Let balonem Viktoria - Brno, Blansko, Boskovice, Pálava, Vysočina

Let balonem jako za starých časů

Ten pravý zážitek

Cítíte, že Vám v životě chybí nevšední zážitky? Nejste v tom sami. A my jsme se rozhodli, že sobě i Vám takové nabídneme a díky nim Vás také učiníme šťastnějšími. Skutečně, studie vědců z Harvardovy university potvrzuje, že více zážitků zvýší Váš pocit štěstí, ba dokonce tvrdí i že štěstí si lze koupit.

»Buďte chytří, buďte šťastnější. Zvolte ten pravý zážitek - let balonem

Let balonem

Let balonem neboli vzduchoplavbu by měl alespoň jednou v životě zažít každý. Proč je let balonem tak úžasný? Nejspíš proto, s jakou překvapivou lehkostí přinese fascinující zážitky skutečně každému. Romantikům, hledajícím krásno, i inženýrům, vzdychajícím obdivem, že "to" opravdu letí. Těm, co se nemůžou dočkat, i těm, co se do poslední chvíle bojí (ale ty to vzápětí přejde). Všechny bez omezení věkem, fyzickou výkonností či fantazií přenese daleko za hranice všedních dnů.

»Podívejte se na svůj život s nadhledem. Nechte se unášet větrem a fantazií.«

Jako za starých časů...

Balon Viktoria Vás přenese nejen v prostoru, ale i v čase. Vezme Vás zpět do časů dávno minulých, kdy zmužilí aviatici podnikali první odvážné plavby, přihlížející davy aplaudovaly, dámy omdlévaly, aby se vzápětí vrhaly do náručí šťastně se navrátivšiho pilota. Daleké výpravy zažívají zlaté časy, objev stíhá objev, století páry zatím jen naznačuje, co všechno přijde, a Jules Verne právě dopisuje svůj druhý román - Pět neděl v balóně.

»Rozum říká, že se píše 21. století. Ale srdce ví své...«

Let balonem Viktoria

Nabízíme exkluzivní vyhlídkové lety balonem
stylovým balonem Viktoria
pro 2-4 vzduchoplavce.
Kunštát a Letovice jako domovská lokalita,
Brno a okolí, Blansko, Boskovice, na přání i u Vás.

Styl z knih Julese Verna, grafická letenka samozřejmostí, dárkový předmět nádavkem.

»Pokračujte dál a dozvíte se víc.«