Vegall>Novinky>Využití Sarapisu Soja v přechodu

Využití Sarapisu Soja v přechodu

Vloženo: 17. 06. 2011 00:00:00

Elán zpívá Láska moja, ženy pějí SARAPIS Soja
Láska moja, slavný hit legendární skupiny Elán, chytil mnohé dívky a ženy u srdce.  Ty ale také vědí, že při potížích v přechodu existuje stejně vynikající doplněk stravy – Sarapis Soja, které jejich citlivé srdíčko ochraňuje. A nejenom to. Sarapis Soja je vynikajícím preventivním prostředkem, ale také skvělým medikamentem v klimakteriu neboli v přechodu, které ženy začínají prožívat již po čtyřicátém roku svého života.

Jak se přechod projevuje?

Bolesti hlavy při přechoduNejčastěji se v přechodu objevují mírnější výkyvy v délce menstruačního cyklu a změny intenzity krvácení. Brzy jsou to vegetativní příznaky přechodu – návaly horka, potu, bušení srdce, kolísání krevního tlaku, nervozita, změny nálad k depresivitě a úzkosti, podrážděnost, poruchy spánku, závratě, brnění v končetinách. Toto jsou všechno potíže spojené s přechodem. Může se vyskytnout i bolest na hrudi, připomínající infarkt myokardu. Nepříjemné přitom je, že tyto a podobné potíže mohou trvat poměrně dlouho - přechod obyčejně začíná kolem čtyřicítky (v našich zeměpisných šířkách přesněji mezi 47. a 52. rokem života) a trvat může i mnoho let.

Jak je to dále - průběh přechodu?

Bolesti břicha při přechoduV druhém sledu se pak mohou objevit příznaky, které již souvisí s dlouhodobějšími změnami hormonálních hladin v období přechodu, způsobené hlavně nedostatkem estrogenu. Jedná se například o častější infekci močových cest, únik moči, suchost sliznic, pálení v očích, suchost kůže a zvýšená tvorba vrásek, zhoršení zraku a podobně. To vše je zřejmé, neboť v klimakteriu neboli přechodu dochází k postupnému vyčerpání zásoby vajíček ve vaječníku, a to s sebou přináší celou řadu změn.

Skryté obtíže v přechodu?

Řešení potíží po přechoduK výše uvedeným potížím se tak přidává další skupina problémů, které na první pohled nejsou vidět – zvyšuje se riziko osteoporózy (prořídnutí kostí), riziko aterosklerózy, infarktu myokardu a mozkové mrtvice. Právě i tyto pozdní přechodové příznaky umí Sarapis Soja účinně řešit a přispívá tak k vitalitě žen i v období klimakteria, neboli přechodu a také před ním či po něm.

SARAPIS Soja je mezi ženami velmi oblíben i proto, že nezvyšuje tělesnou hmotnost.  Zamilovaly si jej i ženy, které trpí migrénami, tromboembolickým onemocněním, zánětem žil, křečovými žílami, vysokým krevním tlakem, cukrovkou, epilepsií, myomy, bolestmi a otoky nohou, chronickými poruchami jaterních funkcí a podobně.

Přechod není nemoc, přesto bychom se měli snažit mírnit jeho negativní projevy. Univerzální řešení všech potíží samozřejmě neexistuje, na druhou stranu takové přípravky na zcela přírodní bázi, jakým je i doplněk stravy SARAPIS Soja, mají blahodárné účinky na každou ženu. SARAPIS Soja je volně k dostání v lékárnách.

Podrobnější informace a kontakty na gynekology, kteří mají s touto problematikou dlouhodobé zkušenosti, získáte bezplatně na zelené telefonické lince 800 100 140. Volat můžete Po až Čt od 9 do 16 hod. a Pá od 9 do 12 hod. Své dotazy můžete také diskrétně zasílat na e-mail: poradna@vegall.cz   

Zavřít

Zde máte možnost přizpůsobit používání souborů cookie podle svých preferencí. Toto nastavení můžete kdykoliv změnit.

Tyto stránky používají pro svou optimalizaci soubory cookies. K některým z nich však potřebujeme mít Váš souhlas. Zobrazit podrobnosti

Povolit vybranéPovolit vše