Oblíbené produkty

Nejnovější články

Jak zavěsit čerpadlo do studny

Jak zavěsit čerpadlo do studny

Jak správně zavěsit čerpadlo do studny? Nejdůležitějším faktorem je správná hloubka vrtu a výběr vhodného čerpadla. Po vybrání čerpadla je nutné zajistit kvalitní zavěšení, které bude zajišťovat stabilitu a zamezí vzniku nežádoucích vibrací.

Co je dopravní výška čerpadla

Co je dopravní výška čerpadla

Dopravní výška čerpadla představuje maximální vzdálenost, na kterou může být tekutina čerpána pomocí čerpadla. Tato výška závisí na různých faktorech, jako jsou tlak a rozvod vody, a je důležitá při instalaci čerpadla v různých typech aplikací.

Zapojení tepelného čerpadla k bazénu

Zapojení tepelného čerpadla k bazénu

Zapojení tepelného čerpadla k bazénu je optimálním způsobem, jak si zvýšit teplotu vody, a tím prodloužit koupání v příjemných teplých podmínkách. Čerpadlo bude efektivně využívat tepelnou energii z okolního prostředí, aby ohřálo vodu v bazénu. Kromě úspornosti a spolehlivosti, tepelné čerpadlo také umožní snadné ovládání teploty vody v bazénu.

Jaké kalové čerpadlo do septiku

Jaké kalové čerpadlo do septiku

Výběr kalového čerpadla do septiku vyžaduje zohlednění mnoha faktorů, jako jsou objem a druh kalu, vzdálenost od čerpací nádrže, výkon čerpadla a jeho spolehlivost. Důležité také jsou otázky údržby a provozních nákladů. Je tedy třeba pečlivě zvažovat, jaké čerpadlo do septiku vybrat, aby splňovalo všechny potřebné požadavky.

Oběhové čerpadlo Grundfos poruchy

Oběhové čerpadlo Grundfos poruchy

Oběhové čerpadlo Grundfos je vysoce spolehlivý prvek v mnoha systémech. Nicméně, jako každý jiný prvek, práce čerpadla může být přerušena poruchou. V tomto článku se podíváme na obecné problémy s oběhovým čerpadlem Grundfos a jak je řešit.

Zapojení oběhového čerpadla

Zapojení oběhového čerpadla

Zapojení oběhového čerpadla v domácím topení musí být provedeno správně, aby se dosáhlo optimálního výkonu a úspory energie. Čerpadlo se připojuje vždy na okruh s nižší tepelnou ztrátou, tj. na návratovou část topného systému. Je důležité také zohlednit směr proudu vody v okruhu a instalovat čerpadlo v takové pozici, aby nedocházelo k přerušování proudění.

Nejprodávanější produkty