Oblíbené produkty

Nejnovější články

Co vědět o instalaci domácí vodárny

Co vědět o instalaci domácí vodárny

Instalace domácí vodárny není nijak složitá, avšak vyžaduje určitou znalost technických záležitostí. Je důležité správně zvolit typ vodárny, stanovit správnou hloubku vrtu, správně vybrat čerpadlo a zajistit dostatečnou údržbu. Při správné instalaci může být domácí vodárna pro vás i pro vaši peněženku velmi výhodná.

Zapojení oběhového čerpadla

Zapojení oběhového čerpadla

Zapojení oběhového čerpadla v domácím topení musí být provedeno správně, aby se dosáhlo optimálního výkonu a úspory energie. Čerpadlo se připojuje vždy na okruh s nižší tepelnou ztrátou, tj. na návratovou část topného systému. Je důležité také zohlednit směr proudu vody v okruhu a instalovat čerpadlo v takové pozici, aby nedocházelo k přerušování proudění.

Jakou hadici k ponornému čerpadlu

Jakou hadici k ponornému čerpadlu

Jakou hadici k ponornému čerpadlu použít závisí na několika faktorech jako jsou typ čerpadla, průměr sacího otvoru, délka potrubí a tlak, který bude hadice vystavena. Nejčastěji se používají hadice s průměrem 1,25 až 2 palce a délkou až 100 stop. Důležité je také zvolit hadici s dostatečnou pružností a odolností vůči poškození či křehnutí.

Jaké čerpadlo do retenční nádrže

Jaké čerpadlo do retenční nádrže

Jaké čerpadlo do retenční nádrže? To záleží na mnoha faktorech, jako je velikost nádrže, průtok odpadní vody a výška zdvihu. Důležité je vybrat takové čerpadlo, které bude schopné účinně pracovat a zajistí dostatečný proud vody pro nuance, které používají vodu ze zásobníku.

Oběhové čerpadlo Grundfos poruchy

Oběhové čerpadlo Grundfos poruchy

Oběhové čerpadlo Grundfos je vysoce spolehlivý prvek v mnoha systémech. Nicméně, jako každý jiný prvek, práce čerpadla může být přerušena poruchou. V tomto článku se podíváme na obecné problémy s oběhovým čerpadlem Grundfos a jak je řešit.

Jaké kalové čerpadlo do septiku

Jaké kalové čerpadlo do septiku

Výběr kalového čerpadla do septiku vyžaduje zohlednění mnoha faktorů, jako jsou objem a druh kalu, vzdálenost od čerpací nádrže, výkon čerpadla a jeho spolehlivost. Důležité také jsou otázky údržby a provozních nákladů. Je tedy třeba pečlivě zvažovat, jaké čerpadlo do septiku vybrat, aby splňovalo všechny potřebné požadavky.

Nejprodávanější produkty