ŽIDLIČKY OD HUSIČKY

Slider

O nás

V roce 1997 jsem založil firmu, která zpočátku převzala výrobu dřevěných hraček a dřevěných nábytkářských polotovarů. Postupně jsem výrobu rozšiřoval a začali jsme vyrábět židle z masivního dřeva a to hlavně pro francouzský a německý trh. Aby byla naše nabídka komplexní, k výrobě židlí jsem přidal výrobu sezení všeho druhu-křesla, taburety, barové židle, poufy, lavice, ale také sedačky nebo postele včetně čel postelí. Těmito výrobky již přes 20 let vybavuji restaurace, hotely, penziony a také veřejné prostory. Můžete se s nimi setkat po celé Evropě.

Pro zabezpečení co nejlepšího poměru cena-výkon, se zaměřujeme jen na sériovou produkci. Proto většina cen uvedená u výrobků je jen pro větší množství.

Od začátku kladu důraz na pružnost a schopnost pohotově reagovat na požadavky odběratelů. Jsem schopen dodat jakýkoliv výrobek, jako jsou masivní židle nebo kovové židle. Klubová i konferenční křesla, taburety a barové židle, celočalouněné pufy i dřevěné taburety, rozkládací sedačky či hotelové postele (boxspringy), přesně podle přání a potřeby zákazníka. Pro požadovaný výrobek navrhnu a zpracuji technickou dokumentaci v 3D a poté vyrobíme vzorek.

Většina naší produkce je určena pro zařízení interiérů restaurací, hotelů, penzionů, ale také veřejných prostor, škol a školek. Je dbáno hlavně na kvalitu použitých materiálů a precizní zpracování. Sedací nábytek od nás se vyznačují vysokou konstrukční pevností a splňují tak předpoklady pro použití v náročných podmínkách denního provozu.

Jsme velmi flexibilní společnost což dokazuje až 30 nových produktů ročně. Díky pravidelným návštěvám světových veletrhů se rychle přizpůsobujeme posledním módním trendům, což je vidět na nových modelech židlí i křesel.

Radek Husička
Majitel firmy

Služby

Vybavování restaurací | Vybavování vzdělávacích zařízení | Vybavování heren | Vybavování hotelů | Dodání interíeru na „klíč“

Produkty

židle

křeslo

taburet

stůl

pro seniory

postel a čelo

sedačky a lavice

vybavení na ¨klíč¨

Aktuální nabídka – výprodej

Reference

Cattaleya Čeladná

Restaurace
U Výchopňů

Lanterna

Donauvelle Linz

Pizza restaurace
Vanessa

Gasthof Gerhard

Resort Cattaleya

Hotel Hluboký Dvůr

Pivovar Hnánice

Hotel Vista

Barokní divadlo Valtice

Ubytovna Hloubětín

Full screenExit full screen
Slider

Kontakt

Vsetínská Nábytkářská spol. s r.o.

 

Smetanova 841 (bývalá budova VZP)

75501 Vsetín

 

Mobil: +420 777 114 400

E-mailová adresa: vns@vns.cz

IČ: 25386450
DIČ: CZ25386450

GPS

49°20’15.267″N
18°1’26.869″E