Oblíbené produkty

Nejnovější články

Jaké kalové čerpadlo do septiku

Jaké kalové čerpadlo do septiku

Výběr kalového čerpadla do septiku vyžaduje zohlednění mnoha faktorů, jako jsou objem a druh kalu, vzdálenost od čerpací nádrže, výkon čerpadla a jeho spolehlivost. Důležité také jsou otázky údržby a provozních nákladů. Je tedy třeba pečlivě zvažovat, jaké čerpadlo do septiku vybrat, aby splňovalo všechny potřebné požadavky.

Oběhové čerpadlo Grundfos poruchy

Oběhové čerpadlo Grundfos poruchy

Oběhové čerpadlo Grundfos je vysoce spolehlivý prvek v mnoha systémech. Nicméně, jako každý jiný prvek, práce čerpadla může být přerušena poruchou. V tomto článku se podíváme na obecné problémy s oběhovým čerpadlem Grundfos a jak je řešit.

Co je sací výška čerpadla

Co je sací výška čerpadla

Co je sací výška čerpadla a jak ji vypočítat? Jedná se o výšku, do které čerpadlo dokáže nasávat vodu. Tento parametr je důležitý při výběru čerpadla a závisí na mnoha faktorech, jako je vzdálenost mezi čerpadlem a vodou, tlak vody a účinnosti čerpadla. Vypočítat ji lze pomocí různých matematických vzorců a změřením potřebné výšky.

Jak zavěsit čerpadlo do studny

Jak zavěsit čerpadlo do studny

Jak správně zavěsit čerpadlo do studny? Nejdůležitějším faktorem je správná hloubka vrtu a výběr vhodného čerpadla. Po vybrání čerpadla je nutné zajistit kvalitní zavěšení, které bude zajišťovat stabilitu a zamezí vzniku nežádoucích vibrací.

Co vědět o instalaci domácí vodárny

Co vědět o instalaci domácí vodárny

Instalace domácí vodárny není nijak složitá, avšak vyžaduje určitou znalost technických záležitostí. Je důležité správně zvolit typ vodárny, stanovit správnou hloubku vrtu, správně vybrat čerpadlo a zajistit dostatečnou údržbu. Při správné instalaci může být domácí vodárna pro vás i pro vaši peněženku velmi výhodná.

Jak na efektivní čerpání vody

Jak na efektivní čerpání vody

Pro efektivní čerpání vody je nutné mít správně navrženou a funkční čerpací stanici s vhodnými čerpadly a příslušenstvím. Dále je důležité dbát na kvalitní úpravu vody a řídit spotřebu energie pomocí správného nastavení čerpadel. Pravidelná údržba a kontrola technického stavu zařízení jsou také klíčové pro bezproblémový chod čerpání vody.

Nejprodávanější produkty