likvidace případných starých oken a dveří, osazení nových oken a dveří, případně včetně zednického začistění oken a dveří. Celé Jižní Čechy!


Co pro Vás dále můžeme udělat?

Příslušenství pro plastová okna - žaluzie, rolety, sítě

Kromě dřevěných a plastových oken nabízíme také vchodové a interiérové dveře, garážová vrata a další doplňky k oknům jako jsou žaluzie, okenní sítě a venkovní rolety.

Profesionální montáž dvěří a oken

Za týmem našich pracovníků stojí stovky realizovaných zakázek a spokojených zákazníků. Ke každému zákazníkovi zaujímáme osobní přístup, vysokou odpovědnost za kvalitu odvedené práce a maximální operativnost při realizacích.

Poctivý servis oken                   

Můžete se na nás spolehnout i v oblasti servisu oken. Za naší prací si stojíme a rádi se také postaráme o následnou péči vašich oken. Máte problémy s údržbou plastových oken? Obraťte se na naši firmu, rádi Vám pomůžeme.

Plastová okna a dveře od silných výrobců a dodavatelů

Pro naši činnost jsme si zvolili silné obchodní partnery, abychom Vám mohli nabídnout co nejlepší a nejkvalitnější řešení oken a dveří. Dokážeme splnit Vaše nejpřísnější požadavky na originalitu a odborné zpracování oken, dveří a jejich doplňků.

Kde působíme?

Plastová okna a dveře Vám namontujeme a dodáme v rámci celé České republiky .

V naší vzorkovně v Mláce nedaleko Třeboně pro Vás máme připraven základní průřez námi nabízeným sortimentem. Vybrali jsme ty nejžádanější typy dřevěných a plastových oken, plastových a dřevěných dveří, které si u nás máte možnost prohlédnout. K dispozici vám bude vyškolený personál, který Vám rád zodpoví veškeré Vaše dotazy týkající se této problematiky.

Kontakt:

Dveře Okna U Světa Třeboň s. r. o.
Mláka 71
379 01 Třeboň

Telefon: 777 129 602
Provozní doba:
      Po - Pá     8:30 - 14:00
      So a Ne   zavřeno

GPS:
      49°3'38.621"N, 14°50'35.513"E
      49.0607281N, 14.8431981E