Zajišťujeme požární ochranu (PO), požární bezpečnost staveb, bezpečnost a hygienu práce (BOZP), zpracujeme požární zprávu, provádíme revize

Zpracujeme vám požárně bezpečnostní řešení ke změně užívání, zároveň automaticky vyřizujeme stanovisko Hasičského záchranného sboru.

Zpracujeme vám požárně bezpečnostní řešení k zařízení fotovoltaiky. 

Poskytujeme poradenství k podmínkám požární bezpečnosti dětských skupin, vypracujeme požárně bezpečnostní řešení a zajistíme požadavky požární ochrany u nově zřizovaných nebo již provozovaných dětských skupin.

Zpracováváme dokumentaci zdolávání požáru, operativní kartu, včetně projednání s příslušným Hasičským záchranným sborem a vyřízením souhlasného stanoviska. 

Zavedeme vám nutnou dokumentaci PO a BOZP včetně zajišťování pravidlených kontrol. 

Provedeme školení zaměstnanců o PO a BOZP osobně nebo prostřednictvím online metody. 

 

 Požární ochrana, Více než 20 let zkušeností 

Miroslava Vaculíková  Vypracujeme projekt požární bezpečnosti staveb autorizovanou osobu vedenou ČKAIT, tzv. požární zprávu, k novostavbám rodinných a rekreačních objektů, k novostavbám nevýrobních a výrobních objektů, k přístavbám a rekonstrukcím, ke změnám užívání, k přístřeškům pro parkování vozidel, k výstavbám garáží, k zařízení fotofoltaiky atd..  

Miroslava Vaculíková  Zajistíme požadavky požární ochrany u nově zřizovaných nebo již zprovozněných dětských skupin, zpracujeme požárně bezpečnostní řešení ke změně užívání dětské skupiny včetně takových, které nyní slouží jako mateřská škola. 

Miroslava Vaculíková  Zpracujeme návrh na zařazení prací do kategorií (kategorizace práce) včetně projednání s příslušnou Krajskou hygienickou stanicí.

Miroslava Vaculíková  Spolupracujeme při řešení pracovnělékařských služeb dle zákona č. 373/2011 Sb.

Miroslava Vaculíková  Zajistíme požární preventivní prohlídky podle požadavku zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně a vyhlášky č. 246/2001 Sb., o požární prevenci. 

Miroslava Vaculíková  Provádíme bezpečnostní prověrky a posouzení stavu bezpečnosti práce (BOZP) v objektech a na pracovištích dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce. 

Miroslava Vaculíková  Zajišťujeme kontroly, revize, opravy a prodej hasicích přístrojů, hydrantů a jejich příslušenství.

Miroslava Vaculíková  Zajištujeme revize elektrického zařízení, hromosvodů, elektrických spotřebičů a nářadí.

Miroslava Vaculíková  Zajišťujeme revize a kontroly plynového zařízení. 

Miroslava Vaculíková  Zajišťujeme revize tlakového zařízení. 

Miroslava Vaculíková  Provádíme školení zaměstnanců o požární ochraně a bezpečnosti práce.

Miroslava Vaculíková  Zpracujeme dokumentaci PO a BOZP.

Miroslava Vaculíková  Provádíme pravidelné kontroly provozuschopnosti protipožárních ucpávek Promat a Intumex.   

 

 

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti