Pro firmu VIP úklid je každý zákazník VIP.
Nabízíme úklid bytových domů a kanceláří v Praze.

Co jsme
za službu?

VIP Úklid

Cílem společnosti je vytvoření a poskytnutí služeb pro udržení čistého prostředí. Firma VIP úklid se specializuje na úklid společných prostor bytových domů. Nabízíme komplexní úklidové služby, které zahrnují úklid domů, kanceláří nebo komerčních prostor. Ve všech prostorech se věnujeme mytí oken a strojovému čištění. Uklidíme vám tak, jak by jste to udělali vy sami. Profesionální úklid zajišťujeme 7 dní v týdnu podle dohody. Úvodní úklid zahájíme konzultací o představách klienta a po jeho skončení je samozřejmostí ověření spokojenosti s naší službou. Vypracujeme pro Vás nezávaznou cenovou nabídku.  


Seznam služeb

Úklid bytových domů

Zajišťujeme kompletní úklid společných prostor bytových a panelových domů v Praze a okolí. Poskytujeme úklid pro majitele domů, bytová družstva nebo společenství vlastníků. Nabízíme pravidelné úklidy v předem dohodnutém termínu a čase, ve kterém k Vám bude docházet paní na úklid.

Úklid kanceláři a firem

Zajistíme úklid kanceláří, úklid firem a komerčních prostor v pravidelných i jednorázových intervalech podle vašich potřeb. Úklidové práce mohou probíhat jak mimo pracovní dobu, tak i během provozu.

Mytí oken

Provádíme komplexní mytí oken všech druhů, včetně rámů a vnitřních i vnějších parapetů. Zajistíme mytí běžně znečištěných oken a výloh i mytí oken po malířských, stavebních a dalších pracích. Službu mytí oken je možné objednat jako samostatnou službu. Zaručujeme perfektní výsledek.

Strojové čištění

Strojové čištění podlah, čištění garáží a jiných průmyslových ploch provádíme za pomoci profesionální a výkonné techniky. Strojové čištění podlah jsme schopni realizovat v Praze a blízkém okolí. Čištění doporučujeme provádět v pravidelných intervalech kvůli delší životnosti podlah. Garážová stání a plochy by měly být čištěny alespoň 2 x do roka.

Chceme vám vyhovět, proto pokud zde chybí služba, kterou by jste uvítali, tak nás neváhejte kontaktovat.

VIP Úklid

Náš profesionální personál si poradí s každou nečistotou

Hledáte paní na úklid? Obraťte se na nás a my Vše zajistíme. Chceme se co nejvíce přiblížit potřebám našich zákazníků, a proto jsou naši zaměstnanci jednotně proškoleni. Orientujeme se v trendech a postupech úklidových prací pro dokonalý výsledný efekt.

Oslovila vás naše nabídka?

Neváhejte nás kontaktovat.

Kde nás můžete
kontaktovat?

Kontakt

Voroněžská 192/8
Praha 10, 101 00
IČO: 04643259
+420 773 683 757
info@vipuklid.com

Sledujte nás na: