Šatní skříně na míru, vestavěné skříně a nábytek na míru

skříně na míru, vestavěné skříně, dělící příčky, šatní systémy, design, nábytek na míru...

Zařizujete nový byt nebo dům? Nevyhovuje Vám současný nábytek? Podívejte se na naše partnerské stránky světového výrobce vestavěných skříní a nábytku na míru, Komandoru. Hlavní specializace je výroba vestavěných skříní - vestavěné skříně dokážeme postavit podle přání zákazníků. Před prací Vám provedeme kalkulaci a přímo u Vás provedeme zaměření. Po práci také provádíme úklid. Hlavní specializací společnosti KOMANDOR CZECH REPUBLIC s.r.o. je výroba vestavěných skříní vybavených posuvnými nebo otevíracími dveřmi a výroba šatníků. Vestavěné skříně na míru dodáváme do všech interiérů: rodinných domů, bytů, kanceláří, hotelů apod.
Skříně na míru jsou výhodné pro efektivní využití každého prostoru, ať už se jedná o úzkou předsíň, ložnici, dětský nebo studentský pokoj, komoru či podkroví. Nabízíme i výrobu dělících příček s posuvnými dveřmi.
DOZVĚDĚT SE VÍCE O VESTAVĚNÝCH SKŘÍNÍCH NA MÍRU...

NÁBYTEK NA MÍRU

Další naší významnou nabídkou je výroba nábytku na míru, který je šitý podle Vašich představ a požadavků. Jsme schopni vybavit Váš interiér také volně stojícím nábytkem a solitérem, který vhodně doplní vestavěné skříně nebo zvýrazní Váš interiér.
Jde o skříně v prostoru, různé typy komod, stoly, noční stolky apod. Naši prodejci Vám ochotně poradí a pomohou při výběru možností i materiálu a zdarma Vám zhotoví kalkulaci.

DESIGN

Na základě individuálních požadavků vyrábíme zakázkové vestavěné skříně na míru přesně do určeného prostoru. Vestavěné skříně navrhujeme s důrazem na sladění barev, pečlivý výběr z širokého sortimentu materiálů a praktických doplňků.
Splníme Vaše tajné představy o bydlení. Vytvoříme pro Vás prostor, kde můžete pohodně pracovat nebo bydlet a v klidu trávit chvíle odpočinku.
FOTOGALERIE VESTAVĚNÝCH SKŘÍNÍ…

JAK VYBRAT VESTAVĚNOU SKŘÍŇ NA MÍRU?

  • Pomůžeme Vám zorientovat se v problematice vestavěných skříní a podáme Vám pomocnou ruku ve všech fázích realizace Vaší vestavěné skříně na míru.
  • Poskytneme Vám informace o tom, co je vhodné si připravit pro výběr vestavěné skříně, jak správně postupovat při návrhu skříně na míru a vytvoříme Vám cenovou kalkulaci.
  • S výběrem a upřesněním všech detailů vestavěné skříně na míru Vám rádi pomohou naši specialisté ve studiích KOMANDOR nebo v autorizovaných prodejnách.
  • Kompletní informace o tom, co byste měli udělat, než zavítáte do kterékoliv autorizované prodejny společnosti KOMANDOR najdete zde…