Přírodní doplňky stravy
Vyrobeno v Rakousku. Oblíbené již více než 25 let v ČR.
Chci zjistit víc
Přírodní doplňky stravy

Vegall - přírodní doplňky stravy

Zakladatelé firmy Vegall Pharma - otec se synem, Pavel a Petr Galle - podnikají v oboru zásobování lékáren již od roku 1995. V roce 1998 se podařilo úspěšně zahájit spolupráci s výrobcem doplňků stravy se včelími produkty SANAMED z Rakouska. Je to rok, kdy se poprvé v lékárnách objevila vlajková loď firmy, doplněk stravy pro ženy v klimakteriu SARAPIS. V současnosti je preparátů se jménem SARAPIS již několik a patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější preparáty nejen pro ženy.

Ve spolupráci s rakouskými a českými lékaři pečlivě vybíráme a vytváříme nové přípravky, které uvádíme na trh. Využíváme moderní vědecké postupy a kombinujeme je s blahodárností včelích produktů a přírodní silou bylin. Produkty s logem společnosti VEGALL Pharma s.r.o. již roky pomáhají ženám, mužům i dětem a jsou ověřenou zárukou kvality.

K Sarapisům pro ženy v klimakteriu (Sarapis Soja, Sarapis Plus) postupně přibyl i Sarapis Mensis, který pomáhá mladým ženám citlivě regulovat hormonálnmí rovnováhu a tím podporuje přirozený ženský cyklus včetně podpory přirozeného otěhotnění. Mužům pomáhá zlepšovat připravenost k přirozenému početí přípravek Fertilan. Starší muži ocení Sarapis pro muže, který jejich organismu dodává koktejl vitamínů a živin, doplněný o mateří kašičku a extrakty z bylin.

Novinkou je přípravek vhodný pro celou rodinu, od dětí až po seniory. Immun44 je moderním produktem orthomedicíny, která zkoumá vliv živin na naše zdraví. Organismus, kterému nechybí vitamíny, minerály a další důležité složky obsažené v pestré stravě, je zdravý. Immun44 dokáže důležité živiny doplnit a podpořit tak imunitu v rámci prevence i rekonvalescence v době nemoci a po nemoci. Dostupný je v tabletách a také v podobě lahodného sirupu, který ocení především děti.

Co je u nás nového

PF 2024

PF 2024

24. 12. 2023

Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků, hodně zdraví, úspěchů a pohody v novém roce 2024. Děkujeme za Vaši přízeň a věříme, že nám bude zachována i v následujícím roce.

Donio - pomoc pro Elenku

Donio - pomoc pro Elenku

05. 10. 2023

Příběh nemocné Elenky, sdílíme prosbu o pomoc.

Z naší nabídky

Sarapis plus 90 kapslí - Klimakterium

Sarapis plus 90 kapslí - Klimakterium

Výhodnější a větší balení Sarapis Plus přináší pomoc pro tělesnou a psychickou pohodu ženám v každém věku. Blahodárně působí také v období menopauzy.

Zjistit více
Immun44 BOX - 60 kapslí

Immun44 BOX - 60 kapslí

Výhodné balení Immun44 60kapslí. V balení naleznete Immun44 60kapslí nebo 2 x Immun44 30kapslí, svačinový box, omalovánku a pastelky. Za vynikající cenu získáte výtečný preparát na imunitu spolu se svačinovým boxem, vyrobeným v ČR a dalšími dárky.

Zjistit více
Sarapis Soja 90 kapslí - Klimakterium

Sarapis Soja 90 kapslí - Klimakterium

Výhodnější balení Sarapisu Soja pro dlouhodobější užívání.

Zjistit více
Zavřít

Zde máte možnost přizpůsobit používání souborů cookie podle svých preferencí. Toto nastavení můžete kdykoliv změnit.

Tyto stránky používají pro svou optimalizaci soubory cookies. K některým z nich však potřebujeme mít Váš souhlas. Zobrazit podrobnosti

Povolit vybranéPovolit vše