Island - země ohně a ledu

 

Dokumentární video pro National Geographic: nejkrásnější místa země, kde zázraky přírody vznikají přímo před očima.

Vítejte na našich stránkách!

Co je Blueray?Co je 3D video?Co je HDTV?

"Dokonalosti se dosahuje maličkostmi, ale dokonalost není maličkost," řekl kdysi Michelangelo - a vysochal Davida, který byl tak mistrovsky propracovaný, že svého autora učinil nesmrtelným. My netvoříme sochy po vzoru vrcholných představitelů italské renesance, avšak naše díla vždy vznikají v duchu jejich filozofie: s pečlivostí a důrazem na detail tak, aby byl výsledek přiblížen dokonalosti.

  • Schopnost představivosti je jak kormidlem, tak uzdou smyslů, poznamenal moudrý Leonardo da Vinci. My tvoříme dle vašich přání a představ, naší výsadou jsou však také kreativní mozky, které neváháme pro dobro věci použít.
  • Video je nejúčinnějším předáním informací, a kdo se dívá kolem sebe, žije dvojnásob. Proto - se zkušenostmi, avšak s myslí mladou - sledujeme vývoj nových trendů a technologií, aby naše projekty vynikaly "ostrým obrazem a dobrým zvkem" - tak jak to všichni máme nejraději.

 

 

 

 

Vybrat si naši firmu znamená dostat kompletní servis od natáčení přes střih až po grafickou úpravu - to vše podle vašich představ.

Novinky
image

Reklamní spot pro cestovní kancelář zaměřující se na školní děti.

image

Spot vytvořený pro tematické zájezdy do zahraničí.

image

Porshe Cayenne Diesel v auto testu na serveru TN.cz.