Čerpadla Poděbrady


►  ► ►► Provozujeme vlastní E-SHOP ◄◄ ◄  ◄

↑↑↑ vstupte nahoře kliknutím na ikony kategorií ↑↑↑ 

Společnost František Janek - VODA Poděbrady poskytuje pro čerpadla kompletní servis. Nabízíme prodej čerpadel i opravy čerpadel. V naší nabídce najdete čerpadla, domácí vodárny, vodoinstalační a topenářský materiál a sanitární keramiku. Nabízíme čerpadla rozličných typů, mj. si tak u nás můžete pořídit ponorné čerpadlo a kalové čerpadlo. Samozřejmostí při výběru čerpadla je poskytnutí poradenství. Nejen čerpadla však tvoří sortiment naší firmy, neboť nabízíme i domácí vodárny.

obrazek


Prodej čerpadel a domácích vodáren

Prodej čerpadel poskytujeme pro čerpadla mnoha typů (např. ponorné čerpadlo, kalové čerpadlo). Zajišťujeme prodej čerpadel předních světových značek (mj. nabízíme prodej čerpadel od firem Grundfos, DAB, Wilo, Sigma, ...). Díky tomu se můžeme zaručit, že nabízená čerpadla jsou opravdu kvalitní. Prodej čerpadel poskytujeme včetně poradenství. Prodej čerpadel nabízíme v naší prodejně ve městě Poděbrady.

Nabízíme kvalitní domácí vodárny od předních světových výrobců. Při výběru domácí vodárny je nutné brát v potaz mnoho faktorů, mezi něž patří např. množství a hloubka čerpání vody. S námi se však volby domácí vodárny obávat nemusíte, neboť našim zákazníkům již několik let pomáháme vybrat nejvhodnější domácí vodárny pro rodinný dům, zahradu či chatu.

Opravy čerpadel

Poskytujeme záruční i pozáruční opravy čerpadel pro značky Grundfos, DAB, Wilo a Calpeda a provádíme pozáruční opravy čerpadel. Pro opravy čerpadel jsme vybaveni moderním vybavením, což je spolu s našimi dlouholetými zkušenostmi zárukou toho, že opravy čerpadel jsou prováděny opravdu kvalitně. Náš servis však nabízí nejen opravy čerpadel, ale také montáž čerpadel (elektrické zapojení a následné uvedení do provozu) i pravidelné údržby a možnost zapůjčení náhradního čerpadla.


novinky
Katalog Aqualine 2023
0107
Aktuálně je v platnosti ke stažení
        katalog Aqualine  / SAPHO
Na vybrané zboží z katalogu poskytujeme jako bonus ještě dodatečnou slevu
archiv